- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Naaahhhh, tessék!!!
Még a végén mázlim lesz. Samsung Galaxy SIII Mini... Október 13.-án. Várom, várom.
(4 col alatt, 4 col alatt plíz plíz plíz...)
-
zord01
senior tag
Mondjuk ez így tényleg elég fox de haveromnak Ray-e van, és ált jobbakat csinál (lehets softu.update, nem tom), a videói meg egész királyak még mai szemmel is.
Amúgy nem akarom már itt baszogatni a Nokiát. Lesz nekik elég gondjuk. Csak egy javaslat. Kicsit tessék gyorsabban fejleszteni, és több telót. 10 WP-s telót simán ki lehetne hozni. 2-2 telót minden kategóriába (alsó felső közép) 1-1 áthidalót, és egyet NEKEM
(Amolyan Ray félét) -
zord01
senior tag
8Mp-s kamera volt, ami abban az időben kifejezetten erős volt, és szép képeket lőtt, a vas korretk volt, és az utolsó mondatodra csak annyit: én mindent tökéletesen tudtam rajta csinálni. Szóval bullshit. Az telefon volt felextrásítva, a mai 4+ colos telók már inkább butított táblák...
114: Nem mert az én apukám gyúr is meg szteroidozott is (a hülyéje)
115: Cahaa szervó kormány, szervós ülésmagasság állítás, ülésfűtés- hűtés- szellőztetés, masszírozás
(Itt ti okosabbak nem csak szebbek lehettek. Vicc volt, vicc volt uraim. Már ami az észt illeti. A többi nem kamu.
)
Komolyra fordítva: Tényleg a választék hiánya a legnagyobb baj... egy telefon vagy okos és nagy, vagy kicsi és hülye...
-
zord01
senior tag
Sokszor elmondtam már itt MA fórumon, és kezdtek úgy festeni, mint egy lejárt lemez, de...
SE Ray kicsi volt, könnyű, vékony, korrekt hardverrel, bika kamerával, jó üzemidővel, és faxa anyaghasználattal.
Szóval valahogy meg tudták oldani. Miért nincs utódja? Mert divat a nagy telefon, ennyi.(Jah és azt a telót átértem, iszonyat jól elfért a kezemben, és már azon a panelméreten is jó lehetett netezni, és jól is lehetett kezelni. Nem kell ahhoz 4,3 colos méret, hogy jól menjenek rajta a dolgok.)
UI: Ray nem zászlós hajó volt, csak egy korreltül összerakott (és nem gányolt, mint a mai középkategória) teló volt, és azt sem várnám el, hogy minden teló ilyen legyen. De úgy 100 kihozott tepsi és vagy ipari hulladék után ki lehetne dobni egy ilyet is. 100:1-hez arány. Akkora kérés??
-
zord01
senior tag
Igazából, nekem szimpi az a hozzáállás, hogy a lehető legkisebb fizikai méretbe igyekeznek becsomagolni a lehető legnagyobb panelt, és mindezt úgy, hogy könnyű, és vékony is marad a készülék. (emlékeszem a fénykorra, mikor az volt a trendi, ki tud kisebb telefont építeni. 8210... Istenem, hogy imádtam. Pedig az is 200k fölött volt, de pont lexartam, mert istenkirály volt.)
Az anyaghasználatban meg senki nincs az Apple közelében sem.
Sok mindenben nem értek egyet az Applel sem, főleg a pereskedéseik meg a még annáls ir rosszabb fanjaik akasztanak ki, de maga a készülék egyre szimpibb, annak ellenére, hogy mára már nem tartom őket innovatív gyártónak. I5 kicsit csalódás lett, de még mindig többre tartom őket, mint jelenleg a Nokiát ezzel a produkcióval. Mert ez még nagyobb csalódás...És az benne a legrosszabb, hogy látszik, hogy szinte mindenben az Applt próbálják majmolni, de nagyon nem a jó végénél fogták meg a "felhasználói élményt".
-
zord01
senior tag
Azért nem keresek újat, mert engem ez zavar. A hatlamas méret, amit képtelen vagyok kezelni (fizikailag, mivel rövid ujjakkal áldott/vert meg az anyatermészet), meg a súly, ami a hordozhatóságot rontja. Amivel nekem semmi bajom nem lenne, ha ugyan ezt a hardvert kiadnák 3,3-3,7 colban is. De azon képméretek mellé kapsz majd egy tejfölös dobozt, valami 5 megapixeles lóxar kamerával, 1,2 centi vastagságban, plexivel, meg fél giga rammal gondolom. Hát ő...
Amúgy lehet, hogy az MS titkolózik, de 40 perci filmanyaguk volt, az volt képtelen a MA stábja 8!!!! percre vágni. Hát ő...
-
zord01
senior tag
Ismét egy csalódás a Nokiában. Mindkét készülék hatalmas, és a 920 az én ízlésem szerint ronda is. Gondolom kompaktabb méretben majd el lehet felejteni a minőségi, combosabb hardvert, marad valami igénytelen ragyi, aminél az 5 éves telefonjaim is többet tudnak. Pffff. Az ára a tudásához képest sok lesz, a készülékek súlya meg vicc.
Ebből a videóból baszottul semmi nem derül ki, erre felesleges volt 3 hetet várunk. Ilyenkor sajnálom a MA stábját. Nem mindig hálás ez a meló.
Ez a titkolózás meg már nevetséges. Mintha a legújabb fejlesztésű nukleáris tengeralatjárót kéne bemutatni. Röhej.
Erről csak Al Bandy mondása jutott eszembe. "Csúszdán vagy babaaaa!!!"
(Sorry az erősen fikázós hangnemért, a csalódás hangja ez. Pedig hogy vártam, hogy a WP8-cal feltámad a Nokia...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- iPhone topik
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest