Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Hát nekem a 10 gigás oprendszer akkor is sok, meg ne akarjon 1 giga memóriát se megzabálni.
Az Ubuntunak elég kb 2,6 giga merevlemezen (talán még annyi se), memóriából meg 380 Mb. Ha a linuxosok ezt megtudják csinálni, Microsoftnak miért nehéz?
Szvsz rengeteg fölösleges dolog van a Windowsba, annyira, hogy az original Windows-omat (
) nem is tudom általában már egy nap után használni. Volt amikor friss felrakás után 3 óra múlva már úgy belassult, hogy űűűű... Bezzeg a nLite-val összerakott TinyXp stabilan fut, fagyás és lassulás nélkül. Roppant érdekes...
Úgyhogy itt főleg a Microsoftnak kéne tanulnia, de hát ez sose fog megtörténni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az Ubuntunak elég kb 2,6 giga merevlemezen (talán még annyi se), memóriából meg 380 Mb. Ha a linuxosok ezt megtudják csinálni, Microsoftnak miért nehéz?
) nem is tudom általában már egy nap után használni. Volt amikor friss felrakás után 3 óra múlva már úgy belassult, hogy űűűű... Bezzeg a nLite-val összerakott TinyXp stabilan fut, fagyás és lassulás nélkül. Roppant érdekes...