- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
planbmokus
senior tag
Ez egy rendkívül értelmes hozzászólás volt, GRAT!
CP-t és RP-t is használtam, A Battlefield 3 szárnyakat kapott tőle (főleg a W8-as Catalysttel), minden pikk-pakk működik, a Metro nem rossz, de néha vannak értelmetlen dolgai, Photoshop és a Premiere Pro renderelés is gyorsabb...
Vannak bugok, de 1-2 hónap alatt lefrissítik úgyis.
Az Internet Explorer továbbra is egy vacak.Én személy szerint várom a véglegest.
-
fracture333
aktív tag
a call of pripyat az utolsó stalker (2010-es, tehát nem is olyan régi), és annak elég jó kis gépigénye van, annak ellenére hogy olyat írnak hogy elég egy GT9800 512 Mb videókari (nem elég egyébként, én egy mai egész jó kis konfiggal se tudtam max grafon, full HD-ben lagg nélküli futást kihozni belőle (volt hogy leesett az FPS 20 alá). mivel a gépigénye nagy a software igénye se kicsi, itt az op rendszert meg a hardver drivereit értem (pl.: win vista-t vagy 7-et, ezenkívül újabb vidkari meg alaplap/proci driverek frissítését ajánlják, PhisX-el meg minden szarral). + DirectX 11-el is kompatibilis a játék
szerintem nem volt rossz választás a stalker.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged