- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maestro85
tag
Rajtam kívül senki nem akarta a lapozófájlt a rendszer partícióról leszedni, és másikon engedélyezni? Csak nálam nincs semmilyen meghajtó az ottani ablakban?
-
Maestro85
tag
Én a Custom módban tettem fel a régi xp-s partícióm-ra, mert boot-olva nem sikerült telepítenem. Hát nekem az xp rendszeremet betette egy winows.old mappába, és ezt telepítés után le is csaptam szépen. De ha berakod a dvd-t, akkor van általános faq a telepítés kezdete előtt, és ott le van írva, h milyen telepítési módokkor mi fog történni.
viszont!!!! nekem van egy külön 6gigás swap partícióm, és egyszer sikerült is beállítanom, hogy csak ott legyen lapozófájl, de most meg ahol lehet állítani ezeket a cuccokat egyetlen meghajtó ikonja sincsen ott!!! Azonkívül egyszer játék közben kiírta, h kevés neki a ram, zárjak be valamit, ekkor néztem, h virtual memory 0. Ha bekapcsolom h automatic management v. mi a fene, akkor a c-re csinál lapozófájlt, de ott elég kevés helyem van. Mitől lehet h nem látszanak a meghajtók a virtuális memória állítási ablakban?? főleg h 2napja még ott voltak.....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest