Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Én nem releváns akarok lenni számukra, hanem ki akarom kerülni őket. Amíg ez megy, addig azt csinálnak, amit akarnak.
Kis szerencsével ez sikerülni fog.
Amikor ez a dolog kezd ellehetetlenülni, akkor húzzák ki a gyufát.
Bár jól hangzik a dolog, kételyeim vannak abból a szempontból, hogy a te halmazod elégedetlenkedése mennyire lenne hatással az MS üzletpolitikájára vagy a marketingstratégiára. Mondjuk úgy, hogy nincsenek illúzióim.
-
Morden24
nagyúr
A vállalati felépítés fényében ez abszolút optimális is.
Amúgy alapban nem te vagy a célcsoport, ezt a folyamatos elégedetlenkedéseddel (ez most nem sértés, félre ne értsd, hanem tényszerű dolog) konstansan be is bizonyítod, és ez által a véleményedet az adott cég számára irrelevánssá teszed.
Nekem sem tetszik a Hummer. Az Aston Martin tetszik. Ha a Hummer Aston Martinná válna, akkor tetszene. Mi ebből a tanulság? Nem én vagyok a cég célcsoportja, de mivel az én meggyőzésemhez komplett reengeneering kéne, ezért csak akkor lennék releváns, ha az én halmazom nagyobb lenne, mint a cég jelenleg fizető vásárlóköre. Tudod, a kisebbség nem véletlenül "kisebb"-ség
-
Morden24
nagyúr
Ennek ellenére (mármint hogy te úgy látod, az MS vezetősége nem megfelelően végzi el a feladatát) elég "jól megy nekik a szekér".
Természetesen lehet arról vitatkozni, hogy ki mit csinálna másként (nekem is lenne javaslatom, nem csak az MS részére), de a helyzet az, hogy a piaci mutatók minden kellő infót megadnak.
Az, hogy a Vista nem úgy szerepelt, ahogyan szerepelhetett volna, az a piaci változások figyelmen kívül hagyásának klasszikus esete. Már nem fogjuk megtudni, de ha nem hagyták volna ülve a piacot 6 évig, és kijön a Longhorn (esetleg az SP2 külön rendszerként), akkor most más lenne a leányzó fekvése.Amúgy több szitut láttam abból a fajtából, amikor az elbaszott és budget-et felélt projekt termékét a marketingosztálynak kellett végül eladhatóvá fényeznie, és kevesebbet abból, amikor fordítva történt az eset, de ez persze szubjektív, ki mit lát, hall és tapasztal.
-
Morden24
nagyúr
-
ddekany
veterán
Meg ugye ha terméket sokkal inkább valódi "műszaki" értekük szerint versenyeznének, nem a marketingesek "tehetsége" szerint, az egészségesebb termék evolúcióhoz vezetne. Az világos hogy a marketing nem kiiktatható, de az is legyen világos, hogy nem jó nekünk hogy egyre csak nő és nő a súlya...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest