- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Telepítés téma - én a következőképp csináltam:
- volt egy xp-m egy 100GB-s partíción (C:) (de csak vagy 19GB volt rajta használva), meg egy adat partícióm (D:)
- a 100GB-s partíciót PartitionMagic 8-cal lecsökkentettem (resize) kb. 50GB-ra (újraindítás kellett)
- a keletkező kb. 50GB-nyi allokálatlan helyen létrehoztam egy új elsődleges partíciót: E:
- daemon tools-ba beraktam a win7 iso-t, elindult a telepítő
- mondtam neki hogy az E: -re települj, ecsém!
- elkezdett települni, majd egyszercsak mondta, hogy ő most újraindul
- ekkor izgulni kezdtem, de kellemes meglepetésben volt részem: újrainduláskor már kész bootmanager várt:
- Earlier version of windows
- Windows 7
Ez ekkor még csak 3 mp-nyi időre bukkant fel, de a kurzor a win7-en állt, így az "kiválasztódott" és a telepítés gond nélkül folytatódott, nem hiányolta az adathordozót! (valószínűleg már minden szükségest felmásolt előzőleg)
- ennyi volt a kritikus rész szerintem. a telepítés teljes végbemenéséhez még kell egy-két újraindulás, de végül minden sikeresen befejeződött, és most bármelyik oprendszert tudom használni. A kiválasztásukra 30 mp van már.Két megjegyzés:
- ez a bootmanager nem kezelni az usb-s billentyűzeteket (legalábbis az én logitech-emet nem, annak ellenére, hogy a bios igen)
- a kulcsot érdemes papírra feírni, mert az első újraindulás után fogja kérni. Ha ezt elfelejtjük (ahogy én is), akkor sincs gond, csak lépj tovább mikor kéri, és később is meg tudod adni, ahogy a cikkben le van írva
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged