- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
[O]-[C]-[B] #50 üzenetére
Elindítottam a WLM-et teljes nézetben. Előtte 35 fok volt a GTX 460-am, utána 39-40. Ha visszahúzom teljes nézetből (tehát nincs reklám oldalt, FB hülyeségek ,stb), akkor visszavált. Elindítok egy YT videót, 45-46 fok, kirakom fullscreen-be, már majdnem 50. 35 vs 50, tényleg nem számít? A CPU-m akkor lesz 15 fokkal melegebb, ha két gigányi fotót exportálok vele több szálon...
A GPU gyorsított böngészőket sem szeretem, mert számomra nem mindegy, hogy a böngészőben (pl. szakmai témáknál résznél látványos) mosott betűket nézek, vagy relatív "tisztát". A bal oldalinál mindig kényelmetlenség-érzet van, folyamatosan hunyorgok. Az OS X-ben lévő Safari is hasonlóan erősen élsimít, de az ilyen apró betűket már nem (ott van a beállításaiban, tök jól működik). És igen, finomhangoltam a Win7-ben az AA-t, akkor sem jó nekem, zavar.
#46, utolsó mondat, tényleg, köszönöm.
-
madgie
titán
HTPC házról jöttem, az is abszolút kuss-kategória, most meg ez van. Csak a GTX 460 hallatszik ki érdemben (idle-ben persze az sem).
Egyszerűen nem kell nekem a felesleges VGA hajtósdi, minek? Normális CPU-nál nincs rá szükség (és passzívan elviszi a Mini Ninja az i7-2600-ot is, míg ugyanez mondjuk a VGA-nál nagyon nem így van)
Értékelném, ha nem akarnának mindehol meggyőzni a mindent_számítsunk_GPU-val mantrával. Nekem nem kell most, tessék ezt elfogadni, pont.
-
madgie
titán
Felkapcsol (nálam) 405 MHz-re. Igaz, hogy ez nem 3D órajel, de messze nem is idle (51 Mhz). Az Afterburner-ben meg látszik is, hogy melegebb a kari, meg a venti is fentebb kapcsol kicsit (20%-on járjon már nekem az asztalnál, ne össze-vissza).
Tudom, hogy APU, meg integrált megoldások és hogy ez a jövő, de engem ez pont nem érdekel most, ahol tudom, kinyírom a GPU-s gyorsítást (böngészőknél is). Persze gyenge procinál megértem, hogy szükséges.
-
madgie
titán
"most már mindent a gpu számol a desktopon"
Az tök jó lehet, mikor van egy középkategóriás GPU-d, de már a desktopon felvált idle módról, hallgathatom a venti-zümmögést benne. Vagy idle "elintéz" mindent? Nem hiszem, az újabb WLM-ben is túráztatja a GPU-t, ha teljes nézetbe kapcsol az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged