Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz Воланд #92 üzenetére

Errol van szo, ez az en problemam, amit meg mindig nem oldottak meg. Erre gondoltam, amikor ezt irtam ebben a hozzaszolasomban, hogy "de olyan problemak mint pl. a skype vagy whatsapp nem fut a hatterben, wifi lecsatlakozas kikapcsolt kepernyonel" - erre Mukibuci azt irtad ebben a hozzaszolasodban, hogy "a whatsapp pedig "fut" a háttérben" illetve ebben, hogy "ez mindig is így volt, nem mostanában változott ". Szamomra az nem futas a hatterben, hogy ha wifin vagyok, akkor megsem vagyok wifin es nincs whatsapp sem, mert lecsatlakozik.

Tehat osszefoglalva: nem valtozott semmi, ha wifin vagyok, lezart kepernyonel ugyanugy nem fut semmi a hatterben, tehat a whatsapp sem.

Ugy latszik, elbeszeltunk egymas mellett. :)

Mindenesetre ezt tovabbra sem tartom normalisnak, peldaul ha kulfoldon vagyok (es sokszor vagyok kulfoldon), ahol csak wifi van es nincs adatroamingom, akkor nem kapok meg semmit, amig be nem kapcsolom a kijelzot. Dobbenetes. Nem vagyok elerheto skype-on, viberen, whatsappon, sehol. Ez milyen mar... Peldaul ha egy hotelszobaban varok egy uzenetet, akkor folyamatosan be kell lennie kapcsolva a kijelzonek ahhoz, hogy egyaltalan elerheto legyek ilyen-olyan online modon..

Szerk: androidon folyamatosan van net, ha be van kapcsolva a kijelzo, ha nincs - szerintem ezert gondolkodunk maskepp, nekem teljesen egyertelmu, ha van wifi, akkor van net - de nem wp-n. Itt hiaba van wifi, ha ki van kapcsolva a kijelzo, nincs net. Es gaz, hogy ez nincs meg mindig megoldva.

De ugyanigy itthon is ha egesz nap wifin vagyok es ki van kapcsolva a normal adatforgalom, akkor szinten nem kapok meg semmit.

Új hozzászólás Aktív témák