- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinguci
csendes tag
válasz
Lalikiraly #495 üzenetére
Sziasztok!
Segítenétek nekem abban, hogy a windows 8-ról hogy tudom eltüntetni a jobb oldali oldalsávot?
Engem nagyon zavar böngészés, 'tekerés' közben mindig bejön
Előtte windows 7 volt évekig, ezt szerettem, viszont ezzel így két hét után sem tudok megbarátkozni, hogy tudnám valahogy testreszabni igényeim szerint?
köszi ha írtok -
Glenda
addikt
válasz
Lalikiraly #490 üzenetére
Frissíts, a post RTM frissítések javítottak pár dolgot, már a flashbe se döglik bele az egész kóceráj. Szerintem driver hiba egyébként, csak azt nem értem miért kellett egy minor verzióban driver modelt változtatni.
-
edeleny
őstag
válasz
Lalikiraly #488 üzenetére
Hali.
Én írtam pár topicban, hogy nekem urban legendnek tűnik a jobb proci használat, és az energia gazdálkodás 8.1 esetén!
A 8-asnál alapon 35-40 °C volt a proci, most Win7 alatt 35°c alatt van.
Ez asztali masina, de nekem nem tűnik úgy hogy kevesebbet menne a gép.
Gondolom laptopon is ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest