- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aláírom, a sub-nak szólnia kellene, de akkor sem értettem soha, hogy egy sztereó hangot mért akarnak az emberek surround-ban hallgatni
ugy csak elveszted a sztereó hatást is.. Mellesleg meg kell 2x120w sztereóban, és akkor basszusod is van és nem két pici hangszórót kell hallgatnod
Amugy nekem szombat óta egymagában szaladgál a win 7, és addig semmi komoly gondba nem ütköztem. A videókártya drivereivel küzdök, de az meg nem a 7 sara..
Egyébként kékhalálba sem sikerült belefutnom egyszer sem, pedig nem ügyeltem hogy minden frankó legyen. nem mellesleg mikor a vistával próbálkoztam anno először nem is egyszer kellett szembesülnöm bsod-al, meg párszor huzhattam is ujra, pedig az már akkor a végleges volt, ez meg béta.. No nemmintha sok bajom lenne a visával, mert ezidáig azt használtam, de a w7 jobb -
értem.
Azt nem tudja valaki, hogy mért "kattognak" a winyóim? a power management-nél kikapcsoltam a winyók leállítását, mert azt hittem amiatt van, de igy is csinálja
egy 160Gb-os maxtor és egy 500as samsung winyó van ahci módban, a samun van a w7
Na mire leírtam épp hozzájött az, hogy most hozta be az automatikus lejátszás a maxtor két partícióját, mintha most kötöttem volna be
ötletek? -
válasz
HUNNIA1920 #20 üzenetére
a tuneremnek nincs vista drivere, ott is az xp-t használtam, itt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest