- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegezsolti
csendes tag
válasz
Plazmacucci #15 üzenetére
+1
-
Gyula84
veterán
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
mert a dx12 tart vissza?
-
Z10N
veterán
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
+1!!!
A hirhez: Korabban ment a szoveg, hogy nem lehet megcsinalni. Ugy latszik egy boritek megoldotta
-
válasz
Plazmacucci #11 üzenetére
Alap járaton a 7 nem kap már semmilyen feature update-et, így teljesen értelmetlen visszatartani a frissítéseket, mert ezzel csak a fontos biztonsági frissítéseket bukod el.
-
syberia
veterán
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
-
Archttila
veterán
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Akkor miert hasznalsz Windows-t?
Peace!
-
Zolik
senior tag
válasz
Plazmacucci #43 üzenetére
"Oldja meg ahogy tudja, guglizzon a hibára, olvasson fórumot. Cska hogy a Windows tíznek erről nem szabadna szólnia."
Az a nagy baj hogy az emberek totál elkényelmesedtek, ellustultak és képtelenek venni a fáradtságot arra hogy utána nézzenek valaminek vagy esetleg megkérdezzék egy ismerősüket aki jobban ért hozzá. Helyette panaszkodnak, szitkozódnak, mérgelődnek.
Sokan úgy akarnak számítógépet használni hogy semmi előképzettségük nincs hozzá aztán mikor elhívnak hogy lassú a böngésző és miután bekapcsolom a gépet és elindítom a böngészőt majd kapásból 5 popup jön fel, hogy vírusos a géped meg, ezt töltsd le azt töltsd le, plusz egy kamu kereső oldal plusz az asztalon lévő 4-5 "hát ezt nem tudom milyen program én nem telepítettem fel" akkor legszívesebben a fejem a falba verném..Hogy ha valaki nem tud valamit vagy nem ismer miért indítja el/nyitja meg? Aztán meg szidják hogy milyen lassú a gép meg milyen szar ez az egész windóz! Az emberi tudatlanságtól nincs védelem.
A kedvencem mikor felhívnak, hogy kiírt valamit a gép és vissza kérdezek hogy mit, jön a válasz: nem tudom már bezártam...A win10 nem egy szórakoztató központ, nem véletlen van a legtöbb cégnél letiltva gyak az összes szolgáltatás (bele értve a letöltéseket) hogy a felhasználók ne barmolják szét aztán rohannak a rendszergazdához hogy lassú a gép..
Ja igen elmenni egy tanfolyamra vagy figyelni infó órán az már luxus. Haveron infó tanár egy középsuliba.. 14-ből 2 max 3 diák ha figyel óra közben arra amit mond. Arról nem is beszélve, hogy még egy beadandót se képesek megcsinálni. Akkor miről beszélünk? A win10nek kellene kitalálni hogy a felhasználó mit akar? Na nee...
-
-Skylake-
addikt
válasz
Plazmacucci #48 üzenetére
Hat nem tudom. Valahogy nem gondolom, hogy bennem van a hiba ha azt momdom, hogy erdemes minel tobb ismeretet begyujteni egy olyan termekrol ami jelenleg a legnagyobb mertekben hatarozza meg a teljes tarsadalmat. Aztan lehet, hogy tevedek...
Kis labjegyzetkent a 2008-as valsag is kivaloan megmutatta, hogy mennyire nem erdemes erteni a penzhez ugye. Csak ember be a bankba -> penz ki.
Erzed a parhuzamot amit fel probalok vazolni ? -
-Skylake-
addikt
válasz
Plazmacucci #43 üzenetére
"Anyway az összes kommentedből lerí hogy lenézed a másikat meg azt hiszed, hogy hülye, így nincs is tovább mit mondanom a számodra."
Nagyon durvan nem ertetted meg amit mondani akartam, ha ez jott le.
-
Zolik
senior tag
válasz
Plazmacucci #32 üzenetére
Én fél éve használok w10-et és még soha semmi bajom nem volt vele. Még a régi creative x-fi hangkártyához is találtam drivert amivel tökéletesen megy és nem-nem akarja felfrissíteni a drivert, sem az op-rendszert a megkérdezésem nélkül mert szépen be tudtam én is configolni hogy azt bizza ide, majd én megoldom.
A hajam égnek áll mikor a userek szidnak valamit aztán kiderül, hogy egyszerűen csak nem figyelnek oda.
A 7-ben is voltak ilyen dolgok, de ugye az idő mindent megszépít meg azért basszus a win 7 már 10éves, megenné a rohadás ha nem lenne kimaxolva a tudása. Egy alap gépre amin max netezni/irodai munkázni stb fognak arra tökéletes a win7 (mi is ezt használjuk az irodában), semmi értelme 10re váltani. Aki megteszi és nem ismeri a rendszert lelke rajta. Kb veszel egy új kocsit és fel vagy háborodva hogy bizonyos dolgokra másképp reagál, más helyen vannak dolgok benne stb.Tudom sok szeretettel ajánlani a Windows 10 Managert [link]
Tökéletes be lehet mindent rajta állítani amit csak akarsz a legapróbb részletig egy helyen.De be kéne már fejezni ezt a win10 flame-t mert marha unalmas. Akkor tessék menni linuxra vagy amire akarsz ha ennyire nem tetszik.
mert pl van akiknek azok a beállítások pont nem megfelelőek. Ezért van egy default gyári beállítás ami kb a középút és onnan mindenki úgy állítja ahogy akarja. Ezért nincs kint az asztalon kezdésnek az összes alap ikon, ha akarod majd kiteszed ami kell. Ha meg ki lenne rakva az összes az lenne a baj, hogy hogy lehet kikapcsolni őket. (van rajta sapka , nincs rajta sapka). Ez egy op.rendszer nem egy candy crush nevű játék. Ha valaki arra is képtelen hogy beírja a keresőbe hogy "win 10 asztali ikonok megjelenítése" akkor azt nem tudom sajnálni. -
-Skylake-
addikt
válasz
"Hagyd már ezt a user error baromságot. Nem kellene hozzá érteni és ettől függetlenül jól kéne működnie. "
Majdnem. ERTENI kellene hozza, mert a komplett tarsadalmad es eleted, a munkahelyed , a szorakozasod, lenyegeben az eleted majd minden aspektusa a szamitastechnikara epul. Tudod mihez nem kellene erteni ? Egri csillagokhoz, meg verselemzeshez. Eleg lenne a google keresohoz erteni, meg magahoz a helyes kereseshez erteni. Tudod 2019ben olyat olvasni egy IT forumon, hogy nem kellene erteni a szamitogepekhez tobb, mint szivszorito... A szamtech az, amihez a legesleginkabb erteni kellene ma...
-
-Skylake-
addikt
válasz
"Ebből következik is hogy mennyire nem felhasználó barát az egész."
Igen, es ezt vitattam is valaha ? Figyelj, en nem meggyozni akarlak arrol, hogy hasznalj w10-et. En arrol akarlak meggyozni, hogy ne azert NE hasznald, mert olyan hibaktol tartasz amik nem a rendszer hibai. Ha azt mondod azert nem akaeod hasznalni, mert nem felhasznalobarat, nem tudod/akarod/nincs idod helyesen bekonfigolni, policyban meg regeditben turkalni aztmondom oke. Hasznalj w7-et. Csak ebben az indoklasban szerepel az, hogy tudod, hogy megoldhato csak nem akarsz vele foglalkozni. Engem az zavar, hogy nem tudjatok, hogy megoldhato es ez alapjan vontok le egy olyan kovetkeztetest, ami fals. Ez az egyetlen ami engem zavar, nem az hogy w7-et hasznalsz hanem az, hogy miert hasznalsz w7-et.
-
-Skylake-
addikt
válasz
"...szarik arra, hogy ki van kapcsolva az illesztőprogramok automatikus frissítése, lehúzza update-en keresztül..."
Latod, epp errol beszelek. Nekem miert nem huz le egyetlen egy drivert sem a gep ? Szerinted azert, mert hozzam kegyes a windows szelleme es jot akar, vagy azert mert at tudtam kattintani egy Enable-Disable kapcsolot a group policyban ? Errol beszelek folyamatosan, hogy user error dolgokat allitotok be megallas nelkul a rendszer hibajanak, mikozben ezek nem a rendszer hibai. Nekem soha nem frissit drivert a wu. Ha neked igen, mikozben te sem akarod, akkor neked rossz a cfg, nem a windows szar.
Szerk : es mas meg nyomja a +1-et a user error-ra, hihetetlen...
-
Amerigo57
őstag
válasz
+ 1
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
+1
-
-Skylake-
addikt
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Egy jol bekonfiguralt (kb 20-25perc munka cleaninstall utan) W10 legalabb annyira azt csinalja amit te akarsz, mint egy W7. Termeszetesen meg igy is megvannak a maga sajatossagai, de semmivel sem tobb/masabb mint a W7. Ha jobban tetszik azt mondom, hogy lebutithato egy W10 egy W7 szintjere. Ez csak egy ugyan olyan berogzules mint a szaracsempe. En beta ota csak es kizarolag W10-et hasznalok win vonalon es meg soha az eletbe nem lattam csempet azon a 2 percen felul ameg mindet kikapcsoltam. Emberek hallottak ezt-azt 5 eve es azota szentul hiszik, hogy igazuk van mikozben tevednek. Ceges kornyezetben megertem, hogy ez-az , nehany sw-hw nem kompatibilis, mert 1997 ota nem nyultak a kodhoz, de otthoni hasznalatlan nincs valos erv a w10 ellen. Mindenben jobb , mint a 7.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Arra is jött már telemetria update, nyugi
-
Zeratul
addikt
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Persze, mert a 7 az azt csinálja...
-
Zedz
addikt
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Mivel jobb a 7?
-
Egon
nagyúr
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- BMW topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest