- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovike
tag
komoly...
-
engusz
veterán
-
Xaels
félisten
[link] beárazták a tartozékokat. Hát vannak árak,
-
nuke7
veterán
esetleg visszatérni a wp8-hoz és a lumia-hoz..?
-
Radeon_5
aktív tag
A magyarazatok nem hibasak, es amugyis, nem hulyek az NI-nel a skacok kicsit sem..
Bar nem olvastam el minden szoveget, de a kepek alapjan semmifele szintek elmagyarazasa nincs, egyszeruen elmondja, illisztralja, melyik dolog mit jelent (multithreading, multitasking, multicore).
Egyebkent a Symbian rendszert nem tudom, hogy milyen modon mukodik belul, de valamilyen modon megvalositott multitasking biztos van benne -
-
zed juron
aktív tag
Symbianon sincs multihread - azaz valódi multitask - és mégis működik a Whatsapp. Igaz, a viber nem olyan jól.
Nekem pl. a whatsapp tökéletesen megfelel. De ráadásul senki nem tudja milyen lesz a WP8, bízunk benne hogy minden benne lesz ami kell, csak legfeljebb kijön még pár update ami a bugokat eltünteti. Mert szvsz. bugok lesznek benne az hótziher.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Milyen gyorsan tölt fel a teló a vezetéknélküli eszközzel?
-
nuke7
veterán
el tudnád nekem mondani, hogy mitől meggyőző..?
(nem tudok franciául...)
de pl.:- lesz-e benne jo multitask, nem csak olyan, mint a wp7.5-ben..?
- lesz-e benne alternativ böngésző..? (mert a mostani ie hagy kivánni valot maga után)
- lesz-e benne voip - pl. viber?
- lesz-e normális program kínálat, mert a mostani elég gyér... -
ray blu
tag
Egy jó bemutató video.
Az 5. perctől érdekes.
[link]Asszem, megy az iPhone 5.
-
sien
aktív tag
válasz
fatallerror #167 üzenetére
ne haragudj, de legalább vesszőket és pontokat használj a szöveg tagolására, rosszabb olvasni, mint az öö-zést hallgatni.
(#174) djzolko: feleségem konkrétan berendelte tőlem karácsonyra a narancssárga, vagy ezt a citrom verziót.
-
tzsolesz
nagyúr
Hát ez nagyon jó cuccos lett.
-
rakloo
aktív tag
Itt az NFC-re a gyorsabb párosítás miatt van szükség. Így ne kell keresgélni a bluetooth eszkozt, hanem csak ráböksz a párosítás gombra, mivel más kütyü úgysem lesz olyan közel a telefonhon. Remélem érthetően fogalmaztam
Az nfc-n kívül természetesen működik natúr bluetooth-al is a rendszer. -
Xero
nagyúr
válasz
Nálam a "blútút" és a "bateri" verte ki a biztosítékot.
Aki csak a rigó utcai angolt beszéli, az miért nem vesz erőt magán és próbálja a magyar megfelelőket használni? Kevésbé csinálna hülyét magából. Ilyen pozícióban ez elengedhetetlen.
(#169) Misály: Jobs nyilván ezeket tanulta és gyakorolta is. Elég megnézni egy-két Guy Kawasaki videot és világossá válik a dolog. Nagyon jól összerakott, irányított volt minden keynote-ja és a nyelvet is nagyon szépen beszélte. Hülyén hangzik de én örömmel hallgattam csak a kiváló angol miatt is.
-
Misály
addikt
válasz
Jobs-ek egyszeru szuggessziot alkalmazntak/nak
-
fatallerror
addikt
nem akarom bántani a csávót de aki ilyen pozícióban dolgozik 1 nagyvállalatnál annak illene ööö-zés nélkül beszélni ráadásul ez nem 1 élő konferencia volt hanem nyugiban felvehette volna annyiszor amennyiszer kell h sikerüljön normálisan beszélni
most apple fannak fogtok nevezni de szerintem a keynote-ok istene steve jobs volt, neki aztán volt dumája de annyira h ha 1 papírlapot akart volna eladni nekem az is sikerült volna neki
de van ennél durvább, nézzetek be az amd találgatós topikba ahova abu a napokban linkelt 3 videót az amd fejlesztői rendezvényről, a codemasterses csávó minden szó után ööö-zött nem kicsit volt idegesítő. mentségére az 1 éles helyzet volt és természetes h izgul.
-
oszi666
őstag
én azt nem értem, hogy amikor párosítja őket, akkor bluetooth pair felirat jön ki. most akkor az nfc mire kell? tudnék használni egy ilyen hangfalat a wp7.5 telókkal?
egyébént szépek a telefonok, de a vidókon nagyon fényes a hátlap. minha a 800 meg a 900 hátlapja érdesebb lett volna. így olyan gagyi műanyagnak néz ki. ami könnyen megy tönkre -
gabancs
addikt
válasz
dreamdancer #150 üzenetére
"Most komolyan, a plusz fél hüvelyk miatt fog bárki is azon filmet nézni?!"
Nem! Nekem egy 4"-os telefonom van, a fiamnak 4,3"-os. És irigylem tőle. Azért azon minden kényelmesebb, a böngészésről nem is beszélve. Pedig nem sokkal nagyobb.
-
Иван
őstag
Nekem tetszik a dizájnja, bár egy üzletembert nem tudok elképzelni, amint előkap a belső zakójából egy ilyen sárga izét (de biztos van/lesz feketében).
Jó lenne, ha a Nokia visszatérne, mert nekem kínos, amit művelnek.
-
Koczó93
őstag
Ezek a színek kicsit merészek bár nekem bejönnek
-
zoo8800
veterán
megnyugodhatsz.
lesz normál színbem is a nagy Lumia.
-
Béééla
őstag
Egyvalami nagyon sikerült az új Lumiákkal: nagyon egyedi kinézetet varázsolni.
Sajnos nem feltétlen jó, valami elegánsabb színben ha lesz, akkor nem lesz ciki vezérigazgatóként rikítósárga telefonnal megjelenni. Viszont a fiatalok körében ez is megkülönböztetőjelzés-értékű lesz, úgy érzem. -
válasz
dreamdancer #150 üzenetére
> ha rosszabb is a kamera meg a felbontás, az is tud mindent
Ja, kiveve a rosszabb kamerat, a rosszabb felbontas, meg a wireless charging hianyat.
-
dreamdancer
őstag
L920 túl nagy, túl nehéz és állítólag 200 000 körül lesz (amit nem tudok elhinni). Inkább a kisebb, még ha rosszabb is a kamera meg a felbontás, az is tud mindent és sokkal kompaktabb. Most komolyan, a plusz fél hüvelyk miatt fog bárki is azon filmet nézni?!
De ezt az NFC-t én se értem. Ki a franc vesz pusztán az egyszerűbb párosítás miatt ilyen hangfalat egy normál BT-s drótnélküli helyett?
-
HardRic
addikt
Én mostmár ott tartok, hogy már az sem érdekel, hogy Windows. Nem érdekel, hogy funkciószegény. Ez a 920 KELL! És sárgában. A Nokia megszerettette velem a sárgát. hihetetlen.
-
-
Misály
addikt
válasz
M@trixfan #141 üzenetére
Miért került lejjebb, mit hittél? És miből gondolod, hogy nem létezik értelmes színekben?
-
catroot
veterán
-
M@trixfan
addikt
Maga a Lumia 920 és a WP8 együtt tetszik, szívesen kipróbálnám. Sajnos a képzeletemben élt anyagminőség lejjebb került így a videót látva. A kiegészítők színvilága és attól félek az anyagminősége is a "be nem jön a lakásba" kategória.
-
-
jacis
nagyúr
Anyagában festett volt az N9-em is és kb. 2 hónap után elkezdett róla lepattogni a festék....
-
zord01
senior tag
Naaahhhh, tessék!!!
Még a végén mázlim lesz. Samsung Galaxy SIII Mini... Október 13.-án. Várom, várom.
(4 col alatt, 4 col alatt plíz plíz plíz...)
-
zed juron
aktív tag
Ha a Lumia 920-ra gondolsz ezalatt, akkor szvsz. azt kell mondjam hogy a Lumia 920 kamerája valszeg jobb lesz mint az N8-é (gondolom majd úgyis lesz összehasonlító teszt). Mondom mint N8 tulaj. Úgyhogy ha nálad ez volt az egyetlen issue, akkor ez kipipálva. Habár biztos jó lett volna a 12 mp (3000x4000) felbontású kép, de mobilba teljesen jó a 8mp, ha az jobb minőségű mint a konkurencia.
A 808 kameráját meg azért nem rakták bele, mert akkor egy bumszlinak kötelezően ott kellene lennie...
Legfeljebb a xenon vakut lehet hiányolni. Nekem hiányzik.
-
kpal
nagyúr
Kár nem raktak bele minimum olyan camot mint a N8-ban volt .ha már feslőkategóriás.
-
zord01
senior tag
Mondjuk ez így tényleg elég fox de haveromnak Ray-e van, és ált jobbakat csinál (lehets softu.update, nem tom), a videói meg egész királyak még mai szemmel is.
Amúgy nem akarom már itt baszogatni a Nokiát. Lesz nekik elég gondjuk. Csak egy javaslat. Kicsit tessék gyorsabban fejleszteni, és több telót. 10 WP-s telót simán ki lehetne hozni. 2-2 telót minden kategóriába (alsó felső közép) 1-1 áthidalót, és egyet NEKEM
(Amolyan Ray félét) -
djzolko
tag
Ez a kamera volt olyan zsivány?
A ray egyébként szerintem is nagyon jó telefon volt, de átesett a ló túloldalára, már túl pici.
-
Assdak
őstag
Az a kamera akkoriban is fos képeket készített, a mobilarenas cikket is elolvashatod nyugodtan. Az hogy ki mit talál elegendőnek elég szubjektív. Apám is el van a 6210i telefonjával, mégis a többség nem erre vágyik. Ezt nem akarod valamiért megérteni.
115: Cahaa szervó kormány, szervós ülésmagasság állítás, ülésfűtés- hűtés- szellőztetés, masszírozás
Ugyan ezt megkapod már egy WV Golfban is, és még a bajuszkapcsolókat is eléred a rövid kis ujjaiddal. Minek akkora tepsi dög, mikor csak fogyasztja az üzemanyagot, és garázsból is nagyobb kell =)
-
zord01
senior tag
8Mp-s kamera volt, ami abban az időben kifejezetten erős volt, és szép képeket lőtt, a vas korretk volt, és az utolsó mondatodra csak annyit: én mindent tökéletesen tudtam rajta csinálni. Szóval bullshit. Az telefon volt felextrásítva, a mai 4+ colos telók már inkább butított táblák...
114: Nem mert az én apukám gyúr is meg szteroidozott is (a hülyéje)
115: Cahaa szervó kormány, szervós ülésmagasság állítás, ülésfűtés- hűtés- szellőztetés, masszírozás
(Itt ti okosabbak nem csak szebbek lehettek. Vicc volt, vicc volt uraim. Már ami az észt illeti. A többi nem kamu.
)
Komolyra fordítva: Tényleg a választék hiánya a legnagyobb baj... egy telefon vagy okos és nagy, vagy kicsi és hülye...
-
zord01
senior tag
Sokszor elmondtam már itt MA fórumon, és kezdtek úgy festeni, mint egy lejárt lemez, de...
SE Ray kicsi volt, könnyű, vékony, korrekt hardverrel, bika kamerával, jó üzemidővel, és faxa anyaghasználattal.
Szóval valahogy meg tudták oldani. Miért nincs utódja? Mert divat a nagy telefon, ennyi.(Jah és azt a telót átértem, iszonyat jól elfért a kezemben, és már azon a panelméreten is jó lehetett netezni, és jól is lehetett kezelni. Nem kell ahhoz 4,3 colos méret, hogy jól menjenek rajta a dolgok.)
UI: Ray nem zászlós hajó volt, csak egy korreltül összerakott (és nem gányolt, mint a mai középkategória) teló volt, és azt sem várnám el, hogy minden teló ilyen legyen. De úgy 100 kihozott tepsi és vagy ipari hulladék után ki lehetne dobni egy ilyet is. 100:1-hez arány. Akkora kérés??
-
dokee78
félisten
A 820-as elég pofásan néz ki.
A Lumia 610/710 800/900 nem tetszett de a 820 az nagyon bejön. -
engusz
veterán
Hát, a fene se tudja, hogy merre haladunk. Szerintem a jó irányba, de k.rva lassan. A héten komolyan meglepődtem és kellemes csalódtam a Vodafone RED előfizetésien. A korlátlan beszélgetés és SMS nagyon hízelgő. Kerestem-kutattam az "apróbetűs" részt, de úgy tűnik, hogy igazat állítanak
-
ramrit
tag
Vegyes érzéseim vannak ezzel az NFCvel kapcsolatban...olyan mintha a blútútot turbózták volna fel. Nem tudom hogy aki kitalálta az NFCt,mi volt vele az eredeti célja,de nekem inkább a fizetéses funkció a legéletszerübb,de amig le van korlátozva a fizetés 5000Ft-ra addig nem lehet normálisan kihasználni,csak az ilyen tedd ide,érintsd oda játszadozós dolgot.
-
engusz
veterán
Hát, kerül ami kerül a dokkoló, én biztosan vevő leszek rá. Az a típus vagyok, akinél sokszor előfordul, hogy elfelejti éjszaka töltőre rakni a telefont. Ha pedig mégis oda jutok, akkor a kábel- vagy szabad konnektor keresgélés megy
A vezeték nélküli töltés számomra akkor kényelmi faktort jelent, hogy telefon választáskor a TOP3 elvárt funkcióban benne van. Egy ilyen töltő biztosan lesz, valószínűleg otthon (fekvő), a második meg majd a munkahelyre (álló)
Jelenleg egy Belkin töltőpaddal ([link]) próbálom áthidalni a "probémát", de nem túl sok sikerrel. Ugyan jó eszköz, de úgy érzem, hogy nem tölt elég erőteljesen, sokkal kevesebb ideig bírják a telefonok akkumlátorai, ha ezzel és nem a saját adapterükkel tápálom őket
-
kcsa
veterán
Galaxy Nexusom volt, de amikor megláttam a dokkoló árát, elment a kedvem. Ha jól emlékszem adatátvitelre nem is volt jó (jól emlékszem?). Érdekes ez a vezeték nélküli töltés dolog, de kicsit elcsépelt dologként én is úgy látom, hogy nem igazán otthonra való (tudom, kávézó stb. stb.)
Én főleg az OS-re vagyok kíváncsi, képesek-e vajon átlépni a saját árnyékukat, kijavítani a buta hibákat, hiányosságokat (rezgés+csengés, külön hangerőszabályzás - csak hogy a legtriviálisabbakat említsem).
Ha ezt nem sikerült megcsinálni, akkor teljesen kifordulok önmagamból, és veszek egy iphonet, amit soha semmilyen formában nem akartam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest