Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aláírom, a sub-nak szólnia kellene, de akkor sem értettem soha, hogy egy sztereó hangot mért akarnak az emberek surround-ban hallgatni
ugy csak elveszted a sztereó hatást is.. Mellesleg meg kell 2x120w sztereóban, és akkor basszusod is van és nem két pici hangszórót kell hallgatnod
Amugy nekem szombat óta egymagában szaladgál a win 7, és addig semmi komoly gondba nem ütköztem. A videókártya drivereivel küzdök, de az meg nem a 7 sara..
Egyébként kékhalálba sem sikerült belefutnom egyszer sem, pedig nem ügyeltem hogy minden frankó legyen. nem mellesleg mikor a vistával próbálkoztam anno először nem is egyszer kellett szembesülnöm bsod-al, meg párszor huzhattam is ujra, pedig az már akkor a végleges volt, ez meg béta.. No nemmintha sok bajom lenne a visával, mert ezidáig azt használtam, de a w7 jobb
-
értem.
Azt nem tudja valaki, hogy mért "kattognak" a winyóim? a power management-nél kikapcsoltam a winyók leállítását, mert azt hittem amiatt van, de igy is csinálja
egy 160Gb-os maxtor és egy 500as samsung winyó van ahci módban, a samun van a w7
Na mire leírtam épp hozzájött az, hogy most hozta be az automatikus lejátszás a maxtor két partícióját, mintha most kötöttem volna be
ötletek? -
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
a tuneremnek nincs vista drivere, ott is az xp-t használtam, itt is

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ugy csak elveszted a sztereó hatást is.. Mellesleg meg kell 2x120w sztereóban, és akkor basszusod is van és nem két pici hangszórót kell hallgatnod