Új hozzászólás Aktív témák
-
Az IT a folyamatos alkalmazkodásról szól, nincs mese.
Ez tényleg így van, én például Win7-et sokáig használtam, tudtam kezelni/használni (mivel itt kiderült, hogy nem mindegy mit írok)de 4 év kihagyás után a Win8.1-gyel nem nagyon tudtam mit kezdeni, azt se tudtam mit kezdjek a csempékkel kirakott képernyőn.
A Winx-szel nem tudom mi lenne, ha találkoznánk, de nem hiszem, hogy a következő 10 évben ne tudnám a feladatokat megoldani az amúgy is rohamosan fejlődő desktop Linuxok egyikével.
Így nézve már én is olyan vagyok, mint a megrögzött Winesek, hiába van liszencem Winhez, ragaszkodom a megszokottakhoz. Ez már Linuxon belül is kialakult amúgy legtöbbünkben, Debian/Ubuntu vonalról nehezen állunk át Arch rolling vonalra.
(no de a millió disztrón belül bőven van alkalmam alkalmazkodni a fejlődéshez, már amit észreveszek, mert ami a motorház alatt történik, gyakorta fel sem tűnik home usereknek - lásd systemd)
Új hozzászólás Aktív témák
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest