Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sagem

addikt

válasz Joci10 #78 üzenetére

De ha megnézed a tesztet nem is kell nagy ugrást véghezvinni a driverekkel, a 18 játékból a legtöbb nem sokkal marad el a win7-től, ezeket -gondolom- meg tudják oldani, így ha gyorsabb nem is lesz, de lassabb sem, s innentől fogva egy "gamer" kedve szerint maradhat a win7-en vagy válthat a 8-ra:) Persze majd meglátjuk mi lesz két hónap múlva.. :K

A Blizzard játékoknál viszont szerintem biztos lesz javulás.

• sagem

addikt

válasz Joci10 #65 üzenetére

Hm, a legtöbb helyen tényleg csökkentést hoz, de pár játéknál vagy nem változott vagy minimális gyorsulást eredményezett (Shogun 2, Skyrim, Metro 2033, Battlefield 3), mondjuk ez csak 4 cím a tesztelt 18-ból. Viszont a legtöbb tesztelt játéknál nem tűnik reménytelennek a helyzet, ha megérkeznek a megfelelő driverek (és a bolti verzióig még két hónap van, igen, tudom, lehet játszadozni a kiadásra jelölt verzióval, de a gyártóknak még van idejük az októberi hivatalos premierig) ha gyorsulást nem is hoznak, de legalább lassulást sem..:)

(érdekes hogy a Blizzard játékok -Diablo 3, Start Craft 2- mennyivel rosszabbul teljesítenek win8 alatt)

+1: a linkelt teszt nvidiás, kíváncsi lennék egy ATI-s tesztre is, ha olyan is lesz/van akkor tényleg teljes körképet kapunk :C

• sagem

addikt

válasz geezer #8 üzenetére

Háááát, én emiatt szoktam tartózkodni a korai releasektől, ezeknél még minden változik, formálódik, kiadásról kiadásra, a támogatás pedig még hiányzik mellőlük. Akik kipróbálták az eddigieket, s a most megjelenő kiadásra szánt változatot azok azt írták, hogy sokat gyorsult, javult a rendszer a korábbi verziók óta, de sok teljesítményt optimalizáló driver még csak most készül. Pont a HD videók lejátszásával kapcsolatban olvastam, hogy az új ATI driverekkel nagyon szépen viszi a videókat a MediaCenter, míg a többi lejátszó egyelőre jobban izzad. Szóval nem kell ide egy év, hogy az apró hibák nagyrészt eltűnjenek, hiszen még két hónap van hátra a boltok polcairól levehető végleges kiadástól, addig elég sok minden el tud készülni, a korai változatokból nem érdemes kiindulni (szerintem). Persze toldozgatás-foldozgatás úgy is lesz még orrba-szájba, de a startra valószínűleg sok minden a helyére kerül, legalábbis driver szinten.

Új hozzászólás Aktív témák