- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Mondjuk ez így tényleg elég fox de haveromnak Ray-e van, és ált jobbakat csinál (lehets softu.update, nem tom), a videói meg egész királyak még mai szemmel is.
Amúgy nem akarom már itt baszogatni a Nokiát. Lesz nekik elég gondjuk. Csak egy javaslat. Kicsit tessék gyorsabban fejleszteni, és több telót. 10 WP-s telót simán ki lehetne hozni. 2-2 telót minden kategóriába (alsó felső közép) 1-1 áthidalót, és egyet NEKEM
(Amolyan Ray félét) -
zord01
senior tag
Igazából, nekem szimpi az a hozzáállás, hogy a lehető legkisebb fizikai méretbe igyekeznek becsomagolni a lehető legnagyobb panelt, és mindezt úgy, hogy könnyű, és vékony is marad a készülék. (emlékeszem a fénykorra, mikor az volt a trendi, ki tud kisebb telefont építeni. 8210... Istenem, hogy imádtam. Pedig az is 200k fölött volt, de pont lexartam, mert istenkirály volt.)
Az anyaghasználatban meg senki nincs az Apple közelében sem.
Sok mindenben nem értek egyet az Applel sem, főleg a pereskedéseik meg a még annáls ir rosszabb fanjaik akasztanak ki, de maga a készülék egyre szimpibb, annak ellenére, hogy mára már nem tartom őket innovatív gyártónak. I5 kicsit csalódás lett, de még mindig többre tartom őket, mint jelenleg a Nokiát ezzel a produkcióval. Mert ez még nagyobb csalódás...És az benne a legrosszabb, hogy látszik, hogy szinte mindenben az Applt próbálják majmolni, de nagyon nem a jó végénél fogták meg a "felhasználói élményt".
-
zord01
senior tag
Azért nem keresek újat, mert engem ez zavar. A hatlamas méret, amit képtelen vagyok kezelni (fizikailag, mivel rövid ujjakkal áldott/vert meg az anyatermészet), meg a súly, ami a hordozhatóságot rontja. Amivel nekem semmi bajom nem lenne, ha ugyan ezt a hardvert kiadnák 3,3-3,7 colban is. De azon képméretek mellé kapsz majd egy tejfölös dobozt, valami 5 megapixeles lóxar kamerával, 1,2 centi vastagságban, plexivel, meg fél giga rammal gondolom. Hát ő...
Amúgy lehet, hogy az MS titkolózik, de 40 perci filmanyaguk volt, az volt képtelen a MA stábja 8!!!! percre vágni. Hát ő...
-
Misály
addikt
A keplet egyszeru, vagy nincs meg az osszes feature amit be akarnak tenni, bar most mar keso hozza hisz RTM a cucc, tehat ezt ki is zarhatod. Vagy pusztan egy marketingfogas, oktober 26-an akkorat akarnak utni vele, hogy ihaj es meg se tudod jegyezni mennyi uj dolgot tud a rendszer... Az utobbit tartom valoszinunek. Egy bizonyos cupertinoi ceg ugyanezzel operalt regen, ugy latszik atigazolt a marketingcsapat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest