- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
De ha megnézed a tesztet nem is kell nagy ugrást véghezvinni a driverekkel, a 18 játékból a legtöbb nem sokkal marad el a win7-től, ezeket -gondolom- meg tudják oldani, így ha gyorsabb nem is lesz, de lassabb sem, s innentől fogva egy "gamer" kedve szerint maradhat a win7-en vagy válthat a 8-ra
Persze majd meglátjuk mi lesz két hónap múlva..
A Blizzard játékoknál viszont szerintem biztos lesz javulás.
-
sagem
addikt
Hm, a legtöbb helyen tényleg csökkentést hoz, de pár játéknál vagy nem változott vagy minimális gyorsulást eredményezett (Shogun 2, Skyrim, Metro 2033, Battlefield 3), mondjuk ez csak 4 cím a tesztelt 18-ból. Viszont a legtöbb tesztelt játéknál nem tűnik reménytelennek a helyzet, ha megérkeznek a megfelelő driverek (és a bolti verzióig még két hónap van, igen, tudom, lehet játszadozni a kiadásra jelölt verzióval, de a gyártóknak még van idejük az októberi hivatalos premierig) ha gyorsulást nem is hoznak, de legalább lassulást sem..
(érdekes hogy a Blizzard játékok -Diablo 3, Start Craft 2- mennyivel rosszabbul teljesítenek win8 alatt)
+1: a linkelt teszt nvidiás, kíváncsi lennék egy ATI-s tesztre is, ha olyan is lesz/van akkor tényleg teljes körképet kapunk
-
sagem
addikt
Háááát, én emiatt szoktam tartózkodni a korai releasektől, ezeknél még minden változik, formálódik, kiadásról kiadásra, a támogatás pedig még hiányzik mellőlük. Akik kipróbálták az eddigieket, s a most megjelenő kiadásra szánt változatot azok azt írták, hogy sokat gyorsult, javult a rendszer a korábbi verziók óta, de sok teljesítményt optimalizáló driver még csak most készül. Pont a HD videók lejátszásával kapcsolatban olvastam, hogy az új ATI driverekkel nagyon szépen viszi a videókat a MediaCenter, míg a többi lejátszó egyelőre jobban izzad. Szóval nem kell ide egy év, hogy az apró hibák nagyrészt eltűnjenek, hiszen még két hónap van hátra a boltok polcairól levehető végleges kiadástól, addig elég sok minden el tud készülni, a korai változatokból nem érdemes kiindulni (szerintem). Persze toldozgatás-foldozgatás úgy is lesz még orrba-szájba, de a startra valószínűleg sok minden a helyére kerül, legalábbis driver szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest