- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Mondjuk ez így tényleg elég fox de haveromnak Ray-e van, és ált jobbakat csinál (lehets softu.update, nem tom), a videói meg egész királyak még mai szemmel is.
Amúgy nem akarom már itt baszogatni a Nokiát. Lesz nekik elég gondjuk. Csak egy javaslat. Kicsit tessék gyorsabban fejleszteni, és több telót. 10 WP-s telót simán ki lehetne hozni. 2-2 telót minden kategóriába (alsó felső közép) 1-1 áthidalót, és egyet NEKEM
(Amolyan Ray félét) -
zord01
senior tag
Igazából, nekem szimpi az a hozzáállás, hogy a lehető legkisebb fizikai méretbe igyekeznek becsomagolni a lehető legnagyobb panelt, és mindezt úgy, hogy könnyű, és vékony is marad a készülék. (emlékeszem a fénykorra, mikor az volt a trendi, ki tud kisebb telefont építeni. 8210... Istenem, hogy imádtam. Pedig az is 200k fölött volt, de pont lexartam, mert istenkirály volt.)
Az anyaghasználatban meg senki nincs az Apple közelében sem.
Sok mindenben nem értek egyet az Applel sem, főleg a pereskedéseik meg a még annáls ir rosszabb fanjaik akasztanak ki, de maga a készülék egyre szimpibb, annak ellenére, hogy mára már nem tartom őket innovatív gyártónak. I5 kicsit csalódás lett, de még mindig többre tartom őket, mint jelenleg a Nokiát ezzel a produkcióval. Mert ez még nagyobb csalódás...És az benne a legrosszabb, hogy látszik, hogy szinte mindenben az Applt próbálják majmolni, de nagyon nem a jó végénél fogták meg a "felhasználói élményt".
-
zord01
senior tag
Azért nem keresek újat, mert engem ez zavar. A hatlamas méret, amit képtelen vagyok kezelni (fizikailag, mivel rövid ujjakkal áldott/vert meg az anyatermészet), meg a súly, ami a hordozhatóságot rontja. Amivel nekem semmi bajom nem lenne, ha ugyan ezt a hardvert kiadnák 3,3-3,7 colban is. De azon képméretek mellé kapsz majd egy tejfölös dobozt, valami 5 megapixeles lóxar kamerával, 1,2 centi vastagságban, plexivel, meg fél giga rammal gondolom. Hát ő...
Amúgy lehet, hogy az MS titkolózik, de 40 perci filmanyaguk volt, az volt képtelen a MA stábja 8!!!! percre vágni. Hát ő...
-
Misály
addikt
A keplet egyszeru, vagy nincs meg az osszes feature amit be akarnak tenni, bar most mar keso hozza hisz RTM a cucc, tehat ezt ki is zarhatod. Vagy pusztan egy marketingfogas, oktober 26-an akkorat akarnak utni vele, hogy ihaj es meg se tudod jegyezni mennyi uj dolgot tud a rendszer... Az utobbit tartom valoszinunek. Egy bizonyos cupertinoi ceg ugyanezzel operalt regen, ugy latszik atigazolt a marketingcsapat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest