- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmause
tag
Igen, "érdekes". Valószínűleg a Vista is így fog járni. A Microsoftnak nem kellett volna ekkora reklámkampányba kezdenie - akkor nem buktak volna ekkorát.
Én is szidtam akkor az XP-t, de mára megkedveltem. Az akkori szokatlan kezelést megkedveltem - jóval logikusabb -, de a Vista felülete még mindig nem tetszik. Mire megtaláltam a hálózati beállításokat...
Gondoltam, hogy sokan vagytok így a dolgokkal. Ezért tettem fel a cikket.
A képekkel kapcsolatban - azért tettem fel ilyen nagy képeket, hogy jól lehessen látni a változásokat. Úgy gondoltam, hogy lényeges a részletek megmutatása is. Bocsi.
-
cizoe
őstag
Hát a 2000 es évek elején ME-röl XP-re váltáskor az ISA hangkártyámmal el se indult az gépecském.
Jó kis P2-450.. imádtam.
Amúgy meg igazából én is a sok winmod meg hack után arra jöttem rá, hogy inkább megbízható legyen és csúnyácska, mint instabil a sok hack meg mod miatt. Tényleg nincs jobb a 9x témánál...
batmouse: a ME tényleg nagy hulladék volt. Én legtovább az XP-n kivül 98 seconddal toltam, elötte meg sr2es 95tel. Jujj abban már iexplorer is volt tán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest