- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
VaniliásRönk #137 üzenetére
Éppen ez a gondom.
Általában sokkal szívesebben használok 3rd-party programokat, mint az eredendően rendszerhez járókat.
Ezzel még semmi gond nem lenne, ha ki tudnám választani, mely komponensek szükségtelenek számomra, hogy a megfelelő 3rd-party programokkal helyettesíteni tudjam őket anélkül, hogy ott díszelegne egy csomó fölösleges dolog...Moonman:
Szerintem nem lerágott csont, hanem igény... igény arra, hogy ne csak szép borítója és rengeteg tartalma legyen egy könyvnek, hanem tematizálva, fejezetekbe sorolva kapjam meg a megfelelő tartalmat...Egyébként lehet, hogy rosszul rémlik, de mintha az NT-ben még sokkal több választási lehetőség lett volna...
Egyébként akármennyire is tűnik lerágott csontnak a dolog, szerintem jogos igény... tévednék?
-
VaZso
senior tag
válasz
VaniliásRönk #134 üzenetére
Ez igaz, habár nem tudom, hogy a mindenkori legújabb Windowshoz milyen hamar jelenik meg erre alkalmas verzió... illetve a pontos jogi helyzetet sem ismerem, bár az említett progik felhívják rá a figyelmet, hogy eredeti win kell hozzá. (Akkor talán kiírhatom lemezre a módosított wint is.)
Mindenesetre nem úgy lenne a korrekt, ha a rendszer készítői is gondolnának erre? :/
(Persze úgy nehéz volna védekezni, hogy az IE a rendszer szerves része pl.) -
leviske
veterán
válasz
VaniliásRönk #42 üzenetére
"ha a Linux "közösségen" múlt volna a PC sorsa, még mindig nem tartanánk sehol"
Ebben én nem értek egyet... Érdemes megnézneda Windows fejlődési útját és mellé társítani a vele párhuzamosan futott/futó Linux-okat. A Linux általában mindíg pár(jó pár) lépéssel a Windows előtt jár... ésugyan így a MacOSX is...
Ha MS-ék sem csak kimondottan a pénzre hajtanának, akkor képesek volnának évenként megújítani az op.rendszerüket.
(Ha viszont a programok által nyujtott fejlődésre gondolsz... az nem a Windows érdeme. csak a Windows hírének/gyors elterjedésének az érdeme. Mert én pl: a mai napig nem mernék egyik Win. példánnyal sem nekivágni a web-nek antivírus nélkül, ha pedig arra gondolsz, hogya Windowstaposta ki az irányt a desktopfelhasználók felé, akkor megemlítem, hogy valószinűleg MAC OSX akkor is lett volna... ő pedig távoli rokona a Linuxnak.
)
A Linuxal is sok problémám van... az kétségtelen, de ha magát a rendszert nézzük, akkor szerintem nem jelenthető ki, hogy a Windows fejlettebb... sőt.
-
dabadab
titán
válasz
Tulajdonkeppen mi az alapja annak az elkepzelesnek, hogy a Microsoft barmit is lenditett volna a PC sorsan?... (Marmint azt leszamitva, hogy bizonyos piacokat annyira tonkrevert, hogy a fiatalok szamara mar-mar magatol ertetodo, hogy ott csak MS termekek vannak - ergo MS nelkul nem is lenne ott semmi).
-
floatr
veterán
válasz
"Egyébként meg nyugodtan köpködhetsz, de ha a Linux "közösségen" múlt volna a PC sorsa, még mindig nem tartanánk sehol.
" -- de szerencsére itt volt ez az egyszeri Bill, aki tökre megmentette a PC-t az IBM-től
Jól odavágott neki, és övé lett a fele királylány
-
bambano
titán
válasz
1. Nem ütöttem el a topic átlagos hangulatától.
2. Nincs kereszteshadjárat, ne vizionálj ilyet.
3. Az "ősellenség" topicok 99.99%-ában nem jártam soha.
4. Az, hogy jelenleg nem fizetsz minden duplaklikkért külön az ms-nek, az a linuxos közösségen múlt.Ja, és pont kinéztem az ablakon, miután beírtam az előző hsz-t...
-
bambano
titán
válasz
VaniliásRönk #26 üzenetére
Elhiszem, hogy rossz neked attól, hogy mások látnak alternatívát, de ez ettől még nem trollkodás. Attól tartok, előbb győzök meg bármiről egy nőt azokon a napokon, mint téged...
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #26 üzenetére
ez egy kijelentés. esetleg valami információkörítés, hogy melyik mivel kivel hogyan? csakhogy legközelebb ne írjak gyíkságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest