- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
"Ha lezúzod a partíciót, akkor az adatoknak vége, ja."
Ekkora baromságot ne szajkózzunk már...esetem:
-Adat partíció törlés,
-Új létrehozása,
-Formázása,
-Win 7 rátelepítése,
-Programok + etc telepítése,
-a felismerés h rossz partíción vagyok...,
Majd a megfelelő programmal szinte minden visszajött. Csak ha rájöttünk a hibánkra azonnal abba kell hagyni az írást rá.
És még csak a szokásos duma hogy, "csak a kürt segíthet" se kellett.
(Persze ott varázslók dolgoznak, tudom) -
Milgram1
aktív tag
Ezzel a géppel érdemes váltani win8-ra?
i7 860 2,8GHz
4x2GB kingmax ddr3 1333Mhz
Geforce 9600GT 512MB GDDR3 256bit -
-
Pitterix
őstag
Az egyik kétfelé van osztva, a kisebbik felén van az egyik fél win, amásikon az összes cuccunk, képek stb.
Ha egyesítem a partíciókat, eltűnnek a dolgok, vagy tévedek?
Máshova nem is tudom lementeni őket......
Mindenképpen új win kell akkor gondolom és ha szerencsém van az újabb formatálásnál nem lesz régi win..... -
-
V.Stryker
nagyúr
Bebootolsz a win7 lemezről, mikor az installálás helyét kell kijelölni, akkor ott ráméssz a haladó módra és látod az összes partíciódat...ott tudod őket formázni, törölni, egyesíteni, stb.
-
Pitterix
őstag
Sziasztok!
Nem találtam mást, ahova írhatnék.....
A következő kérdésem lenne:
Hogyan lehet eltávolítani a win 7-et, ha több van a gépen?
Tegnap telepítés közben többször lefagyott és most 2 fél és egy egész win van a gépen.
Hogyan tudnám leszedni a feleket, hogy csak az egész működjön?
Akármit teszek fel, a fél win program files-éba másolja és onnan ugye nem működik.....
Formatálni nem engedi a gép lemezkezelőn belül...
Előre is köszi!!!! -
Polllen
nagyúr
válasz
botilevente #82 üzenetére
Fut normálisan, de a PB még nem nagyon készült fel az új jövevényre. Legalábbis 1 hónapja még 1-2 szerverrel serényen ledobált uknown windows API felkiáltással.
-
botilevente
tag
CoD 4 et valaki próbálta már rajta h megy e rajta satbilan?
-
ZeroLimit
tag
Hát nem próbáltam a Win8-t de én mint játékos maradok a Win7-nél mert ez most nagyon jó
-
Mi a helyzet a méréssel?
-
sagem
addikt
De ha megnézed a tesztet nem is kell nagy ugrást véghezvinni a driverekkel, a 18 játékból a legtöbb nem sokkal marad el a win7-től, ezeket -gondolom- meg tudják oldani, így ha gyorsabb nem is lesz, de lassabb sem, s innentől fogva egy "gamer" kedve szerint maradhat a win7-en vagy válthat a 8-ra
Persze majd meglátjuk mi lesz két hónap múlva..
A Blizzard játékoknál viszont szerintem biztos lesz javulás.
-
Én nem hiszek ebben a hirtelen hűdenagy változásban. Már mindkét videokártya gyártónak WHQL-es driverei vannak; a driverek alapjai ugyanazok a két oprendszerre vetítve (WDDM 1.1 (DX11) kontra 1.2 (DX11.1); a jelenlegi játékok alapjai meg úgyis csak az 1.1-et támogatják), vagyis nem hiszem, hogy sok optimalizálást tudnak még belerakni (ami optimalizálás lesz, az érinti majd mindkét oprendszert; így nem lesz nagy változás).
Ami talán még várható, hogy a Bliizard játékok valamennyit gyorsulnak Win8 alatt (remélhetően megtalálják a hibákat, amik miatt ilyen nagy a lemaradás); illetve a nem kompatibilis játékok nagy része kompatibilis lesz. De abban reménykedni, meg azt várni, hogy húdenagy gyorsulások leszenk Win8 alatt, az szerintem nem egészen életszerű. -
-
tvamos
nagyúr
Ennek letezik probaverzioja? Nem akarok ugy jarni, mint a vista-val, hogy van, ami kompatibilis modban sem ment.
(#67 ) Plazmacucci
Nekem az XP a W2000 utan olyan volt, mint remalombol felebredni! Meg most is kiraz a hideg. -
A vista nincs hátrányban a win7-hez képest? (pl driverileg, gondolom az aktuális drivereket főleg win7-re optimalizálják). Amúgy hasonlította már valaki a képminőséget starcraft 2 alatt? nekem az volt az érzésem, mintha win8 alatt szebb lenne (max grafika, fullHD). A vespene gejzírek animációjára figyeltem fel konkrétan.
-
Szuper: Diablo 3: 64,9/84,3 Fps, Starcraft 2: 57,9/67,2 Fps, LOL ez 30/15% veszteség! Itt tényleg valami rendszerszintű geb<@sz van (driver/DirectX?).
#71: 1etértek, geforce driverből már 305.xx-nél járnak a fejlesztők. A 301-2-es verziókkal pl az optimus se ment rendesen a laptopokon, az intel IGP-n akarta számoltatni a játékokat is.
-
sagem
addikt
Hm, a legtöbb helyen tényleg csökkentést hoz, de pár játéknál vagy nem változott vagy minimális gyorsulást eredményezett (Shogun 2, Skyrim, Metro 2033, Battlefield 3), mondjuk ez csak 4 cím a tesztelt 18-ból. Viszont a legtöbb tesztelt játéknál nem tűnik reménytelennek a helyzet, ha megérkeznek a megfelelő driverek (és a bolti verzióig még két hónap van, igen, tudom, lehet játszadozni a kiadásra jelölt verzióval, de a gyártóknak még van idejük az októberi hivatalos premierig) ha gyorsulást nem is hoznak, de legalább lassulást sem..
(érdekes hogy a Blizzard játékok -Diablo 3, Start Craft 2- mennyivel rosszabbul teljesítenek win8 alatt)
+1: a linkelt teszt nvidiás, kíváncsi lennék egy ATI-s tesztre is, ha olyan is lesz/van akkor tényleg teljes körképet kapunk
-
martonx
veterán
válasz
Plazmacucci #67 üzenetére
de a win7 gyorsulást hozott, és a nem marketing szintű gyorsulás jelentős érv tud lenni.
Én próbáltam a win8-at, és bekapcsolás, kikapcsolást kivéve semmivel nem éreztem gyorsabbnak.
A jelek szerint játékok alatt meg inkább lassabb. -
maross
nagyúr
válasz
Plazmacucci #67 üzenetére
Igen, de ez a rovidke teszt mast sejtetett
. Hiszunk a csodakban
.
-
-
Akartam egy szép hosszú reagálást írni a cikkre (sőt, meg is írtam; de aztán mégis inkább töröltem - pedig szép gondolataim voltak az egy játék alapján történő általánosításra; a bootidő 'fontosságát' helyretéve; és egy 'más' végkövetkeztetés levonására), de azt hiszem, inkább beszéljenek helyettem a számok. Egy német oldal letesztelte a Win8-at a Win7-tel szemben több játékban. Az eredményeket meg lehet tekinteni az alábbi linken: PCGamesHardware.de Win8-as tesztje.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Jó a cikk témája, több hasonló kéne néha.
Most hogy elérhető lett, feldobtam én is a win 8-at és hát nekem nem jött át ez a metro felület. Egy nap nyűglődés után vissza is tettem a 7-est és marad is. Néhol tényleg sokkal gyorsabbnak tűnik, de pl a kikapcsolásnál csalást sejtek, mivel úgy láttam mintha ilyen hibernálás szerűséget csinálna a kikapcsolásra. Így nem nehéz se gyorsan kikapcsolni, se gyorsan bekapcsolni.
Mondjuk ha egy klasszikus nézetet tudna mindenféle metro szar nélkül, akkor érdekes lenne. Másként túl nagy váltás ez a metrós nyavaja az eddigi megszokotthoz képest.
-
csiffy
csendes tag
Szia!
Boot időnél, azt is figyelembe vetted, hogy a mérés addig tartson még ugyanazon szolgáltatásokat látja el minden rendszer. Windows 8 esetében én attól tartok, hogy lehet a felhasználói felület már betöltött és az ember azt látja minden okés, de a háttérben még tölti azon szolgáltatásokat amiket a Windows 7 még a felhasználói felület megjelenése előtt (közben) tölti?
-
Orton96
aktív tag
Szerintem kezdésnek nem rossz a cikk de még javítgasd!
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Brutális eb #53 üzenetére
Már most árnyaltabban, részletesebben fogalmaztál, ezért már megérte.
-
simonzé
addikt
Ez már a teszt, vagy csak valami bevezető hozzá?
-
JColee
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #50 üzenetére
Talán pont azért nem vált felt mert alsókategóriás. Az 5670em nekem is kussban tette a dolgát, de a mostani vga-mon rögtön hallom, ha nem idle megy. 24% helyett 27-28%-on megy a venti, én ezt rögtön hallom. Ezért zavar engem is ez a gpu gyorsítási őrület, és emiatt kapcsoltam ki a böngészőben a hardveres gyorsítást.
-
madgie
titán
válasz
[O]-[C]-[B] #50 üzenetére
Elindítottam a WLM-et teljes nézetben. Előtte 35 fok volt a GTX 460-am, utána 39-40. Ha visszahúzom teljes nézetből (tehát nincs reklám oldalt, FB hülyeségek ,stb), akkor visszavált. Elindítok egy YT videót, 45-46 fok, kirakom fullscreen-be, már majdnem 50. 35 vs 50, tényleg nem számít? A CPU-m akkor lesz 15 fokkal melegebb, ha két gigányi fotót exportálok vele több szálon...
A GPU gyorsított böngészőket sem szeretem, mert számomra nem mindegy, hogy a böngészőben (pl. szakmai témáknál résznél látványos) mosott betűket nézek, vagy relatív "tisztát". A bal oldalinál mindig kényelmetlenség-érzet van, folyamatosan hunyorgok. Az OS X-ben lévő Safari is hasonlóan erősen élsimít, de az ilyen apró betűket már nem (ott van a beállításaiban, tök jól működik). És igen, finomhangoltam a Win7-ben az AA-t, akkor sem jó nekem, zavar.
#46, utolsó mondat, tényleg, köszönöm.
-
Polllen
nagyúr
Mi az, h featurak?
Meg a szoismetleseket legalabb egymast koveto mondatokban kerulhetned. Mondjuk. -
nuke7
veterán
nem akarlak meggyőzni, félre ne érts.
nekem amugy define xl-em van.
viszont a te házadnak ha jol látom full lyuk a teteje, ergo egyáltalán nem halk.
én ugy gondolom, hogy ha specifikus számításokat bízunk a gpu-ra (direct draw, stb.) gyorsabb/energia takarékosabb/hatékonyabb lehet mintha mindent izombol kiszámoltatnák a cpu-val.
ez ilyen ágyuval verébre feeling nekem... egyébkétn szerintem neked pont szerencsétlenül jott ki az nvidia driver beállításokkal meg az adott hűtővel ami a kártyádon van meg a házaddal ilyen szerencsétlen együtt állás, de valsz. ez a felhasználok nagyon kis százalékánál van. -
madgie
titán
HTPC házról jöttem, az is abszolút kuss-kategória, most meg ez van. Csak a GTX 460 hallatszik ki érdemben (idle-ben persze az sem).
Egyszerűen nem kell nekem a felesleges VGA hajtósdi, minek? Normális CPU-nál nincs rá szükség (és passzívan elviszi a Mini Ninja az i7-2600-ot is, míg ugyanez mondjuk a VGA-nál nagyon nem így van)
Értékelném, ha nem akarnának mindehol meggyőzni a mindent_számítsunk_GPU-val mantrával. Nekem nem kell most, tessék ezt elfogadni, pont.
-
scope2007
addikt
várjuk az újabb teszteket
jó írás, teszt lesz -
planbmokus
senior tag
Ez egy rendkívül értelmes hozzászólás volt, GRAT!
CP-t és RP-t is használtam, A Battlefield 3 szárnyakat kapott tőle (főleg a W8-as Catalysttel), minden pikk-pakk működik, a Metro nem rossz, de néha vannak értelmetlen dolgai, Photoshop és a Premiere Pro renderelés is gyorsabb...
Vannak bugok, de 1-2 hónap alatt lefrissítik úgyis.
Az Internet Explorer továbbra is egy vacak.Én személy szerint várom a véglegest.
-
BiP
nagyúr
válasz
Brutális eb #39 üzenetére
Ez azért erős túlzás. A cikknek értékének semmi köze ahhoz, hogy SP nélkül jön ki egy Windows. Most friss, most aktuális, most lehet értékelni, elmélkedni róla.
Win7 is jó volt az SP1 előtt, és össze lehetett hasonlítani az akkori Vistával. Más kérdés, hogy a váltással a legtöbb embernek érdemes várni az SP1-ig, addig jobban kiforr.
Más vetületből is kemény jelző, hogy semmit nem ér a cikk. Persze valóban lehet még javítani rajta még pár játékteszttel. -
fracture333
aktív tag
a call of pripyat az utolsó stalker (2010-es, tehát nem is olyan régi), és annak elég jó kis gépigénye van, annak ellenére hogy olyat írnak hogy elég egy GT9800 512 Mb videókari (nem elég egyébként, én egy mai egész jó kis konfiggal se tudtam max grafon, full HD-ben lagg nélküli futást kihozni belőle (volt hogy leesett az FPS 20 alá). mivel a gépigénye nagy a software igénye se kicsi, itt az op rendszert meg a hardver drivereit értem (pl.: win vista-t vagy 7-et, ezenkívül újabb vidkari meg alaplap/proci driverek frissítését ajánlják, PhisX-el meg minden szarral). + DirectX 11-el is kompatibilis a játék
szerintem nem volt rossz választás a stalker.
-
Brutális eb
addikt
Ez a cikk így kb nem sokat ér.
Majd kb az első sp után lesz értelme összehasonlítani. -
madgie
titán
Felkapcsol (nálam) 405 MHz-re. Igaz, hogy ez nem 3D órajel, de messze nem is idle (51 Mhz). Az Afterburner-ben meg látszik is, hogy melegebb a kari, meg a venti is fentebb kapcsol kicsit (20%-on járjon már nekem az asztalnál, ne össze-vissza).
Tudom, hogy APU, meg integrált megoldások és hogy ez a jövő, de engem ez pont nem érdekel most, ahol tudom, kinyírom a GPU-s gyorsítást (böngészőknél is). Persze gyenge procinál megértem, hogy szükséges.
-
törölt tag
nekem is ez a bajom. mondjuk én nem a hang, hanem a fogyasztás felől is megközelíteném, nem feltétlenül hiszem hogy többet kéne etetnem a kártyával akárcsak 1W-at is, csak azért, mert így gördülékenyek az animációk közben. céges környezetben szerencsére még vagy 5 évig tuti nem lesz váltás, otthon meg esélytelen nálam.
-
sumermen88
tag
Nem rossz cikk!
A legegyszerűbb ha kipóbálja az ember az újj rendszert aztán majd saját maga eldönti milyen... szerintem még maradhatunk a win7-nél egy darabig! Ez csak az én véleményem!
Játékosszemmel..!
-
-
skydragon
tag
Még várat magára ez a W8 addig a w7 tökéletes ezt már belaktuk legalább
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát nekem akkor is marad a Win7. Egyszerűen a 8-nak a felülete nem tetszik, mindent egybevonnak. Hmm viszont a pontszámokat elnézve nem lett több, hanem éppen kevesebb lett. Hol itt a teljesítménynövekedés?
Játékoknál maximum 5 fps. De átlagban inkább ahogy néztem 2-3.
-
walkmanboy
tag
Ha kibővül a cikk, és tényleg jobb játékok alatt a win8, akkor lehetséges váltok én is. Bár minden gép más-más.
-
-
hunbaly
csendes tag
Köszönöm az észrevételeket!
További Benchmark teszteket fogok még futtatni, ez csak egy szösszenet volt, hogy milyen is az új verzió! Az, hogy ide fognak érkezni a cikkbe az Update-ek, vagy egy külön, hosszabb cikk fog belőle keletkezni még nem tudom, de egy nap alatt szerettem volna átnyálazni a rendszert, és lefuttatni a számomra legfontosabb dolgokat.
Stay tuned...
-
-
-
Crytek
nagyúr
Mondjuk ezeknél a boot időknél hogy 13 másodperc meg 19 stb lemegyek 3x hídba.
Igaz nekem ezer éves a win 7 meg HDD-ről megy de mire a géphez tudok nyúlni boot után kb 3 perc
Az nagyon távol van a 20 másodperctől
-
Hát windózból talán a 8 az első verzió (na jó, a 7 is ilyen lett volna), ami gyorsabb azonos hardveren. De legalábbis kevesebb ramot zabál, mint a 7.
Különben kellett ez a teszt, mert az oké, hogy a marketingesek szerint gyorsabb, de én még nem néztem utána, hogy tényleg az-e. -
FlekkeN
aktív tag
Jó lenne a csíkozódás szót kicserélni, mert nem valami szakmai és használatát kerülni:
vsync kikapcsolásának effektjei (csíkozódás):Ajánlom a képszakadás, kép szétesése magyarázatokat.
-
BiP
nagyúr
válasz
Tigerclaw #16 üzenetére
? Én nem látok a tömörítéssel semmi gondot. Mindössze az a baj, hogy a diagram méretéhez képest a feliratok/számok nagyon kicsik, ezért nehezen olvasható, kicsiben meg olvashatatlan, ezért muszáj megnyitni.szerk: tárgytalan. Amúgy szerintem a beillesztett előnézetet azt automatikusan generálja a ph motor, tehát nem a cikkíró konvertálja.
(más kérdés, hogy meg lehet úgy csinálni a grafikont, hogy kicsiben is látható legyen a lényeg) -
Tigerclaw
nagyúr
A diagrammokat legközelebb kicsit jobb minőségben kellene felrakni, nem így agyontömörítve.
-
RyanGiggs
őstag
"hallgathatom a venti-zümmögést"
Nálam ilyen sosem lehetséges, mivel netezés közben mindig
manuálisan 20%-ra van állítva a venti szabályozása!
Nagyon nem aggódok hogy leég a kari, mert Twin Frozr II védi.
Amúgy van hogy játék alatt is (Fifa11) ennyin megy a venti. (Max 60fokra melegszik) -
Kipróbálhatnád több játékkal is, és beírhatnád őket a tesztbe! Engem legjobban egy Deus Ex: HR, illetve egy Crysis 1 és 2 érdekelne.
-
BiP
nagyúr
Köszi. Az tényleg friss, van vagy 1 napos
(csak ugye sosem lehet tudni, a cikk megírása és megjelenése között mennyi idő telik el, vagy hogy a cikkíró milyen mentalitású driverek terén.)(#7) hibavissza: Ha nem azt nézed, hogy 6mp, hanem hogy a harmadát lefaragták, nem is olyan rossz eredmény az.
(#10) giorgio: én is kerülném. De látva, hogy idézőjelek között van, nem szóltam, mondván, maga a cikkíró is érzi, hogy sántít. Persze szerencsésebb lett volna valóban magyar megfelelőt használni, még ha nem is jött a szájára/kezére. (gyanítom ebből az okból született ez a fura szó)
(#8) geezer: Jelenleg én is így látom. Hiába jobb belül a rendszer, ha használat során rengeteg apró, de idegesítő kis nyűg van vele.
A driverkérdés erősen hardverfüggő, nálam meg haveromnál sem volt semmi gond vele asztali gépnél. Notebooknál ritkább hardverelemek vannak, gondolom emiatt lehet. -
sagem
addikt
Háááát, én emiatt szoktam tartózkodni a korai releasektől, ezeknél még minden változik, formálódik, kiadásról kiadásra, a támogatás pedig még hiányzik mellőlük. Akik kipróbálták az eddigieket, s a most megjelenő kiadásra szánt változatot azok azt írták, hogy sokat gyorsult, javult a rendszer a korábbi verziók óta, de sok teljesítményt optimalizáló driver még csak most készül. Pont a HD videók lejátszásával kapcsolatban olvastam, hogy az új ATI driverekkel nagyon szépen viszi a videókat a MediaCenter, míg a többi lejátszó egyelőre jobban izzad. Szóval nem kell ide egy év, hogy az apró hibák nagyrészt eltűnjenek, hiszen még két hónap van hátra a boltok polcairól levehető végleges kiadástól, addig elég sok minden el tud készülni, a korai változatokból nem érdemes kiindulni (szerintem). Persze toldozgatás-foldozgatás úgy is lesz még orrba-szájba, de a startra valószínűleg sok minden a helyére kerül, legalábbis driver szinten.
-
-
fogtunder
nagyúr
én a featúra szó használatát erősen mellőzném, nem csak itt, de bárhol máshol is. akkor már vagy az angol feature, vagy mondjuk funkció.
-
martonx
veterán
Az utolsó bekezdéssel nem értek egyet. Minden windows a Service Pack-ekkel csak lassult. Mivel azok mindenféle réseket tömködnek be, növelik a kernel méretét stb...
Azaz, ha már most sem meggyőző a win8 teljesítménye (1 db játékban jobb volt, 2 db 3dMark-ban sokkal rosszabb), az később csak romlani fog. -
geezer
aktív tag
Bár nem vagyok játékos, jelenleg egy üzleti subnotit nyúzok, de én most tettem vissza a jó kis W7 64bit-et a gépre, kb 2 hónap W8-as fanyalgás után.
Isten lássa lelkem, amikor kijött 2 hónapja az akkori legújabb ingyenesen letölthető verzió (nem tudom már melyik Preview...), leszedtem, feltettem. W7-ről váltottam át.
A rendszer tényleg gyors, tetszene a minimalista desgin is (Metro nem, de az nem is nagyon játszott szerepet a mindennapi használatban), de valahogy a noti hardware elemeinek támogatottsága, vagy a rendszer kiforratlansága miatt, fene tudja, de az a kevés előny (nagyon gyors boot) nem győzőtt meg a sok idegesítő kis hibával szemben.
HD videó játszás például valahogy sokkal sz@rabb volt, érzésre. Csak egy GMA4500HD van a gépben, de W7 alatt a legdurvább 1080p-t is röhögve megeszi, W8 alatt meg ment a szenvedés.
Nyilván ez driver kérdése is, de majd egy év múlva meglátjuk.
Plusz a programok támogatottsága is fejlődhetne még. Oké, rendben, majd egy év múlva meglátjuk.Egyelőre, kösz, nem.
-
BiP
nagyúr
Hát, látod, erre nem is gondoltam. Én eddig előnyként tekintettem a dologra (ahogy előnyként is reklámozzák), hogy majd jó gördülékeny lesz minden a win8-ban.(no nem mintha a win7 desktop bármennyire is lassú lenne),
Mondjuk az én videokártyámban 3 energiaszint van, a win7 desktopot elintézi idle/középsőben, fél gőzzel, akkor a venti még nem pörög fel. Egyedül gpu gyorsítós (powerdvd, totalmedia) médialejátszókban, ott baromi zavaró, mert akkor is nyomja neki, ha nem csinál még semmit. -
madgie
titán
"most már mindent a gpu számol a desktopon"
Az tök jó lehet, mikor van egy középkategóriás GPU-d, de már a desktopon felvált idle módról, hallgathatom a venti-zümmögést benne. Vagy idle "elintéz" mindent? Nem hiszem, az újabb WLM-ben is túráztatja a GPU-t, ha teljes nézetbe kapcsol az ember.
-
BiP
nagyúr
Mint rendszer, biztos nagyon jó. Jókat mondanak róla, fejlesztettek is egy csomó mindent, Dx11.1, most már mindent a gpu számol a desktopon.
Egyszerűen a kezelőfelület... azzal nem tudok megbarátkozni.
De aki a váltás mellett dönt, tényleg jók az upgrade konstrukciók.Fura egyébként, hogy stalker alatt gyorsul, 3dmark alatt meg lassul.
Ha már ilyen eltérés adódott, érdemes lenne több játékkal is megnézni, hogy most akkor jobb lett vagy rosszabb.
Ill. az sem derül ki, hogy ugyanolyan verziójú drivereket használtál-e, a win7 lelakott rendszer volt-e vagy friss, stb. -
Crytek
nagyúr
Te mint játékos erre beleraktál 1 db ezer éves Stalkert.Grat!
-
M3oH
addikt
Erdekes. Meg nem probaltam a W8t, de en bizok benne, hogy folytatja a W7 sikeret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged