- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz
dilajoska1 #29 üzenetére
Nem erre gondoltam, hanem eddig lehetett pl. 2 orara nemitani. Mar csak a DND van.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
dilajoska1 #21 üzenetére
Egy szoval nem mondtam, hogy azert szidjak az emberek (es en), mert bugos. Egy arva szoval se. Nem kell valaminek hibasnak lennie ahhoz, hogy valaki panaszkodjon ra. Eleg, ha a konkurencia ugyanazt nyujtja, csak jobban megvalositva.
RAM gondokkal nem tudom mit csinaltak, de nalam meg mindig rossz. A javitani fogjak-ban nem hiszek, mert legalabb fel eve nem lattam frissitest, 2021-06-01-es security patch-en vagyok. Probaltam bepipalni, hogy elobb kapjak frissitest, az se csinalt semmit. Soha nem mokoltam a telot, amiert barmi oknal fogva ne jonnenek a frissitesek.
De en elengedem itt a temat, igy is szenne offoltuk a topic-ot, ha neked bejon, hasznald egeszseggel, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
dilajoska1 #17 üzenetére
Peldaul nem csipem, amikor frissitessel kiszednek olyan funkciot, amit rendszeresen hasznaltam (x oraig tarto nemitas). Cserebe semmi hasznosat nem hozott a frissites. Kilovi a hatterben futo appokat akkor is, ha meg boven van eleg RAM (meg a lakattal is). Mindezt egy szubjektiven gany felulettel.
-
válasz
dilajoska1 #9 üzenetére
De főleg azok, akiknek sose volt miui....sőt, némelyiknek még android se.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
Sajnos szerintem meg akkor is szidnivalo a MIUI, amikor rendeltetesszeruen mukodik. De ha neked bejon, hasznald egeszseggel, nem mindenkinek ugyanazok az igenyei.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
dilajoska1 #9 üzenetére
Mi 9T-m van, teljesen jogosan szidja mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- bambano: Bambanő háza tája
- Futás, futópályák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest