- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
SirRasor #232 üzenetére
Akkor az alábbi YT videóban látható telemetry kikapcsolások W10 Home-nál nem működnek?
Disable Telemetry | Services, Registry, Tasks & Group Policy
-
Bembee12
aktív tag
válasz
SirRasor #228 üzenetére
Igen, érdemes az LTSC-t használni szerintem. Mint ahogy már fentebb is írtam, nálam évek óta megy több gépen is. Semmi problémát nem tapasztaltam. Aktivátorral sem kell bajlódni (egyszer kell futtatni egy gépen összesen, aztán generál az alaplaphoz valami azonosítót. Azaz ha bármikor újratelepíted a win-t és kap netet a géped, azonnal aktiválja magát a Windows "hivatalosan" ). UWP-s appok is telepíthetőek ha mégis szükség lenne rá (pl Microsoft To Do, Paint 3D stb). Most fog majd kijönni a 21H2 frissítéssel együtt az új LTSC is. Szóval még lemaradva sem lesz az LTSC build a "sima" Windows 10-hez képest.
-
válasz
SirRasor #234 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz , én még 771 es xeon ra is felraktam.
win11-es topicban van egy csomó trükk.
Bármire szinte fel lehet telpiteni ,4gb ram /64bites cpu/tárhely legyen -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest