- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Hát, kerül ami kerül a dokkoló, én biztosan vevő leszek rá. Az a típus vagyok, akinél sokszor előfordul, hogy elfelejti éjszaka töltőre rakni a telefont. Ha pedig mégis oda jutok, akkor a kábel- vagy szabad konnektor keresgélés megy
A vezeték nélküli töltés számomra akkor kényelmi faktort jelent, hogy telefon választáskor a TOP3 elvárt funkcióban benne van. Egy ilyen töltő biztosan lesz, valószínűleg otthon (fekvő), a második meg majd a munkahelyre (álló)
Jelenleg egy Belkin töltőpaddal ([link]) próbálom áthidalni a "probémát", de nem túl sok sikerrel. Ugyan jó eszköz, de úgy érzem, hogy nem tölt elég erőteljesen, sokkal kevesebb ideig bírják a telefonok akkumlátorai, ha ezzel és nem a saját adapterükkel tápálom őket
-
engusz
veterán
Mostanában nézegettem azokat a telefonokat, amiknek van az oldalán 3-4-5 pötty, hogy kényelemesen a dokkolóba lehessen tenni, anélkül, hogy bármilyen kábelt kellene illesztgetni. Nem sok ilyen van, általában a csúcskategória tudja (HTC One X, Samsung Galaxy Nexus,etc.)
Erre jön a Nokia és megörvendeztet ezzel a technológiával. Pazar, nagyon örülök neki. Az Omnia 7-ről nem is lesz olyan nehéz váltani
És várhatóan valamennyi szolgáltató felveszi majd a kínálatába, tehát adott az esély, hogy hűséggel és bagóért hozzá lehessen jutni (tudom, szép álom)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest