- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
buktagt540 #96 üzenetére
Ezekre csak annyit, hogy van "néhány" Apple termékeket használó ismerősöm és még sosem volt rá példa, hogy ők, vagy én teleírtam volna, egy-egy droidos fórumot, hogy ez, vagy az a termék mekkora szar.
Én nem szeretem, ezért meg sem veszem, annyira meg végképp nem érdekel, hogy kereszteshadjáratot indítsak egy fórumon xy termék ellen.Ellenben már milliószor volt rá példa, akár munkatársaimtól, akár vadidegenektől(!!!), hogy rámutattak a kezemben levő 4s-re, majd közölték, hogy nem is sokkal jobb, mint az android és erre elővették a saját 30-40 ezres fröccsöntött koreai vackukat... Nem vicc, volt ilyen, többször.
"óje most kijön a zúj szamszung, 6 maggal, ami majd szétsavazza azt a szar ájfontot, meg amúgy is az epöl szar, mert szar és különben is csak 3.5inch, pedig nem is ember, akinek nem 4+ inches a telefonja, és neked csak 1ghz-ed van, te szar, életed sincs, mert nem amoled blablabla..."
Ez nem jellemző az Apple-ösökre. És igen, tudom, hogy rengeteg a másokat lenéző, olcsójánosnak tekintő ember sajnos, akik miatt engem is bunkó Apple-ösnek mondhatna bárki,de be kell ismernünk, hogy már csak a rendszert használók átlagéletkorából adódóan is több az Apple hater.
Szerk.: OFF-ba tettem!
Talán az a legtisztább, ha azt mondjuk, hogy legalább ugyanannyi bunkó paraszt van, mindkét táborban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Rendszergazda topic
- E-roller topik
- Apple Watch
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Windows 11
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest