- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolko
tag
Ez a kamera volt olyan zsivány?
A ray egyébként szerintem is nagyon jó telefon volt, de átesett a ló túloldalára, már túl pici.
-
Assdak
őstag
Az a kamera akkoriban is fos képeket készített, a mobilarenas cikket is elolvashatod nyugodtan. Az hogy ki mit talál elegendőnek elég szubjektív. Apám is el van a 6210i telefonjával, mégis a többség nem erre vágyik. Ezt nem akarod valamiért megérteni.
115: Cahaa szervó kormány, szervós ülésmagasság állítás, ülésfűtés- hűtés- szellőztetés, masszírozás
Ugyan ezt megkapod már egy WV Golfban is, és még a bajuszkapcsolókat is eléred a rövid kis ujjaiddal. Minek akkora tepsi dög, mikor csak fogyasztja az üzemanyagot, és garázsból is nagyobb kell =)
-
Assdak
őstag
Valaki árulja már el mi a nehéz a 185g-ba. A másik, hogy 4.5" nagy? Extrém kis kéz kell ahhoz, hogy valaki ezt ne érje át. Nyilván könnyen beszélek a 2 méter 2 cm-el, de akkor is viccnek tartom, hogy ezeket az adatokat valaki sokallja. A másik, legyen minél kisebb, meg tudjon mindent, meg le se merüljön 2 óra alatt, mindezt bika kamerával, kicsibe. És ezt mégis hogyan? A trendnek megfelelően az ember már nem csak telefonálásra akarja használni ezeket a készülékeket, így a nagyobb képernyőméret, abszolút indokolt. Nyilván van egy olyan szűk réteg, akik nem akarnak böngészni, videót nézni, office doksikat bújni a telefonon, de azt ne várja már senki, hogy ennek a pár embernek az igényei szerint alakítsa bármelyik gyártó a zászlóshajóját.
Az, Iphone5 anyaghasználatától nem értem miért esik bárki is hasra.
Azért lehúzni egy gyártót, mert nem a te egyedi igényidnek megfelelő telefont gyárt, nettó butaság, főleg úgy, hogy a szűk kisebbséget képviseled ezzel.
Ha Nokia mérnők lennék, akik x+100 munkaórát beleölt abba, hogy kifejlesszen egy PW technológiát, hogy összerakjon egy telefont, ezzel a kijelzővel, várható üzemidővel, kamerával, és minden jóval, amit ma kínálni lehetne, bizony feldugnám a hátsódba a lábam, hogy menj csinálj jobbat..
Kb olyan mintha szidnál egy új S classt, hogy mi a fas*nak gyártanak ekkora autókat, mikor te csak egy fiat500-at tudsz elvezetni. Hát vegyél azt. -
djzolko
tag
Én nem tartom az iphone-t jobbnak, sőt, kiemelkedően jónak sem, és mint márkától független ember, nekem annyi pénzt nem ér meg, mert tudom, hogy semmit nem kapok azért a 80 ezerért, amennyivel többe kerül a többi hasonló tudású cuccnál. (leszámítva a saját szabvány csatlakozót, hurrá) Őszintén nem értem, mi a csalódás a 920-ban, sejteni lehetett rég, hogy nagy lesz, most ez a divat. Ha kicsi lenne, az lenne a baj, csak az emberek egy másik csoportjának - történetesen a nagy kezűeknek.
Tökéletes nincs, soha nem is volt, soha nem is lesz.
btw a lehető legnagyobb panel a lehető legkisebb házban ma a droid M. Egyetlen szépséghibája, hogy EU-ba intel procival jön... Az az igazi öngól, nem amit a nokia csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Fotó állvány eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest