- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
zsolt320i #138 üzenetére
lefagyás, és kékhalál nem volt azt még elhiszem (mert aki nem cserélget hw-t sűrűn, és nem tuningol hihető, de emellett rohadt nagy szerencse is kell hozzá, mert sokszor ez sem kell hozzá hogy meghülyüljön). Belassulás nincs az kamu. Van mindig xpn, legalábbis ha használva van, és nem úgy áll ahogy telepítve lett.
De teljesen mindegy. A hibák nem csak ebből állnak, bár sokmindenki szereti ezt hinni. Én azt is hibának tartom, ha mondjuk 100 db hangerőszabályzó csúszka megjelenik egy kattintásra, vagy azt hogy egy nehezen olvasható cd miatt blokkol az egész rendszer, mert ugye vistáig nem volt prioritásos i/o, és ilyen kis apróságokból rendesen van winen és ezek meg a "majd én megmondom neked mi a jó" filozófia, nem negatív irányba befolyásolja a vérnyomásomat.
Bár én winként már régóta vista sp1-et használok, ott is tudnék mesélni a stabilitásról, meg a rögtön minden megyről..."az újratelepítést meg winnél meg lehet oldani kb 20 másodperc alatt ha mégis valami gond akadna, csak simán el kell menteni a aprtíciót.
nekem a 10Gb-os particiót amin kb 5 Gb adat volt 1,9 Gb-be mentette el."Az aztán az elegáns megoldás! Ezt hívják favágó módszernek...
"linuxnál jönnek elő ezek a problémák.
kezdjük a legegyszerűbbnél:hang, videó, a flash, stb stb."Fura nekem soha nem volt gond ezekkel linuxon... főleg nem apám netezős gépén, amin ubi van, és kőkemény 1,2ghz-n gf2mx400-al és 384 mega sdrammal youtubeozik, videozik, böngészik, hanggal
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OTP Bank topic
- Windows 10
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóhifi
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vicces képek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő