- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
buktagt540 #96 üzenetére
Ezekre csak annyit, hogy van "néhány" Apple termékeket használó ismerősöm és még sosem volt rá példa, hogy ők, vagy én teleírtam volna, egy-egy droidos fórumot, hogy ez, vagy az a termék mekkora szar.
Én nem szeretem, ezért meg sem veszem, annyira meg végképp nem érdekel, hogy kereszteshadjáratot indítsak egy fórumon xy termék ellen.Ellenben már milliószor volt rá példa, akár munkatársaimtól, akár vadidegenektől(!!!), hogy rámutattak a kezemben levő 4s-re, majd közölték, hogy nem is sokkal jobb, mint az android és erre elővették a saját 30-40 ezres fröccsöntött koreai vackukat... Nem vicc, volt ilyen, többször.
"óje most kijön a zúj szamszung, 6 maggal, ami majd szétsavazza azt a szar ájfontot, meg amúgy is az epöl szar, mert szar és különben is csak 3.5inch, pedig nem is ember, akinek nem 4+ inches a telefonja, és neked csak 1ghz-ed van, te szar, életed sincs, mert nem amoled blablabla..."
Ez nem jellemző az Apple-ösökre. És igen, tudom, hogy rengeteg a másokat lenéző, olcsójánosnak tekintő ember sajnos, akik miatt engem is bunkó Apple-ösnek mondhatna bárki,de be kell ismernünk, hogy már csak a rendszert használók átlagéletkorából adódóan is több az Apple hater.
Szerk.: OFF-ba tettem!
Talán az a legtisztább, ha azt mondjuk, hogy legalább ugyanannyi bunkó paraszt van, mindkét táborban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest