- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Brutális eb #53 üzenetére
Már most árnyaltabban, részletesebben fogalmaztál, ezért már megérte.
-
BiP
nagyúr
válasz
Brutális eb #39 üzenetére
Ez azért erős túlzás. A cikknek értékének semmi köze ahhoz, hogy SP nélkül jön ki egy Windows. Most friss, most aktuális, most lehet értékelni, elmélkedni róla.
Win7 is jó volt az SP1 előtt, és össze lehetett hasonlítani az akkori Vistával. Más kérdés, hogy a váltással a legtöbb embernek érdemes várni az SP1-ig, addig jobban kiforr.
Más vetületből is kemény jelző, hogy semmit nem ér a cikk. Persze valóban lehet még javítani rajta még pár játékteszttel. -
BiP
nagyúr
válasz
Tigerclaw #16 üzenetére
? Én nem látok a tömörítéssel semmi gondot. Mindössze az a baj, hogy a diagram méretéhez képest a feliratok/számok nagyon kicsik, ezért nehezen olvasható, kicsiben meg olvashatatlan, ezért muszáj megnyitni.szerk: tárgytalan. Amúgy szerintem a beillesztett előnézetet azt automatikusan generálja a ph motor, tehát nem a cikkíró konvertálja.
(más kérdés, hogy meg lehet úgy csinálni a grafikont, hogy kicsiben is látható legyen a lényeg) -
BiP
nagyúr
Köszi. Az tényleg friss, van vagy 1 napos
(csak ugye sosem lehet tudni, a cikk megírása és megjelenése között mennyi idő telik el, vagy hogy a cikkíró milyen mentalitású driverek terén.)(#7) hibavissza: Ha nem azt nézed, hogy 6mp, hanem hogy a harmadát lefaragták, nem is olyan rossz eredmény az.
(#10) giorgio: én is kerülném. De látva, hogy idézőjelek között van, nem szóltam, mondván, maga a cikkíró is érzi, hogy sántít. Persze szerencsésebb lett volna valóban magyar megfelelőt használni, még ha nem is jött a szájára/kezére. (gyanítom ebből az okból született ez a fura szó)
(#8) geezer: Jelenleg én is így látom. Hiába jobb belül a rendszer, ha használat során rengeteg apró, de idegesítő kis nyűg van vele.
A driverkérdés erősen hardverfüggő, nálam meg haveromnál sem volt semmi gond vele asztali gépnél. Notebooknál ritkább hardverelemek vannak, gondolom emiatt lehet. -
BiP
nagyúr
Hát, látod, erre nem is gondoltam. Én eddig előnyként tekintettem a dologra (ahogy előnyként is reklámozzák), hogy majd jó gördülékeny lesz minden a win8-ban.(no nem mintha a win7 desktop bármennyire is lassú lenne),
Mondjuk az én videokártyámban 3 energiaszint van, a win7 desktopot elintézi idle/középsőben, fél gőzzel, akkor a venti még nem pörög fel. Egyedül gpu gyorsítós (powerdvd, totalmedia) médialejátszókban, ott baromi zavaró, mert akkor is nyomja neki, ha nem csinál még semmit. -
BiP
nagyúr
Mint rendszer, biztos nagyon jó. Jókat mondanak róla, fejlesztettek is egy csomó mindent, Dx11.1, most már mindent a gpu számol a desktopon.
Egyszerűen a kezelőfelület... azzal nem tudok megbarátkozni.
De aki a váltás mellett dönt, tényleg jók az upgrade konstrukciók.Fura egyébként, hogy stalker alatt gyorsul, 3dmark alatt meg lassul.
Ha már ilyen eltérés adódott, érdemes lenne több játékkal is megnézni, hogy most akkor jobb lett vagy rosszabb.
Ill. az sem derül ki, hogy ugyanolyan verziójú drivereket használtál-e, a win7 lelakott rendszer volt-e vagy friss, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest