- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Hát, kénytelen voltam magam rájönni.
A win7 az aktív partícióra pakolja a boot manager-t, ennél fogva ha nem állítottunk ezen a beállításon akkor jó eséllyel a régi op rendszerünkön van. Ha töröljük a win7 partícióját akkor is működőképes marad a régi op. rendszer. Aztán majd vhogy ki lehet szedni azt a boot managert is, vagy legalább átírni, hogy az XP induljon 0 várakozással. Ennek nem néztem utána.Más. A windows 7 100-200-szor lassabban áll fel készenlétből, mint az XP, ezt tapasztalta más is? (XP-nél kinyitom, megnyomom a gombot és ottvan, win7-nél kinyitom, gomb megnyom, csík nézeget, egyszer csak ott van. Nem igazán tudom megmondani a pontos szorzószámot..
)
-
Shad0w
senior tag
Nekem is lenne egy kérdésem/kérésem: Akik már felrakták XP vagy más op. rendszer mellé és még úgyis az elején vannak, meg van egy csomó idejük, azok meg tudnák nézni, hogy ha letörlik a windows 7-et akkor a régi op. rendszer hogy fog viselkedni?
Legegyszerűbb megoldás, ha Partition Magic-el rejtettre (hidden) állítjátok a windows 7 particót, ez olyan, mintha törölnétek, de mégse és ha nem jó, akkor vhogy biztos visszalehet állítani...
(esetleg Partition magic floppyn)
Windre szeretném rápróbálni, de mivel nincs CD olvasóm, vágy bármi amit rá tudnék dugni, ezért tudnom kell, hogy mik a kockázatok. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest