- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiP
nagyúr
Köszi. Az tényleg friss, van vagy 1 napos
(csak ugye sosem lehet tudni, a cikk megírása és megjelenése között mennyi idő telik el, vagy hogy a cikkíró milyen mentalitású driverek terén.)(#7) hibavissza: Ha nem azt nézed, hogy 6mp, hanem hogy a harmadát lefaragták, nem is olyan rossz eredmény az.
(#10) giorgio: én is kerülném. De látva, hogy idézőjelek között van, nem szóltam, mondván, maga a cikkíró is érzi, hogy sántít. Persze szerencsésebb lett volna valóban magyar megfelelőt használni, még ha nem is jött a szájára/kezére. (gyanítom ebből az okból született ez a fura szó)
(#8) geezer: Jelenleg én is így látom. Hiába jobb belül a rendszer, ha használat során rengeteg apró, de idegesítő kis nyűg van vele.
A driverkérdés erősen hardverfüggő, nálam meg haveromnál sem volt semmi gond vele asztali gépnél. Notebooknál ritkább hardverelemek vannak, gondolom emiatt lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest