Hirdetés
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bangesz
csendes tag
"amit leírtál, az csak egy poros önigazolás, igazságtartalma mérsékelt."
Megkérdezhetem, hogy ezt mi alapján jelentetted ki?
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az önigazolás mértéke mérsékelt, igazságtartalma pedig a reálishoz közelinek mondható. Így helyes. Sajnos.
Persze nem vitatom, hogy vannak akik visszaélnek a torrent adta lehetőségekkel és még arcoskodnak is hozzá,miközben lenne lehetőségük arra, hogy megvásárolják az adott szoftvert. Ezeket az egyéneket én sem tolerálom, ezzel a mentalitással inkább húzza meg magát az illető. Ezt aláírom. Ugyanakkor az olyan egyéneket sem tolerálom, akik verik a mellüket, hogy bezzeg én megvettem minden op rendszert és hű meg ha..amúgy ha letöltötted egy mocskos csaló vagy, és vesszen az ilyen.
Igenis pénztárca függő dolog, mivel nem mindenkinek adatik meg, hogy 3 évente 30k-ért vásároljon op rendszert, meg mindenféle egyéb szoftvert, no meg hardvert is.. Jól is néznénk ki, ha én is megszólnék bizonyos embereket, hogy az a legnagyobb problémája, hogy melyik szuperszónikus videókártyát vegyem meg 60k-ért esetleg rögtön 2db-ot belőle, mert ugye crossfire meg fullhd.. Miért tenném? Mi közöm hozzá? Ez igaz fordítva is. Szóval sajnos a helyzet jóval bonyolultabb annál, mintsem így beskatulyázni az embereket és ráadásul ilyen stílusban. Lehetne ezt normálisabb formában is. Tisztelem Gates bácsi munkásságát, anno eredetiben megvettem a Windows95-öt, kb. 15db floppy lemezen volt rajta, de attól nem félek, hogy a Microsoft becsődöl. Attól inkább félek, hogy a számláimat meddig fogom tudni fizetni, mert esetleg nemsokára munkanélküli leszek. Persze szégyellhetném magamat, de nem teszem, inkább szégyellje magát az aki miatt annyi a fizetésem amennyi és akik miatt olyan Magyarország gazdaságpolitikája amilyen...ez ugye kihat a szoftverpiacra is. Szóval el lehet gondolkodni, hogy ki a tolvaj, mielőtt ilyen stílusban degradál és általánosít másokat.
"mindent meg lehet csinálni ingyenesen letölthető programokkal is"
Amire én használom a gépet, arra valóban elegendőek az ingyenes programok. Ezért használok ingyenes programokat. Az Ms Ofice 2010-et is használhatnám, de nem teszem, mert nem élek vissza a torrent adta lehetőségekkel, csak akkor, ha nagyon szükséges. Ilyen az élet. Inkább használok OpenOfice-t. Teljesen megfelel nekem. Talán egy programom van ami nem ingyenes és használom, mégpedig a Nero 7.10. Ezt is vagy ezer éve töltöttem, le szóval ennek a programnak a licensze a kutyát sem érdekli ma már..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszergazda topic
- Hardcore café
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest