- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Ne haragudj, de nem folytatok szakmai vitát olyannal, aki lépten-nyomon összemossa a marketinget a reklámmal. Most éppen itt: Akkor van ertelme a (maradjunk meg ebben a szuk korben
reklamnak (es egeszen pontosan ezt is irtam a #107-ben, amit szerintem el se olvastal, csak elovetted a kioktato figurat), hogy a marketing akkor jo, ha a piacot kozeliti ahhoz az idealallapothoz, amikor a vasarlo tokeletesen tajekozott es akkor rossz, ha tavolitja ettol.
Amúgy igen, marketinges vagyok. Legalábbis marketingre szakosodtam a közgázon belül. De légyszi folytasd, ha kedved van hozzá. Engem szórakoztat.
-
Gambit
őstag
Igen, én pontosan tudom, hogy ennél bonyolultabbak a dolgok, csak nagyon röviden összefoglaltam a lényeget.
Az a baj, hogy a lényeget nem sikerült megértened. A marketingre szükség van. Azért van szükség, mert ha te nem szerzel tudomást mondjuk a legújabb intel prociról, akkor esetleg nem jut eszedbe venni belőle, és akkor előbb-utóbb bezárna a gyár. Érted a példát? Mert ez igaz általánosságban is.
-
Gambit
őstag
Nem tudom, miért kéne nekem azt ingyen megtennem, amiért a középiskolai tanáraid már kaptak egyszer fizut, csak éppen nem sikerült a project. Ugyanis középsulis anyag a nagy gazdasági világválság. (1929) Na, annak az egyik oka az volt, hogy a termelés, vagyis a kínálat megelőzte a keresletet. Magyarul sokkal több cuccot gyártottak le, mint amennyit az emberek hajlandóak voltak megvenni. Emiatt aztán nem gyártottak annyit, kirugdosták az embereket, akiknek aztán már nem csak kedvük, de pénzük sem volt venni semmit, és kész volt a válság.
Na, ekkor jöttek rá, hogy a keresletet bizony meg kell teremteni, ösztönözni kell, stb. És itt jön a képbe a marketing. Amit nagyon sokan szinonimaként használnak a reklámra, pedig a reklám csak egy nagyon picike része a marketingnek.
Ja, és még annyi, hogy az irónia nem mindenkinek áll ám jól. Nem kell azért feltétlenül erőltetni.
-
-
janos666
nagyúr
Telepít magának Directx-et. A sima XP csak 8-ast, az SP2 már 9-est, azért futtatnak a programok dx telepítőt, mert 1-3 havonta jön update, és bebiztosítják hogy friss legyen.
Nem értem amúgy a windows update miért nem képes updatelgetni a diretx-et is.
A Media Player-t én inkább az IE kategóriába sorolnám. Filmnézésre még a 11-es úgyahogy elmenne, ha rendesen kezelne végre srt feliratokat. Én nem használom, de sokan lusták felrakni valami jobbat, és ezzel néznek filme és hallgatnak zenét, szóval akár nap mint nap használják.
-
törölt tag
Internet Explorer, DWM, Defender, DirectX, MovieMaker, Windows Mail, Windows Media Player, explorer.exe
Csak hogy kategóriákat említsek. Ezek nem windows-komponensek? De, olyannyira azok, hogy gyakorlatilag nem is telepíthetsz windowst ezek nélkül. Most akkor nem pont fordítva van?
-
Morden24
nagyúr
Es, nem lenne igaza?
Nem, mert az a legfrissebb oprendszer, amihez közben folyamatosan frissítések voltak biztosítva, csak a nevet nem frissítették.
Ha az SP2 a Win2004 lett volna, az azt is jelentette volna egyben, hogy egy önálló, újra megvásárolandó oprendszer. Ha meg egy service pack-nak adnak új nevet, akkor egy rakat ember nem is keresné, mert azt hinnék, hogy ez fizetésköteles, nem kompatibilis, nem megy rajta a gép stb.
A cég oldaláról megközelítve: a felhasználó adott esetben nem néz utána a dolgoknak, ergo hiheti, hogy az elavult nevű oprendszer valóban elavult, és ezért nem vásárol, ami ugye nem egy jó dolog, mert pénzből élnek. A neveknek pont az a lényege, hogy könnyen megjegyezhető legyen a termék életének főciklusában, nem az, hogy 10 évre visszamenőleg mennyire lehet majd velük kérdezzfelelek-elni.
-
törölt tag
Linux alatt a linux-világot, a disztribúciókat, stb értem.
Akkor úgy mondom, hogy 3 éve nem fejlődött semmit semelyik disztribúció, mert a kernel főverziószáma maradt ugyanaz?
Windows alatt meg a normális ember azt a komplex programcsomagot érti, amit használ, megvett dvd-n, stb. Annak meg csak egy része a kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest