Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én se gondoltam volna, de tényleg így van. Tegnap találtam csomó youtubes videót, ahol home/pro/ltsb/ltsc összehasonlítások voltak játékokban és volt bőven 10%-os különbség is az ltsc javára a pro-val szemben. Nem mindig volt nagy a különbség, de mindig az LTSC vezetett. Ezért is vettem fel ezt a szálat (meg előző munkahelyen LTSB-ket tettem és csak pozitív érzelmeim maradtak
)Amúgy nem tudom miért kevered ide a *hozzáértést* a buildekre vonatkoztatva. Ennek az egésznek semmi köze ahhoz.
Mihez van köze? Mondjuk a szeméthez. Köztudott, hogy a Home/Pro vonalon a telemetriát NEM lehet kikapcsolni, hiába állítod be a GPO-t. Egyszerűen nem csinál semmit. És ki tudja még mennyi beállítással van így. Enterprise-val nem lehet mellélőni...És ha már nagyon véded a Home-ot, akkor tegyél fel valamilyen forgalomfigyelőt (vagy rakd Pi-hole mögé) és hüledezz, hogy mi mindent csinál a háttérben a tudtod nélkül. Onnan meg már nem nehéz kikövetkeztetni, hogy abból teljesítményvesztés is van
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)