- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
8Mp-s kamera volt, ami abban az időben kifejezetten erős volt, és szép képeket lőtt, a vas korretk volt, és az utolsó mondatodra csak annyit: én mindent tökéletesen tudtam rajta csinálni. Szóval bullshit. Az telefon volt felextrásítva, a mai 4+ colos telók már inkább butított táblák...
114: Nem mert az én apukám gyúr is meg szteroidozott is (a hülyéje)
115: Cahaa szervó kormány, szervós ülésmagasság állítás, ülésfűtés- hűtés- szellőztetés, masszírozás
(Itt ti okosabbak nem csak szebbek lehettek. Vicc volt, vicc volt uraim. Már ami az észt illeti. A többi nem kamu.
)
Komolyra fordítva: Tényleg a választék hiánya a legnagyobb baj... egy telefon vagy okos és nagy, vagy kicsi és hülye...
-
zord01
senior tag
Sokszor elmondtam már itt MA fórumon, és kezdtek úgy festeni, mint egy lejárt lemez, de...
SE Ray kicsi volt, könnyű, vékony, korrekt hardverrel, bika kamerával, jó üzemidővel, és faxa anyaghasználattal.
Szóval valahogy meg tudták oldani. Miért nincs utódja? Mert divat a nagy telefon, ennyi.(Jah és azt a telót átértem, iszonyat jól elfért a kezemben, és már azon a panelméreten is jó lehetett netezni, és jól is lehetett kezelni. Nem kell ahhoz 4,3 colos méret, hogy jól menjenek rajta a dolgok.)
UI: Ray nem zászlós hajó volt, csak egy korreltül összerakott (és nem gányolt, mint a mai középkategória) teló volt, és azt sem várnám el, hogy minden teló ilyen legyen. De úgy 100 kihozott tepsi és vagy ipari hulladék után ki lehetne dobni egy ilyet is. 100:1-hez arány. Akkora kérés??
-
Csatlakozási beállításokon végiglépkedni? WTF?
Tényleg letörik az ember keze attól, hogy nyom egy gombot a UI-on, hogy mostantól a hangszórón menjen a hang. ZeroConf alapú tudod, amíg egy hálózaton vannak, látják egymást azonnal a felhasználó bizergetése nélkül
Részemről egyetértek Jhonny06-tal, az AirPlay megeszi reggelire ezt. Szabványosság ide vagy oda, így is egymáshoz kéne vennem a hangszórót meg a telefont.
Mellesleg engem kicsit jobban érdekelne az, hogy BT fölött mégis milyen hangminőséget produkálhat. A WP7 BT stackje igencsak puruttya volt ezen a fronton...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Hegesztés topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest