- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
#19158016 #44 üzenetére
Bikanak a voros poszto volt ez a hsz-od.. azert megvaltasnak nem neveznem..
Lehet, hogy a rendszer folyamatossaga, az UI tenyleg megvaltas az akadozo android utan (4.1 ota ez egyebkent megszunt), de olyan problemak mint pl. a skype vagy whatsapp nem fut a hatterben, wifi lecsatlakozas kikapcsolt kepernyonel, nem lehet pdf-eket megnyitni, fb tile frissitese, stb stb. azert elegge tavol allnak a tokeletestol. Van meg jonehany gyermekbetegseg, amikkel en nem tudnek egyutt elni - mondom ezt attol fuggetlenul, hogy a jelenlegiek kozul szamomra a legszimpatikusabb UI! Amikor nagyon rajta voltam, hogy veszek egy lumia 800-at (galaxy nexus elott), nagyon sokat kerdeztem itt a forumon, nyomkodtam a telefont kulonbozo uzletekben es a pozitiv hozzaallasom ellenere sem vettem meg, mert szamomra egyszeruen pont a fent emlitett es meg tovabbi hianyossagok miatt gyakorlatilag alkalmatlan lett volna a hetkoznapi hasznalatra.
Ezert olvasom a wp8-as hireket is, mert nem tettem le rola, hogy kiprobalom - csak varom, hogy megszunjenek ezek a buta hibak.
(#45) Peterson_ : ezert vagyok most el egy darabig, mert a jelenlegi androidos telefonom hozza azt a gyorsasagot es folyamatossagot, amit wp-n lattam eddig. 4.1 elott ez sajnos nem volt elmondhato az androidrol, elotte a galaxy note-om is akadozott. De azert nincsenek meg azok a szep animaciok, amik megvannak wp-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged