- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
És remélem feltűnik mindenkinek, hogy itt SEM a karcállóság a legfőbb jellemzője a dolognak - tehát ha valakinek majd megkarcolódik, az ne a technológiát szarozza le.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
ng0ofy
KORREKTOR
A Verge meg azt írja ne is várjuk 2016 előtt. Pedig a technológia adott, a felhasználási terület is. A samsung is demozott hajlított kijelzős telefont. Persze először el kell adni a már legyártott-berendelt régi cuccokat is, mindet...
Kíváncsi vagyok, vajon amellett, hogy hajlékony, hány hajtogatást bír elviselni. Tehát most íves felületeket kapunk vagy bírja az állandó hajtogatást is? Ezt sehol nem találtam ):
Bylan: miért, hol nem még az? A gorilla glassra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
A sok "karcolják a kijelzőt mindenféle szerszámmal és semmi baja" video után jogos is lehetne az elvárásuk... Persze azt, hogy sziklaszilárd legyen a hajlékony üveg nem hiszem, hogy bárki is elvárja... azért az elég nagy bravúr lenne, kíváncsi vagyok mivel érték el, hogy annyira folyjon, hogy hajlítható, de mégsem törik.
-
bull84ghia
őstag
Kíváncsi leszek a tényleges felhasználási területre
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Blyan
félisten
A butaságból és a marketingből következően várják el joggal.
Azt kellene megérteni, hogy az edzett üveget nem a fém karcolja meg, hanem a por és egyéb kristályos szerkezetű piszkok (amelyek gyakran nem is látszódnak).
Még sosem láttam GG üveget tesztelni, úgy, hogy kés helyett egy poros, homokos ronggyal tették volna próbára. Nem véletlenül.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Az enyém állandóan olyan zsíros, hogy megvédi a portól Én tudom, hogy mire képes a por, dolgoztam asztalosműhelyben, de tényleg könnyen megvezethetőek az emberek...
bull84ghia: hajlított kijelző. Ha bírja, akkor összecsukható gépek. Pl. most az MWC-n a NEC mutatott be ilyet és mennyivel jobb lenne, ha a két kijelző egy lehetne és széthajtva kapnál egy nagyot (: Ehhez persze kell a hajlékony megjelenítő (ilyen már van) és a hajlékony védőréteg. Ezt készítették el most.
-
félisten
A GG nem karcallo, csak utes/törésallo. A felületkezeles a karcallo, de azt nem csak GGre lehet rakni.
while (!sleep) sheep++;
-
BDave
őstag
100% hogy az Apple fog rá lecsapni elsőként Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle! Most már csak az akksi és a többi tartozék meghajlítása van hátra!
-
Robertoq
őstag
-
MAKKERMANN
csendes tag
Ne, ne az Apple csapjon le rá elsőként
Ha a Samsung csap le rá elsőként, akkor lesz egy 3. csúcskategóriás palettájuk is flexibilis kijelzőkkel, és akkor nem lenne akkora "gond" ha az átlagfelhasználóknak nem testszene a hajlítható S4.
Amúgy meg szerintem ha hajlítható valamit csinálnak, akkor érdemesebb lenne az oldalára egy kis "telefon" részbe tenni az aksit, meg a többi alkatrészt, belőle meg kibújhatna az a flexibilis kijelző, mint azon a sok SGS4 elképzelésen, és rá jöhetne a WGlass. Így sokkal egyszerűbb lenne. -
kelly416
veterán
Ahogy mondod. Meg ki kell aknázni az aláírt szerződéseket, végig kell futtatni a gyártósorokat ameddig "elévülnek" és leírhatóak a cserélendő gépek stb.
Ez is kicsit olyan, mint kiskorunkban, hogy megvan már a karácsonyi ajándékunk november elején is, de meg nem kapjuk idő elött. Arról már ne is beszéljünk, hogy ha nem viselkedünk jól, nem is kapunk ajándékot. -
kelly416
veterán
A GG sosem volt ütésálló. Törésálló meg még kevésbé. Mindig karcállósággal reklámozták. Az ütésállóság is minimális mértékben és nem az élek felöl jogos. Ha az éle kap akár sokkal kisebb ütést is, mint a lapja, azonnal képes repedni/törni/pókhálósodni.
Szerk:
Bocsánat a kettőért, közben beszéltem valakivel és ráfelejtettem, hogy már írtam egyet.[ Szerkesztve ]
-
félisten
The manufacturer says the material's primary properties are its strength (allowing thin glass without fragility), its high scratch resistance (protective coating), and its hardness (with a Vickers hardness test rating of 622 to 701)[2] — and that the material can be recycled.[3]
Tehat a bevonat (az oleofob reteg) karcallo, maga az anyag pedig extra kemeny uveg. Az utesallosagot a normal uveghez kepest kell erteni.
while (!sleep) sheep++;
-
FIREBLADE78
addikt
Hülyeségnek tartom,hogy használjak egy görbe telefont v állandóan hajtogatom,mint a papírcsákót? ez már nonszensz
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
HUNPablo
tag
Addig még sok idő van ,jó irány de nem tartom feletébb szükségesnek amig csak egy részben hajló kijelzőt kapunk
-
azopi74
addikt
"A GG nem karcallo, csak utes/törésallo"
Nekem a Galaxy SIII védőüvege (Corning GG 2) 35 centiről leejtve puha linóleum felületre pókhálósra törött.
Aztán lecseréltem egy Lumia 920-ra (szintén Corning 2), az már zuhant két méter is betonra, és semmi baja, csak a műanyag burkolat sarka kopott meg egy kicsit.
Úgy látszik van különbség Gorilla Glass és Gorilla Glass között is. -
nagyúr
Így van, a GG nem törésálló. Mivel keményített üveg, ezért ridegebb, oldalirányú ütéssel szemben, ha azt nem fogja fel a burkolat, bizony ripityára törik.
A karcállóságot viszont tanúsítani tudom. Több, mint 2 évig használtam wave-et, amit gorilla üveg védett, és úgy adtam el, hogy egy karcolás nem sok, annyi sem látszott rajta. Nem kell csodát várni tőle, egyszerűen a rendeltetésszerű használat során előforduló sérüléseknek jobban ellenáll pl a poros ujjnak, körömnek, a zsebbe került homoknak, véletlenül hozzákoccanó fém tárgyaknak, pl érmék, cippzár vagy kulcs. De aki azt várja tőle, hogy homokot tud vele lapátolni vagy szöget beverni, az nyilván csalódni fog...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs