Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Egy PC-n levo swparknak tulajdonkepp vegtelen szamu kombinacioja letezik es tudjuk, hogy barmi osszeakadhat barmivel. Ilyenkor eljaraskent azt javasolnam, hogy egy clean install utan szedje le a WU a drivert es megnezitek, hogy akkor mukodik e. Ha mukodik, akkor a hibazo rendszeren ment valami felre, ha nem akkor tudtok irni ms supportnak, realtek supportnak, hogy X alaplap Y W10 builden hibas drivert huz le a WU repobol.
Egyebkent ahogy felettem is irtak es ahogy en is majdnem rogton utanad : itt az elso lepes minimum leuvolteni a faszba azt, aki manageli ezt a gepparkot. Mert ez az o hibaja volt, teljesen mindegy , hogy jo e a driver vagy nem. Ha hibatlanul mukodott volna, akkor is le kellene uvolteni oket. -
joysefke
veterán
ez egyben nem verhető rá azért az üzemeltető cégre
Az üzemeltető úgy engedett át egy driver frissítést egy egyébként működő gépparkra, hogy nem tesztelte. No comment.
Hol van ilyenkor a whql driver minősítés?
Nem tudom. De élek a gyanúval, hogy a driver le lett tesztelve, jó is volt, csak nem a ti hardveretekhez aztán valahogy mégis felment..
-
joysefke
veterán
céges környezet. Win10 alaplapi hangkártya volt a gépbe. Szépen ment minden skpe stb. Egyik nap nem volt hang. Gondoltam régi már a füles vetettem egy másikat. Azzal is néma csönd. Irány vezérlőpult és csodák csodája a realtek drivert frissítette ez a gyökér és az lett az eredménye, hogy a driver verziószáma és dátuma szépen up to date lett csak épp nem működött. s 3 évvel ezelötti driver felrakása után megjavult
Talán céges környezetben illene megfizetni egy rendszergazdát aki tudja managelni az updateket, illetve ha ez nem megy, akkor a céges környezet Pro Windowzán illett volna kikapcsolni a driverek auto updatejét....
Ezen felül távolról egyszeri userként elég nehéz eldönteni, hogy az eszköz/driver készítője vagy a MS hibázott az új driverrel...
-
-Skylake-
addikt
"Akkor hol a gond usernél?"
Nem, a cegnel ahol egy gep csak fogja magat es lefrissitget, mert ugy van konfigolva hogy ezt meg tudja tenni.
"Másik probléma a beépített számológép nem indul el (vhogy w7nél ilyen problémába nem futottam bele)."
Valahogy ilyen problemaba meg en sem futottam bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest