- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Az enyém állandóan olyan zsíros, hogy megvédi a portól
Én tudom, hogy mire képes a por, dolgoztam asztalosműhelyben, de tényleg könnyen megvezethetőek az emberek...
bull84ghia: hajlított kijelző. Ha bírja, akkor összecsukható gépek. Pl. most az MWC-n a NEC mutatott be ilyet és mennyivel jobb lenne, ha a két kijelző egy lehetne és széthajtva kapnál egy nagyot (: Ehhez persze kell a hajlékony megjelenítő (ilyen már van) és a hajlékony védőréteg. Ezt készítették el most.
-
ng0ofy
KORREKTOR
A sok "karcolják a kijelzőt mindenféle szerszámmal és semmi baja" video után jogos is lehetne az elvárásuk... Persze azt, hogy sziklaszilárd legyen a hajlékony üveg nem hiszem, hogy bárki is elvárja... azért az elég nagy bravúr lenne, kíváncsi vagyok mivel érték el, hogy annyira folyjon, hogy hajlítható, de mégsem törik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Várhatóan csak hosszú évek múlva kerül piacra a Corning ellenálló és mégis rendkívül hajlékony védőüvege.
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest