Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Hát, kénytelen voltam magam rájönni.
A win7 az aktív partícióra pakolja a boot manager-t, ennél fogva ha nem állítottunk ezen a beállításon akkor jó eséllyel a régi op rendszerünkön van. Ha töröljük a win7 partícióját akkor is működőképes marad a régi op. rendszer. Aztán majd vhogy ki lehet szedni azt a boot managert is, vagy legalább átírni, hogy az XP induljon 0 várakozással. Ennek nem néztem utána.Más. A windows 7 100-200-szor lassabban áll fel készenlétből, mint az XP, ezt tapasztalta más is? (XP-nél kinyitom, megnyomom a gombot és ottvan, win7-nél kinyitom, gomb megnyom, csík nézeget, egyszer csak ott van. Nem igazán tudom megmondani a pontos szorzószámot..
) -
Shad0w
senior tag
Nekem is lenne egy kérdésem/kérésem: Akik már felrakták XP vagy más op. rendszer mellé és még úgyis az elején vannak, meg van egy csomó idejük, azok meg tudnák nézni, hogy ha letörlik a windows 7-et akkor a régi op. rendszer hogy fog viselkedni?
Legegyszerűbb megoldás, ha Partition Magic-el rejtettre (hidden) állítjátok a windows 7 particót, ez olyan, mintha törölnétek, de mégse és ha nem jó, akkor vhogy biztos visszalehet állítani...
(esetleg Partition magic floppyn)Windre szeretném rápróbálni, de mivel nincs CD olvasóm, vágy bármi amit rá tudnék dugni, ezért tudnom kell, hogy mik a kockázatok. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- PR-Telecom
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)