- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Az elejére inkább nem is reagálok a hozzászólásodnak csak a végére, mert nekem meg a Vista gyakorlatilag mindig megy... ha kikapcsolom a gépet akkor is csak sleep -elem amúgy meg néha ilyen 15 órákat is megy mert reggel bekapcsolom, netezgetek, játszok vagy akármi, aztán otthagyom mert elmegyek ebédelni meg ide-oda aztán este visszaülök és gépezgetek tovább.. És nem lasul be.
Stabilitás szempontjábol sincsen gáz... szinte még nem is fagyott meg olyan szinten a gépem, hogy az kezelhetetlenné vállt volna vagy ilyesmi.
Aztán, hogy mégiscsak válaszoljak a hozzászóláod elejére is, a mai MINIMUM 160GB -s vinyókkal szerintem teljesen mindegy, hogy a rendszer 2.5GB -s vagy 10GB -s. Ha valakinek egy (megint csak hangsúlyoznám) MINIMUM 160GB -s vinyón AZ a 7GB szabad hely kell, akkor megfontolandó egy nagyobb vinyó beszerzése.
Memória meg azért van, hogy egye és gyors legyen. Lehet hogy relative sokat eszik de én még SOHA nem futottam ki a fizikai memóriából Vista alatt (nekem 2GB van belőle ami ma már szintén viszonylag átlagosnak mondható).
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen házat vegyek?
- Automobilista 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tesla topik
- Gumi és felni topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest