- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
-Skylake- #37 üzenetére
Nem használok W7-et vagy öt éve, nem is írtam ilyet. Azt lásd be, hogy az emberek 90 százaléka nem ért hozzá csak használja és ezen emberek egy jó része szopatva van. Szolgáltatással foglalkozom és tudom, hogy milyen problémáik vannak. Ha nem érted meg amit mondani akarunk akkor tényleg felesleges volt ennyi offolás
Tudod ezzel a rendszerrel arra lőnek, hogy bekapcsolja a paraszt és működik. Na már most jó esetben így is van. Aztán saját maguk szarnak bele a műzlijükbe az olyan dolgokkal, hogy frissítés után nem megy ez vagy az (képszerű a webkamera hiba). Egy átlag józsinak nem tudod hivatalosan kikapcsolni az updateket a dobozos Home verziójában. Oldja meg ahogy tudja, guglizzon a hibára, olvasson fórumot. Cska hogy a Windows tíznek erről nem szabadna szólnia.Anyway az összes kommentedből lerí hogy lenézed a másikat meg azt hiszed, hogy hülye, így nincs is tovább mit mondanom a számodra.
-
válasz
-Skylake- #28 üzenetére
Hagyd már ezt a user error baromságot. Nem kellene hozzá érteni és ettől függetlenül jól kéne működnie. Az egyik nem zárja ki a másikat.
Pl ott a gyors indítás ami alapértelmezetten be van kapcsolva notebookokon és hiába állítod le valójában nem kapcsol ki. Ezt rengeteg problémát tud okozni, de ezt te nyilván tudod és kikapcsoltad. Ebből következik is hogy mennyire nem felhasználó barát az egész. -
válasz
-Skylake- #21 üzenetére
Az nem user error, hogy nem lehet kikapcsolni magát a Windows frissítéseket egyáltalán, márpedig az tölti le az összes Intel illesztoprogramot meg a Biost, hiába van kikapcsolva az egyik eldugott almenüben az illesztőprogramok békén hagyása. Nekem nem kell elhinned semmit, élhetsz a kis világodban, attól még rengeteg embert fog szopatni ez a bloatware. Azért örülök hogy legalább egy valamibe bele tudtál kötni.
-
válasz
-Skylake- #13 üzenetére
Vonatkoztass már el magadtól. Mondjuk nekem van egy gépem amit Windows 10-el vásároltam, és az előtelepített operációs rendszert akarom használni.
Minden frissítéssel inkompatibilis lesz egy a gyártó álltál előtelepített program, lehúzza az ilelsztoprogramokat pedig a gép csak azzal megy üzemszerűen amit a gyártótól lehet letölteni, szarik arra, hogy ki van kapcsolva az illesztőprogramok automatikus frissítése, lehúzza update-en keresztül a Bios frissítést amit én rohadtul nem kértem, folyamatosan fogy a tárhely és lassabb a gép, annyi process megy a háttérben, hogy HDD használata szinte öngyilkosság, csak pörög a lemez kihasználtság a topon, használhatatlan az egész gép. Jelzem, nem így vásároltam. De biztos igazad van, a csempével van a probléma. -
-
-
Pedig mekkora jó lett volna ha ott hagyhatnám a retkes Windows tízet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gumi és felni topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest