- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Bebootolsz a win7 lemezről, mikor az installálás helyét kell kijelölni, akkor ott ráméssz a haladó módra és látod az összes partíciódat...ott tudod őket formázni, törölni, egyesíteni, stb.
-
V.Stryker
nagyúr
Jó a cikk témája, több hasonló kéne néha.
Most hogy elérhető lett, feldobtam én is a win 8-at és hát nekem nem jött át ez a metro felület. Egy nap nyűglődés után vissza is tettem a 7-est és marad is. Néhol tényleg sokkal gyorsabbnak tűnik, de pl a kikapcsolásnál csalást sejtek, mivel úgy láttam mintha ilyen hibernálás szerűséget csinálna a kikapcsolásra. Így nem nehéz se gyorsan kikapcsolni, se gyorsan bekapcsolni.
Mondjuk ha egy klasszikus nézetet tudna mindenféle metro szar nélkül, akkor érdekes lenne. Másként túl nagy váltás ez a metrós nyavaja az eddigi megszokotthoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óra topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiMedia lejátszók
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest