- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
zsolt320i #138 üzenetére
lefagyás, és kékhalál nem volt azt még elhiszem (mert aki nem cserélget hw-t sűrűn, és nem tuningol hihető, de emellett rohadt nagy szerencse is kell hozzá, mert sokszor ez sem kell hozzá hogy meghülyüljön). Belassulás nincs az kamu. Van mindig xpn, legalábbis ha használva van, és nem úgy áll ahogy telepítve lett.
De teljesen mindegy. A hibák nem csak ebből állnak, bár sokmindenki szereti ezt hinni. Én azt is hibának tartom, ha mondjuk 100 db hangerőszabályzó csúszka megjelenik egy kattintásra, vagy azt hogy egy nehezen olvasható cd miatt blokkol az egész rendszer, mert ugye vistáig nem volt prioritásos i/o, és ilyen kis apróságokból rendesen van winen és ezek meg a "majd én megmondom neked mi a jó" filozófia, nem negatív irányba befolyásolja a vérnyomásomat.
Bár én winként már régóta vista sp1-et használok, ott is tudnék mesélni a stabilitásról, meg a rögtön minden megyről..."az újratelepítést meg winnél meg lehet oldani kb 20 másodperc alatt ha mégis valami gond akadna, csak simán el kell menteni a aprtíciót.
nekem a 10Gb-os particiót amin kb 5 Gb adat volt 1,9 Gb-be mentette el."Az aztán az elegáns megoldás! Ezt hívják favágó módszernek...
"linuxnál jönnek elő ezek a problémák.
kezdjük a legegyszerűbbnél:hang, videó, a flash, stb stb."Fura nekem soha nem volt gond ezekkel linuxon... főleg nem apám netezős gépén, amin ubi van, és kőkemény 1,2ghz-n gf2mx400-al és 384 mega sdrammal youtubeozik, videozik, böngészik, hanggal
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest