Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz #19158016 #44 üzenetére

Bikanak a voros poszto volt ez a hsz-od.. azert megvaltasnak nem neveznem..

Lehet, hogy a rendszer folyamatossaga, az UI tenyleg megvaltas az akadozo android utan (4.1 ota ez egyebkent megszunt), de olyan problemak mint pl. a skype vagy whatsapp nem fut a hatterben, wifi lecsatlakozas kikapcsolt kepernyonel, nem lehet pdf-eket megnyitni, fb tile frissitese, stb stb. azert elegge tavol allnak a tokeletestol. Van meg jonehany gyermekbetegseg, amikkel en nem tudnek egyutt elni - mondom ezt attol fuggetlenul, hogy a jelenlegiek kozul szamomra a legszimpatikusabb UI! Amikor nagyon rajta voltam, hogy veszek egy lumia 800-at (galaxy nexus elott), nagyon sokat kerdeztem itt a forumon, nyomkodtam a telefont kulonbozo uzletekben es a pozitiv hozzaallasom ellenere sem vettem meg, mert szamomra egyszeruen pont a fent emlitett es meg tovabbi hianyossagok miatt gyakorlatilag alkalmatlan lett volna a hetkoznapi hasznalatra.

Ezert olvasom a wp8-as hireket is, mert nem tettem le rola, hogy kiprobalom - csak varom, hogy megszunjenek ezek a buta hibak.

(#45) Peterson_ : ezert vagyok most el egy darabig, mert a jelenlegi androidos telefonom hozza azt a gyorsasagot es folyamatossagot, amit wp-n lattam eddig. 4.1 elott ez sajnos nem volt elmondhato az androidrol, elotte a galaxy note-om is akadozott. De azert nincsenek meg azok a szep animaciok, amik megvannak wp-n :B

Új hozzászólás Aktív témák