- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satcom
tag
AZ AVGből az ingyenes is jó lesz? Mint írtam Defender+UAC+Spybot van a gépemen. A Windows saját tűzfalát használom de alapból tiltva van az összes kimenő forgalom(Ez is egy j húzás volt a Microsofttól
).
Egy kis hibát találtam ami érdekes. Amikor IE 8al letőltök egy fájlt akkor a letőltést fejalánló panel a desktopra lökődik ki és így az aktuális IE ablak mögé, tapasztalta más is?
-
Satcom
tag
Kössz.
Eddig ment az UAC(lehet, hogy hülyének néztek de pont ez miatt váltottam Vistara) egy Spybot és ennyi. Nem töltök le illegális szoftvert, ezért nem használok(csak zenét és filmet, mert itthon nem lehet beszerezni).
A témába vágva. Már vagy egy tucat jelentést elküldtem és remélem javítják. -
Satcom
tag
Hy!
Ma este szettem le és telepítettem a Windows 7et egy régi 20GBs Segate merevlemezre.
Minden szépen felment és úgy érzem jó fele haladnak. A Vista design is nagyon tetszik de a Start menüt ott egy kicsit fapadosnak érzem, viszont az új egyszerűen nagyszerű
Semmilyen vírus irtót nem tettem fel mert szerintem fölösleges(a vírusra úgyis rá kellene kattintanom). Ami eddig felment az a Total Commader Ultime Prime.
A Media Player 12t nézve úgy érzem a Winamp repülhet.
Moonman: tegyek fel vírus írtót vagy szerinted is fölösleges?(A Vistas gépemre is, mert azon dolgozom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest