Új hozzászólás Aktív témák
-
t00kalmi
csendes tag
Hi Mindenki!
Nékem egy angolosított X64 7106 orosz verzió van a gépemen, de ha csökkentett módban indítom gépem a DOS menü orosz, ja, és a Loading Windows7 is orosz. Nem tud valaki valami megoldást
Üdv: t00kalmi -
darthsith
tag
Ez a topic eléggé halott, de azért megpróbálom...
Win7 Build7022, problema a következő:
NEM ENGEDI MÓDOSÍTANI 1 CSOMÓ MAPPÁMAT...
Már rég használom a Win7et, de csak most vettem észre, mikor a játékok mappába ki akartam csomagoni a kotor2_vista_fix.7z file-t...
De nem engedi.."nincs engedélyem hozzá"
Már mindent kipróbáltam...a vista admin hack-jétől kezdve az admin user aktiválásáig, és úgy szerkeszteni az engedélyeket..
de semmi
Ötlet valakinél? -
eszgé100
őstag
válasz
FoxiestFox #202 üzenetére
hát ez egy elég kihalt topik, próbáld meg itt [link]
-
Hümm... Hátha jó helyen járok...
Feltettem egy Win7-et, és vannak bajaim...
Mondhatni...0.: Hogy lehet kinyírni, hogy ne sípoljon antivírusért? (UAC már a múlté)
1.: ATI Catalyst Control Center feltelepszik, de nem indul.
2.: Vodafone Internet szutyok progija csoda ha bejelentkezik..
3.: MSN-re lehetetlen bejelentkezni, hibakód: 80040154.
Tök szűz rendszer, néhány alap progi van csak fent.
Minden kapcsolatbeállítását átnéztem, semmi eredménye.
De van jobb is. Gondoltam akkor frissítem/újratelepítem az MSN-t. MS oldaláról le is jön az apró állomány, ami elviekben majd leszedi és felteszi amit kell. Nos, ez sem tud felcsatlakozni a netre...Konstruktív ötleteket szívesen fogadnék.
-
Jazz77
aktív tag
Audiodg probléma ismét
ha vkinek van használható ötlete jól jönnének a javaslatok...
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
60GB-os a winyóm(vagyis ténylegesen csak 55GB), és amúgy is esedékes egy win reinstall. XP SP3-at szeretném főként használni(ide jön minden egyéb program is), a Windows 7-et pedig csak kirpóbálni. Így milyen partíció felosztást javasoltok? Ha lehet akkor win 7 számára annyit szánnék amennyire feltétlen szüksége van. Az eddigiek alapján én az alábbira gondoltam: 30GB XP, 20GB win7. Csak nem tudom mennyire van ez így rendben.
Jól megvannak egymás mellett? Gondolom az elején van egy ilyen indítómenü féle, ahol kiválszatom melyik win-t akarom és ennyi?
(32bitest verziót próbálom mivel a CPU-m csak 32bites)Ha később lejár a tesztelési időszak, akkor nyomtalanul le tudom szedni a win7-et?
Anélkül, hogy az XP-nek bármilyen gondja lenne?Olvastam a másik win7-es írást, és nem értettem, azt a lapozófájl-os dolgot. Ezzel ti hogy vagytok? Én kikapcsolom a lapozófájlt. Egyáltalán nem éreztem eddig szükségét. Nem futtatok extrém memóriaigényű programokat. (2GB RAM-om van)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
sutszi -
eszgé100
őstag
hát kipróbáltam, de az nforce2-höz nem találtam drivert (jobb híján az xp-set tettem fel, de nem ment a hálózat). de ha jól tudom már vistához sem volt. ha esetleg tud valaki erre megoldást azt szívesen fogadnám
-
Jazz77
aktív tag
Audiodg probléma orvosolva, magad uram ha szolgád nincs...
-
knajf
senior tag
válasz
Dr. Romano #196 üzenetére
csak idézni tudom önmagamat pár hsz-el ezelőttről: ennek menete saját gép jobb katt properties - advanced fül és startup&recovery (xp-ben is ugyanez)
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Újabb kérdés: XP és Win7 van a gépemen. A boot menüben a WinXP neve "Earlier version of Windows". Ezt hogyan tudnám átírni nekem tetszőleges dologra?
A WinXP-ben egyszerű volt a boot.ini használatával, de itt nem tudom hogy hogyan kell. -
Ottoka
őstag
Alcohol-t vagy daemon tools megy rá?
-
knajf
senior tag
a bootolást úgy lehet legegyszerűbben szerkeszteni, ha pl letörlésre kerül a külön partíción lévő win7, hogy dont display .... bepipa és alapból az eariler version legyen kijelölve, különben nem tud bebootolni
szal tessék odafigyelni hogy a default boot os az az xp legyen és úgy legyen dont display bepipálva. ennek menete saját gép jobb katt properties - advanced fül és startup&recovery (xp-ben is ugyanez)
tehát itt lehet variálni az OS választó képernyőt
-
knajf
senior tag
üdv mindenkinek!
örülök hogy létrejött ez a topic, aktívan tesztelgetem én is a 7est, remélem hasznos infokat osztok meg másokkal.
rögtön az első: pc-re installálás után (hd4830 + p45 chipset + c2d) az bug, hogy ha nem egy másik témát rakok be akkor nem igazán müködik a kis ablakos előnézet a startmenünél? (ez a thicker?)
és egy ajánlás: adobe reader helyett Foxit reader? kisebb és hamarabb el is indul, ajánlom mindenki figyelmébe aki nincs rászorulva az adobe termékére.
-
Ottoka
őstag
válasz
Dr. Romano #188 üzenetére
Általános monitorként használja? Állíts be kézzel a monitorod típusát, ha nincs benne a listába akkor a szabványos montiorok közül válassz egyet, és úgy próbáld meg.
-
Dr. Romano
veterán
Most tettem fel a Win7-et. CRT monitort használok, de a Win nem engedi 60Hz-ről átállítani magasabba.
Így iszonyat zavaró használni. Hogyan lehetne rábírni, hogy 60 feletti értékeket is be lehessen állítani?
(az alatta lévő "rejtse el a nem támogatott beállításokat" ki van szürkítve) -
Jazz77
aktív tag
PLS help, pár napja elkezdte az audiodg.exe 100%-ra terhelni a procimat, vmi megoldást tud vki erre? Vista-n semmi probléma...
-
Ottoka
őstag
Én is kiprószáltam, creative x-fi driver felment, szal hang van, de a creative console bár telepítője lefutott, restart után nem indul el, programhibával elszáll.
Amúgy szépen gurul.
Ja kaspersky windows 7-es verziója telepítési hibára hivatkozik.
. Szal igy nem ment fel a talán? egyetlen windows 7-es vírusírtó.
Nero-t próbált valaki? Este az jön, meg Powerdvd.
-
pzstm
titán
-
Jazz77
aktív tag
ATI kártyához melyik driver jó, mert amit alapból leszedett nem tökéletes sztem...
-
J.varga7
tag
Sziasztok, olyan problémám van, hogy semelyik windows7 verzió (32 vagy 64bit) nem engedi módosítani vagy felülírni a file-jaimat egyik meghajtón sem. Se uninstall, se törlés, a file-ok ugyanúgy visszatérnek. Újraindítás után részben javul a helyzet, de van, hogy nem. Van valami spec. beállítás, hogy ne "uralkodjon" a file-ok fölött?
Már admin-ként is próbáltam törölni és úgy sem megy. Mit tegyek? -
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Ennek a win-nek mi a gépigénye? Igaz az, hogy kicsit szerényebbek az igényei, mint a Vistának?
-
hardzsi2
aktív tag
...és ott már vannak különböző fájljaim, pl mp3, filmek, akkor azokat ugye nem bántja a win7...
Éppenséggel a win7 beta egyik netet bejárt problémája az volt, hogy az mp3 fájlokat igenis bántja, bizonyos fejlécek esetén csonkoja az első 3-5mp-et.
Erre persze van már frissítés - ez ráadásul a win7 feltolása után netről azonnal települ is (pár egyéb frissítéssel legyütt), szóval amígy win7-et nem frissítetted fel, szerintem ne nyitogass/játssz le mp3 zenéket, ha kedvesek neked...
-
hardzsi2
aktív tag
Becsületes béta-teszterként, mivel korábbi konfigom (e6300@3GHz,2GB DDR2,Radeon X300 és régi 40GB-os IDE HDD) épp elfekvőben elérhető volt, erre feltettem a win7 beta 7000-et és egy hétig nyüstöltem.
Vistával sosem volt dolgom (elvi okokból nem próbáltam), tehát csak XP tapasztalattal rendelkezem, sokkal. XP-vel összevetve nem voltam túlzottan lenyűgözve. Lehet, hogy a Vistánál gyorsabb, de az XP-nél érezhetően lassabb/komótosabb az ablakok, menüpontok megnyitása/felbukkanása terén). Persze mivel már DX felületen kommunikál, lehet, hogy a gagyi VGA, illetve a lassú HDD miatt érződött minden nyögvenyelősebbnek, de akkor is, nehogy má' Crysis-ready VGA kelljen, amikor egy oprendszeren 2D-ben kolbászolok...
Az eye-candy amúgy sem nyűgöz le, XP-n is a win2000-es felülettel dolgozom, mert az foglalja a legkevesebb hasznos helyet (bizony, 24" moncsin is kell a hely...).A gyenge VGA miatt játékokkal nem próbálkoztam, így sajna nem tudom megmondani, hogy OpenGL alatt (gondolom Quake 4, Prey vagy hasonló) jelentkezik-e probléma.
-
hardzsi2
aktív tag
Pontosabban:
Mely DirectX-verziót támogatja a Windows 7?
A Windows 7-ben megtalálható a DirectX 9c vistás változata (DirectX 9Ex), valamint a 10-es, 10.1-es és 11-es verzió is.
Forrás: http://itcafe.hu/cikk/windows_7_beta_teszt/gyakran_ismetlodo_kerdesek.htmlEz egyébkén a Vistánál is hasonlóan van tudtommal (sosem használtam elvi okokból), hiszen a DirectX telepítőkészletből nincs külön 9-es, 10-es és 10.1-es, hanem egy csomag van, ebből XP-n csak a DX 9.0c fut le, Vista alá pedig beépül a DX 9.0c (egy variációja) és a natív DX 10 és DX10.1 is. Ha nem így lenne, a Vistások hogyan futtathatnának régebbi, csak DX9-et támogató játékokat?
Tudtommal a DX11 jelenleg még csak formálódik, a win7-ben a DX 11-nek is csak valami alfa változata van fent, de ez nem nagy baj, hiszen nincs a piacon olyan hardver, ami DX11-es kódot natívan futtatna, pláne olyan szoftver, ami kihasználná...
-
grunge
addikt
Srácok! Vista/Win7 esetén hogy működi ka dolog a DX9-el? fel kel lazt is tenni külön valahogy, vagy DX10.1 lefelé kompatibilis?
help plz!
-
Bzzz
senior tag
Köszi és még egy kérdésem lenne:
hogyha csak egy user-em van win7/Vistán akkor hogy tudom beállítani hogy autómatikusan arra az egybe bejelentkezésnél belépjen és ne kelljen a felhasználó nevemre ráklikkelni és a jelszót beírogatni.
Ha több felhasználó lenne akkor azt mondom hasznos ez a funkció, hogy tudsz választani hogy melyikkel lépjünk be,deha csak egy akkor miért nem autómatikusan jelentekezik be rá? -
Jazz77
aktív tag
Opengl driver gondok csak nálam?
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Ha a win 7-et nem a C-re hanem a D.-re telepítem és ott már vannak különböző fájljaim, pl mp3, filmek, akkor azokat ugye nem bántja a win7 hanem szépen melléjük települ?? -
Aláírom, a sub-nak szólnia kellene, de akkor sem értettem soha, hogy egy sztereó hangot mért akarnak az emberek surround-ban hallgatni
ugy csak elveszted a sztereó hatást is.. Mellesleg meg kell 2x120w sztereóban, és akkor basszusod is van és nem két pici hangszórót kell hallgatnod
Amugy nekem szombat óta egymagában szaladgál a win 7, és addig semmi komoly gondba nem ütköztem. A videókártya drivereivel küzdök, de az meg nem a 7 sara..
Egyébként kékhalálba sem sikerült belefutnom egyszer sem, pedig nem ügyeltem hogy minden frankó legyen. nem mellesleg mikor a vistával próbálkoztam anno először nem is egyszer kellett szembesülnöm bsod-al, meg párszor huzhattam is ujra, pedig az már akkor a végleges volt, ez meg béta.. No nemmintha sok bajom lenne a visával, mert ezidáig azt használtam, de a w7 jobb -
darthsith
tag
Nagy gondom volt...
Miután feltettem a win7et a win vista nem ment..kiírta, hogy "Ön valószínűleg szoftverhamisítás
áldozata lett blablabla..."
Ok..akkor vista le, fel mellé 1 SP3...igen ám..de miután az felment, nem látszott a win7...lementettem a win7ről a dolgokat, és újraraktam ,hogy akkor jó, legyen az újjabb oprendszer utólag felrakva...erre az XP nem látszott...
Ekkor formáztam mind2 partíciót, és felraktam 1 partícióra először a winXP-t, aztán 1 másikra a Win7et...
Ezután indulásnál a következő oprendszerek látszódnak:
Régebbi windows változat(új XP SP3)
Win 7 (új)
Win 7 (formázott)
Win Vistaa lényeg, hogy most megy az xp is meg a 7 is..csak 4 oprendszerem van indulásnál...
-
MC Pite
veterán
Kösz, megnézem otthon. Vmi vistabootpro vagy mit felraktam de nem a normális ini fájl szerekszthető vele hanem ilyen varázslósz*r, persze nem megyen; azért akarom normálisan kézzel szerkeszteni.
Vista meg win7 már van (fixboot után az sem volt egy darabig), már az xp-t kell aktiválni csak.
-
Na kipróbáltam én is, de a postgreSQLt egy istennek se tudom felrakni ...
valakinek ötlete?
ez az egyetlen program ami eddig nem ment fel rá viszont ez nagyon kell ...
nem akarok virtuális gépet meg azon linuxot vagy wint meg ilyeneket ...
-
MC Pite
veterán
Most 1 KICSIT nem vagyok boldog.
125 éve csak multibootos oprendszerekkel találkozok... vista is az, összes linux is az
A tököm sem gondolta hogy a WIN7 na azt pont mocsokmódon felülírja az mbr-t, amin ha 1 os bejegyzése lett volna annyira nem is érdekelneAzért ezt az apróságot sztem meg lehetne említeni a cikkben
-
h-yle
addikt
válasz
kelzsoca #143 üzenetére
Jogos, jogos, de asszem ezt kihagyom, mivel bármelyik OS-re igaz, és akkor kezdhetnénk az egészet a kályhánál. Hogy kell kiírni, hova telepítsem, multi boot, mire formázzak, Office-t hogyan tegyem fel, hogy osszam meg a fileokat, netet hol tom belőni...
Szóval érted. Ennyit kinézünk azokból, akik beta OS-t akarnak használni
-
Maestro85
tag
Rajtam kívül senki nem akarta a lapozófájlt a rendszer partícióról leszedni, és másikon engedélyezni? Csak nálam nincs semmilyen meghajtó az ottani ablakban?
-
Shad0w
senior tag
Hát, kénytelen voltam magam rájönni.
A win7 az aktív partícióra pakolja a boot manager-t, ennél fogva ha nem állítottunk ezen a beállításon akkor jó eséllyel a régi op rendszerünkön van. Ha töröljük a win7 partícióját akkor is működőképes marad a régi op. rendszer. Aztán majd vhogy ki lehet szedni azt a boot managert is, vagy legalább átírni, hogy az XP induljon 0 várakozással. Ennek nem néztem utána.Más. A windows 7 100-200-szor lassabban áll fel készenlétből, mint az XP, ezt tapasztalta más is? (XP-nél kinyitom, megnyomom a gombot és ottvan, win7-nél kinyitom, gomb megnyom, csík nézeget, egyszer csak ott van. Nem igazán tudom megmondani a pontos szorzószámot..
)
-
zolynet
veterán
kékhalál ... vkinek csak sikerült addig 'játszania' vele (sztem direkt)
héten sztem én is kipróbálom, csak legyen egy csöpp időm
-
Ferdzsoo
addikt
Osztottatok meg már netet win 7-el?
Magától képtelen beállítani szar ip-ket oszt a hálókariknak, kézzel beállítva a két gép látja egymást van is net a megosztó gépen, viszont amelyik gép a másikba van kötve azon nincs net, de pingelni lehet a megosztó gépet is.
Biztosd valami rohadt biztonsági gixer. Ötlet? -
marcias
őstag
Na, végre teljességében élvezhetem a Windows 7-et. Nekem minden működik, egyelőre.
-
GD
őstag
csak vista (sp1-el ) lehet upgraedelni, minden más clean install
szerintem megelőzhetőek az xp-ről frissítés kérdések ezzel :-) -
dchard
veterán
Tapasztalataim:
Alábbi programok nem mennek:
Arcsoft TotalMediaTheatre
DaemonTool
Virtual CloaneDrive érdekesen települ: az első újraindításnál a kikapcsolási ágban reked, majd 10 perc után kifagy, utána újraindítom, megint újraindítom és működik.
ATi kártyához még véletlenül se szedd le windows update-ről a drivert, nekem pontosan azóta fagy a masina HD 4350-nel, és hiába raktam vissza a gyári Vistás Catalystet, amivel 20 napig jól működött.
Azt nem tudja valaki hogyan lehet a jó öreg puritán XP-s dizájnt visszaállítani? (régi startmenü, taskbar, semmi téma).
Dchard
-
Wolverine
félisten
válasz
werszomjas #125 üzenetére
Ha 3 GB-nál több RAM-od van és/vagy 64 bites procid, akkor mehet a 64 bites, egyébként a 32 bites.
-
werszomjas
addikt
Hellotok.
Nekem csak 1 kerdesem van így az elején
Szoval én anno az XPnél megmaradtam, meg a vistat sem hasznaltam, lehet azert nem vagyok kepben, de melyiket erdemes letölteni ebbol a win7ből?
32bit-es verziot, vagy a 64bit-est??
Mi a kettő között a különbség?
-
BloodyEddie
őstag
Nagyon jó cikk lett, 10.5/10 pont nálam
Kis off: Punkbuster nem megy rendesen Crysis: Wars-ban sem, (igaz, XP alatt, nem win7) pár perc után kickel ok nélkül. Sok baj van ezzel az anticsít megoldással..
-
Dave™
nagyúr
Havercsótány legyél már arc. Nem akarok szórakozni regisztrációval meg mifenével. Nem tudsz megdobni pár kulccsal?
Ez milyen színvonal, te jó ég? Aki így beszél, azzal minimum szóba se állnék, nem hogy válaszoljak a kérdésére... Üssünk már meg egy alapvető színvonalat verbálisan is, ne csak szakmailag...
-
shaipo
csendes tag
Galaxis Útikalauz; Ne ess pánikba!(Don't panic!)
Jó az írás, köszi!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kai Hansen #118 üzenetére
Próbáld meg letöltésvezérlővel, biztos akad ilyen program ahhoz a rendszerhez
-
Kai Hansen
csendes tag
Nekem az istenért se akarja letölteni:S Próbáltam firefoxal és operával is de semmi, rákattintok a download now-ra és meg se nyikkan. IE-vel meg sajnos nem igazán tudom letölteni mivel nem windows van a gépemen
-
eziskamu
addikt
Nekem 32 bites XP-n bemountolva és indítva a telepítését a 64 bites Win7-nek nem müxik a dolog. Akkor csak azonos processzorváltozat mellett működik ez a fajta telepítés?
-
kelzsoca
félisten
Win 7 alatt jelenleg ott tartok hogy nincs hangom
A Realtek 2.14-es driver van fent nekem is, és szintén nem látszanak a hangszórók
SymbianOS
Nekem úgy látszik betett a válság (windows 7 "csóró edition" mert csak egy TV van ami virít a képen, hiába akarom kiválasztani, sehol semmi, újra is raktam a drivert, próbáltam másikkal is, de nem segített
-
-
Sinkó
tag
Sziasztok!Müxik vkinek 5.1-ben az alaplapi realtek 2.14 driverrel a hang?Nekem csak 2.0 megy,a sound managerben meg eltüntek a hangfalak.
-
-
janos666
nagyúr
Hehe, érdekes, megerősítem, hogy a LiveID-mmel kért kulcs tényleg ott van a te listádban is. Pedig kértem egy 32 és egy 64-biteset is, ami nem ugyan az, de külön-külön a fentiek közül lett választva.
-
hudyfiu
senior tag
Akkor én is írok pár sort...
Első teszt (win7) virtuális gépen ment vista alatt.
Mind a 2 rendszert elértem vnc-vel, teszteltem folyamatosan.
A Vistának 1,5 giga a Win7nek 512 MB ram volt.
A Win 7 így is gyorsabb volt.Notin GMA X3100 videó kártyával éles rendszerként használom.
A VGA-nak újabb drivere van mint amit kiadott az intel és gyorsabbak is játékok pár %-kal.
Valaki kérdezte az inteles vga-nak van-e baja, keressen meg pmben ha kell még(nincs baja sztem).
Majdnem tökéletesen lefrissített mindent magától(noti driverek) kivéve az ujjlenyomat olvasót.Asztali gép1: vista volt rajta, pár program nem ment fel silent installban ezek a programok most gond nélkül felmennek Win7 alatt és gyorsabb a rendszer.
Asztali gép2: Ha sokan vagyunk van egy gép netezésre és tvzésre...
1GHz celeron, 384MB RAM.
Már kínlódott az xp gondoltam felteszem ezt kíváncsiságból.
Tökéletesen megy minden, nem mondanám lassabbnak az xpnél a sok programmal amiket az xpre is feltettem.
Amikor erre a gépre tettem egy vistát az nem ismerte fel az ezer éves tv-tunert de most a win7 igen.
Valószínű csak később adtak ki drivert hozzá de kb 1 éve nem volt.Nekem nagyon bejön a rendszer.
Gyors, felmegy rá szinte minden, várom a végleges verziót addig is marad a beta. -
Shad0w
senior tag
Nekem is lenne egy kérdésem/kérésem: Akik már felrakták XP vagy más op. rendszer mellé és még úgyis az elején vannak, meg van egy csomó idejük, azok meg tudnák nézni, hogy ha letörlik a windows 7-et akkor a régi op. rendszer hogy fog viselkedni?
Legegyszerűbb megoldás, ha Partition Magic-el rejtettre (hidden) állítjátok a windows 7 particót, ez olyan, mintha törölnétek, de mégse és ha nem jó, akkor vhogy biztos visszalehet állítani...
(esetleg Partition magic floppyn)
Windre szeretném rápróbálni, de mivel nincs CD olvasóm, vágy bármi amit rá tudnék dugni, ezért tudnom kell, hogy mik a kockázatok. Köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
Az eddigi tapasztalatok XP mellett:
A C: meghajtón XP, mellette egy másik partíció D:
A D: meghajtó tele minden cuccal, szabad helyem ~36Gb volt
ISO kiír, dvd-ről indítottam a telepítést, custom install, kiválasztottam a D: meghajtót, rövid telepítés előkészítés után újraindult, és már a választó menü jött be xp vagy win7, majd folytatta a telepítést, amit elég gyorsan befejezett, és már indult is a friss rendszer!
A D: meghajtón az adatokat érintetlenül hagyta, készített egy old windows mappát ami nálam üres volt, ki is töröltem
Tehát a cikk írója beleírhatja a faq-ba a következő kérdést/választ:
Windows XP-t használok, mellette van másik partícióm, amit nem szeretnék törölni vagy formázni mert fontos adatok vannak rajta, erre rátelepíthetem a windows 7-et úgy hogy az adatok megmaradjanak?
Igen, gond nélkül telepíthető, arra kell figyelni hogy minimum 16Gb szabad hely legyen az adott partíción!
-
IHSSMV
csendes tag
Van egy problémám. Talán tudtok segíteni.
A Sajátgépet és a Dokumentumok mappát szeretném a gyorsindító ikonok közé tenni de nem megy, mert csak azt kínálja fel, hogy Pin to windows explorer.
-
Satcom
tag
AZ AVGből az ingyenes is jó lesz? Mint írtam Defender+UAC+Spybot van a gépemen. A Windows saját tűzfalát használom de alapból tiltva van az összes kimenő forgalom(Ez is egy j húzás volt a Microsofttól
).
Egy kis hibát találtam ami érdekes. Amikor IE 8al letőltök egy fájlt akkor a letőltést fejalánló panel a desktopra lökődik ki és így az aktuális IE ablak mögé, tapasztalta más is?
-
fubenalvo
csendes tag
Valakinek sikertűlt működésre bírni már a Windows Live Messengert? Nekem bármelyik telepítőt próbálom, tulajdonképpen már az elején eldob hibaüzenettel.
Illetve találtam egy Win9 Betat különálló telepítővel, de az sem tud csatlakozni, mert azt mondja, hogy a szolgáltatás nem elérhető.
Szóóóval valaki próbálkozott már vele/ sikerült már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest