- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz) #11 üzenetére
nem régen tértem át linuxra. az első napon 3-szor úgy hazavágtam, hogy újra kellett telepíteni, aztán ez elkövetkező pár napban még kétszer. de ez mind az én hibám volt, mert olyasmiket akartam vele megcsinálni, amit nem úgy kellett volna. azóta viszont tökéletesen, stabilan és gyorsan működik, mert tanultam a hibáimból. nem vagyok egyáltalán profi, de nekem legalábbis élvezetet jelent, hogy a két kezemmel oldom meg a problémákat, ha fellépnek.
a cikkben nekem is az volt a lekevésbé szimpatikus, hogy a szerző így kukázta a linux gondolatát, használhatatlan szarnak beállítva. én ennél a résznél abba is hagytam az olvasást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest