- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmause
tag
válasz
__Psion__ #72 üzenetére
cizoe - újratelepités után én is kipróbálom az msstyle-t.
Tel Elek - sajnos előfordul, nekem is kétszeri újratelepités után jött össze a tökéletes "szépités". Amúgy mennyi memóriád van?
__Psion__ - a StyleXP jó választás lehet. Szerintem külön górcső alá veszem - ahogy gondoltam eddig.
-
Batmause
tag
-
-
Batmause
tag
Nézzétek!
Azt hiszem akkor inkább egy "Vista vs XP vs akármi" topikba kéne menni.
Mindenkinek megvan a maga véleménye, ami szerintem teljesen helyén való és tiszteletben kell tartani.
A Vista és az XP teljesen más operációs rendszer - legalábbis a Vista más programnyelvet használ - és mindenki azt használja, amelyiket akarja.
De! Módosítani mindkét operációs rendszeren lehet, elvileg az a téma...
Remélem sikerült kulturáltan az elmétek mélyébe ültetni ez a problémát.
-
Batmause
tag
válasz
infectedmann #30 üzenetére
Szerintem egyedül az ObjectDock Plus a szörnyű. Sokat szarakodik a program - igaz nem mai változat -, de ami nálam gondot okozott arra felhívtam a figyelmet.
Amúgy a legjobb egy "szűz" oprendszeren próbálkozni, vagy egy formatálás előtti állapotnál játszadozni.
Gmail-nél vagyok, ezért választottam inkább a Google Desktop-ot. Amúgy tényleg a Yahoo Widgets a jobb.
-
Batmause
tag
-
Batmause
tag
válasz
(Kolombusz) #17 üzenetére
Én notebookos szemmel nézem a dolgot.
Az új gépeknél természetesen nincs gond, de mi van a régiekkel?
-
Batmause
tag
válasz
KilgoreTrout #20 üzenetére
A Launchy-ról még biztosan írok majd.
Nekem Win+Y-ra lett beállítva.
Megdöbbentő, hogy mennyivel meggyorsítja a munkát. Kényelmes és gyors. Átlagosan 8604 Kb-t markol el a memóriából.
-
Batmause
tag
"Crystalizers"
Hallottam róluk is, az igyik vista skin pack-hoz - amelynél említettem, hogy nincs Aero - az egyik programjuk szükséges kiegészítésként. Remélem jól emléxem.
A WindowBlind nekem is nagyon tetszik. Maximum az említett msstyle győzhetné az én véleményem szerint.
-
Batmause
tag
válasz
(Kolombusz) #12 üzenetére
A Vista nem sikerült jól. A felhasználók nem kedvelték meg.
Amin nyertek az a notebook és az OEM-piac. Ugyebár ott szerződés van, akár kell az-az oprendszer, akár nem...kifizeted. Én is úgy vettem a noteszgépet, hogy ne legyen hozzá oprendszer.
És sokan vannak így ezzel...
Én erre gondoltam. Nem lett nagy siker, ahogy bereklámozták.
Az Sp1 sokat javított, de még mindig többségben szidalmazó véleményeket hallottam.
Térjünk vissza a témához. Ne a cikkírás kifejtő okát boncolgassuk, hanem az eredményét.
-
Batmause
tag
Igen, "érdekes". Valószínűleg a Vista is így fog járni. A Microsoftnak nem kellett volna ekkora reklámkampányba kezdenie - akkor nem buktak volna ekkorát.
Én is szidtam akkor az XP-t, de mára megkedveltem. Az akkori szokatlan kezelést megkedveltem - jóval logikusabb -, de a Vista felülete még mindig nem tetszik. Mire megtaláltam a hálózati beállításokat...
Gondoltam, hogy sokan vagytok így a dolgokkal. Ezért tettem fel a cikket.
A képekkel kapcsolatban - azért tettem fel ilyen nagy képeket, hogy jól lehessen látni a változásokat. Úgy gondoltam, hogy lényeges a részletek megmutatása is. Bocsi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest