- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Errol van szo, ez az en problemam, amit meg mindig nem oldottak meg. Erre gondoltam, amikor ezt irtam ebben a hozzaszolasomban, hogy "de olyan problemak mint pl. a skype vagy whatsapp nem fut a hatterben, wifi lecsatlakozas kikapcsolt kepernyonel" - erre Mukibuci azt irtad ebben a hozzaszolasodban, hogy "a whatsapp pedig "fut" a háttérben" illetve ebben, hogy "ez mindig is így volt, nem mostanában változott ". Szamomra az nem futas a hatterben, hogy ha wifin vagyok, akkor megsem vagyok wifin es nincs whatsapp sem, mert lecsatlakozik.
Tehat osszefoglalva: nem valtozott semmi, ha wifin vagyok, lezart kepernyonel ugyanugy nem fut semmi a hatterben, tehat a whatsapp sem.
Ugy latszik, elbeszeltunk egymas mellett.
Mindenesetre ezt tovabbra sem tartom normalisnak, peldaul ha kulfoldon vagyok (es sokszor vagyok kulfoldon), ahol csak wifi van es nincs adatroamingom, akkor nem kapok meg semmit, amig be nem kapcsolom a kijelzot. Dobbenetes. Nem vagyok elerheto skype-on, viberen, whatsappon, sehol. Ez milyen mar... Peldaul ha egy hotelszobaban varok egy uzenetet, akkor folyamatosan be kell lennie kapcsolva a kijelzonek ahhoz, hogy egyaltalan elerheto legyek ilyen-olyan online modon..
Szerk: androidon folyamatosan van net, ha be van kapcsolva a kijelzo, ha nincs - szerintem ezert gondolkodunk maskepp, nekem teljesen egyertelmu, ha van wifi, akkor van net - de nem wp-n. Itt hiaba van wifi, ha ki van kapcsolva a kijelzo, nincs net. Es gaz, hogy ez nincs meg mindig megoldva.
De ugyanigy itthon is ha egesz nap wifin vagyok es ki van kapcsolva a normal adatforgalom, akkor szinten nem kapok meg semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő