- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ulkesh
őstag
"A béta kiadását tekintve nincs hír csúszásról"
Már őszintén a béta kiadási időpontja kit érdekel? Itt a kereskedelmi termék piaci megjelenésének időpontjáról volt szó, béta rendszerrel és szoftverekkel max. a Nokia ad ki készüléket.
Vagy arra tippelsz, hogy a WinMo7 is béta állapotban kerül kiadásra? -
"Phil Moore, a Microsoft mobiltelefonos platformokkal foglalkozó részlegének angol vezetője szerint a Windows Mobile 7 bevezetésére 2010 legvégé előtt nem lehet számítani."
legvége, nemde?
Ez az én olvasatomban legjobb esetben is 2010 karácsonyt jelöl
Pedig reménykedtem, mire készüléket kell váltanom (sacc/kb 2011) addigra még 1 verzióval odébb leszük, és letisztul a win7 koncepció.
-
Ulkesh
őstag
"És? Mire garancia a Mobile OSX 4? Még új hardverre sem."
De, új hardverre alapból garancia.
A fő rendszerverzió váltása minden esetben új készüléket is jelent.
1.x - első generációs iPhone
2.x - 3G
3.x - 3GSA megjelenés is ismert, mert eddig mindig menetrendszerűen első negyedéves bejelentés után fél évkor (nyár elején) kerültek forgalomba, ezt 99%, hogy továbbra is tartani fogják.
"Szerintem még van esély a szeptemberi WM7 készülék kiadásokra, de majd meglátjuk."
???
Te olvasol? Az a hír, hogy 2010 év vége előtt nem lesz WM7, de ismerve a MS-t még ezt is csúsztathatják. Szeptemberben jó esetben max. pár screenshoot-ot fogsz látni a készülő OS béta változatáról. -
Ulkesh
őstag
"Hát persze, WM7 csak 2011-re lesz, de a 4-es szifon már szilveszterkor itt könyörög majd a trémobilnál, ugye?"
Mobile OSX 4.0-s rendszer már van kint tesztereknél, több weboldalnál regisztráltak ilyen rendszerről bejelentkezést.
"Ismétlem, a Motorola jelenleg gőzerővel WM7-re fejleszt, sőt, eredetileg a DROID is arra készült. "
Hát, ha arra fejleszt és csak 1 év múlva akar megjelenni, akkor bukta lesz belőle
A Droid sikerét meglovagolva szerintem sorozatban hozzák ki az Android alapú eszközeiket és ha van eszük akkor mostanában nem fognak a WinMo-ra energiát pazarolni."a WM feltámadása után..."
Fő az optimizmus.
-
Integra
titán
nem értem, mit reméltél, hogy ennyi idő alatt bankot robbantanak?
úgyanúgy érvényes rájuk is, hogy ki kell várni. azzal meg mit kezdjen az ember, hogy összeült pár üresfejű menedzser és azt mondta, hogy mi 25%-ot fogunk szerezni a piacból? mert ezt kellett prezentálniuk a góréknak..
kíváncsian várom 2010 végét, hogy akkor mi lesz a piacon.
én annak örülök, hogy a hardverek végre nagyon alakulnak. -
Dare2Live
félisten
és H2 milesz? mert a 2010legvége az nekem november, decembert jelent, július, augusztus, szept,oktben akkor jön a pl nagy droid hadsereg?
A projekt ráadásul kitudja hányadszor újra csúszik és lehet még fog. HTC a mult tapasztalatai alapján tuti számol evvel, hisz ha felelős vállalat számolnia kell vele.
Az MS másik problémája, hogy ha ott az ingyé droid, neki sokkal jobbat kell ennél letennie az asztalra, hogy fizessenek érte. És Android csak egy az ifjú agresszív titánok közül.
MSnek nagyot, nagyon nagyot kell alakítania WM7el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Társasjáték topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest