- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Jó is ez az alkalmazás , én nagyon szeretem.
-
Én pár hete fedeztem csak fel a programot. Jópofa, főleg hogy lehet memkarira telepíteni és le lehet állítani ha akarom (némi okosítással). Nem is tudom mit gondolt az írója, hogy neten csücsül a telepítés percétől fogva? Mert az átlagember töltővel jár még a WC-re is..
-
Touch-ko
őstag
En is inkabb WhatsApp-ot hasznalok mint Vibert. Nekem gyorsabb es tobb baratom hasznalja mint Vibert. Altalaban text-et irok mert van 2000 ingyen, aminek a fele atmegy iMessage-gel... Az a baj, hogy van aki ezt, Vibert iMessage-et, Skype-ot vagy FB-t hasznal... Igy szerintem a legegyszerubb uzenet iras szamomra a text azt ugy is megkapjak es megnezik..
Lusta vagyok fellepni FB-ra, WhatsApp-ra -
-
sutyesz96
őstag
megszűnik az SMS használat?
-
halkow
őstag
erről nem is hallottam ,máris tőltöm...
-
nagyz1987
csendes tag
Próbáljátok ki a LINE nevű alkalmazást! A legjobb amit próbáltam!!
-
hemaka
nagyúr
Szep kis szam, jo par aranytallertol elesnek most a szolgaltatok. Bar mashol majd behajtjak, attol nem felek.
En is ingyenesen kuldozgetem, csak imessage-t hasznalok, mert a masik vegen is egy iPhone van. -
-
Suker10
tag
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Ilyen van?
-
gti16v
őstag
-
-
ted_mosby
senior tag
Tényleg stabilab és jobb , akivel tudom azt használom de sajnos sokkal jobban elterjedt az iskolánkban a Viber.. amiben azért vannak hibák.
-
nextman
aktív tag
Ezt nem igazan ertem.
En ma telepitettem a whatsappot, de eddig is tudtam sms-t kuldeni.
Sot maga a Whatsapp ugyanazt a feluletet megnyitja, amit eddig is hasznaltam.
Csak most mar nemcsak a telefonkonyvbol tudom megnyitni, hanem a whatsappbol is.
Sot, ha eleve a telefonkonyvbol probalok sms-t kuldeni, most mar akkor is megkerdezi, hogy a whatsappon keresztul kuldje -e, vagy az eddig is hasznalt szolgaltatason keresztul. Gyakorlati kulonbseg nincs a ketto kozott, de valaszthatok. Ennek nem latom ertelmet. -
Kocsó
aktív tag
A cikket olvasva gondoltam kipróbálom. Hát már az első képen megakadt a szemem.
Ha egy alkalmazást több mint 100 millióan letöltenek, akkor egy ilyen baki ("Plantformfüggetlen") mégis hogy nem tűnik fel? -
-
bolvar
senior tag
válasz
Lionking01 #5 üzenetére
Az a baj-bár ezt csak személyes tapasztalatból írom-hogy az 500mb már kevés.Fél évet most németországban éltem most és ott az o2 volt előfizetésem 40euróért kaptam ingyen sms ingyen hívást plusz 2gb adatforgalmat megfejelve 14 nap külföldi netezéssel.itthon mivel már régi az előfizetésem(média mánia s 500mb-al)próbáltam új csomagot nézni de pofátlan a next csomagok árazása...az ikon 200 van egyedül náluk 1gb adatforgalommal ami itthon wifi használat mellett nekem már lassan kell.kint ahol laktam senki se használt nagyon wifit ott a 2gb simán elhasználtam már a hó vége előtt.persze ez egyén függő megint kinek mi elég.kint pl a vibert senki se használta a környezetemben mindenki a whatsappot nyomta.itthon pont fordítva van az ismerőseim között.
-
Deck
titán
Nálam 1év lejárt után ingyen aktiválta magát 1évre
1évre. Nem mintha a 2000 pénz lenne. -
nextman
aktív tag
Most eszrevettem, hogy a hagyomanyos (nem WhatsApp-os ) ismeroseimnek is lehet vele uzenetet kuldeni.
Ilyenkor fog felszamolni mobilszolgaltato koltseget, vagy tenyleg az alkalmazas inteneten keresztul kepes elkuldeni? -
Zsombe
senior tag
Szerintem is a WhatsApp a legjobb, évek óta használom nagy megelégedettséggel. Vibert még nem próbáltam, de ismerősök közül sokan panaszkodnak rá.
Amit sajnálok, hogy a BBM túl későn jött androidra és iOS-re. Nem hiszem, hogy WhatsApp és Viber mellett túl nagy részesedést tudna szakítani magának. -
legjobb.
viber?! gyűlölöm.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
skylinelaca #8 üzenetére
Nálunk semmi baja a Vibernek.
Ma már lenyomtam 2 óra beszélgetést, meg üzeneteket is... "Fogdd máshogy a telefont."(#9 ) -=Starwing=-
A Viberrel lehet a legjobban telefonálni. Míg a FB Messenger szaggat a T-Mobileos LASSÍTOTT mobilnettel, addig a Viber kristálytisztán megy. -
petipetya
nagyúr
Utálom a normál hanghívást és az ezeket majmoló instant szolgáltatásokat, mint például Skype és társai. Egy normál hívás során vagy az egyik fél erőlteti rá magát a másikra, vagy maga a hívás mindkét személyre azáltal, hogy osztatlan figyelmet követel. Az sms karakterkódolásával pedig már az első telefonom (3210) óta csak a gond van. Egyszóval mindkét szolgáltatást utálom, persze ha kell, akkor kényszerből használom.
Ezzel szemben a WhatsApp minden igényt kielégítő szolgáltatás, feltéve ha adott a megfelelő internet csomag és az otthoni wifi. A hangüzenettel lehet csevegni is, és nem von el a mindennapi élet ritmusától. A szöveges üzenetek, kép, videó stb. megosztások pedig nagyon kényelmesek, simán kiváltják a régen használt (óriás) email és a levélben küldött dropbox linket, ha például egy oktató videóról van szó (például új partíció létrehozása a gparted-ben, melyet a múltkor osztottam meg egy ismerőssel). A helyzetmegosztás pedig szintén kényelmes, ha nem akarom órákon keresztül magyarázni, hogy éppen melyik vendéglátóipari egységben vagyok éppen, és várom az illetőt - az sem utolsó, hogy csak vele akarom megosztani és nem a faszbukos emberekkel). Mondanám, hogy ez a jövő, de ez már a jelen.
Ez persze az én egyéni szubjektív véleményem és felhasználási módom. Ezért az ezzel ellenkező, engem másról meggyőzni akaró vélemény nem érdekel, és nem is válaszolok rá.
-
Deck
titán
Kedvenc appom. Stabil, gyors, megbízható, akksit nem eszi. Ismerőseim is használják, családtagok stb.. Kiváló app!
Viber, Skype, Hangouts , hulladékok.
-
-
törölt tag
válasz
Lionking01 #5 üzenetére
Az a baj amit lent idls irnak. 20 cimbora 32 appon ul...namost én ha valakit el akarok erni... Hamarabb hívom fel kb... Lehet maradi vagyok, de kipróbáltam ezeket, nem jottek at... Tuti jo meg minden, de igy 30 hoz konvergál a szep lassan azt veszem észre hogy a mornyezetem erre bőségesen nem vevő. A hugom, nah az a masik veglet
ha lenne egy egységes stabil app, akkor talán... De nekem kényelmesebb tovabbra is, ha bajom van Felhívom, a többi SMS, vagy inkabb mail, azt tuti megkapja
-
arpi6k
addikt
Naponta használom. Messze a legjobb szolgáltatást, nem lepődtem meg a népszerűségen.
-
Sanraith
aktív tag
Facebook chat FTW.
-
gti16v
őstag
e legjobb chat ,progi,azóta meg ,még jobban szeretem,hogy nem csak 7 másodperc videót lehet vele küldeni..
-
wertigo1984
őstag
Nekem tokeletes, 100%-os megelegedettseggel hasznalom minden nap.
Koszi waccccappp fejlesztok! -
-=Starwing=-
tag
Azon röhögtem, mikor először láttam meg, amint kiírta a Viber, hogy "Legutóbb elérhető: Az imént"..
-
HawerKing
őstag
Ami jo az jo
-
-=Starwing=-
tag
Nekem pl. 100MB-os mobilnetem van, és bőven elég erre...!(Persze ahol wifi van, ott rámászok...
...Persze otthon is)
Egy 3 perces hangüzenet, átlag 30-40Kb....
-
skylinelaca
senior tag
válasz
-=Starwing=- #1 üzenetére
A viber az utóbbi időben egy kalap sz.. lett.... van ,hogy folyamatosan csak Csatlakozást ír, asztali gépen és telefonon is, ma is eljátszotta velem, kb 1 órán keresztül sem küldeni sem fogadni nem tudtam.
-
Crafter32
őstag
Én a BBM-et használom. Mondjuk ez talán természetes is. De én nagy esélyt látok az egyre nagyobb térnyerésére is.
SMS -t vagy MMS -t tényleg már csak végszükség esetén használ az ember. WhatsApp és hasonló programok előbb utóbb még talán a hagyományos hanghívást is kiváltják. -
Lionking01
tag
Nem is tudom, mikor küldtem utoljára SMS-t. Az lenne már a normális világ, ha mindenkinek legalább alapszintű okostelefonja lenne, amely kiegészülne egy alap, mondjuk 500 mb-os mobil internet előfizetéssel, és elfelejtenénk az SMS-t. Sokan nem is értik, nem is tudják, hogy mennyit spórolhatnának ezen.
-
pingwin011
aktív tag
Jó lenne, ha csak 1 ilyen program lenne, de stabilan és minden funkcióval... Így sajnos nagyon sok programot kell használni, ha mindenkit el akarok érni... Valaki viberes, valaki hangouts-os, skype-os, whatsapos stb... Általában viber, de videohívásra már hangouts.. Eléggé szerteágazó...
-
Örülök, hogy terjed. Kár, hogy Magyarországon inkább a Viber elterjedt. A WhatsApp - igaz nem tud hanghívást, de - sokkal minőségibb és stabilabb program, mint a Viber. Míg utóbbinál Google Play véleményekben szinte csak is kizárólag anyázások vannak 1*-os értékelésekkel, addig WhatsApp-nál 5*-os értékelések.
-
válasz
-=Starwing=- #1 üzenetére
Én Vibert egyáltalán nem használtam még, de a whats up-ot napi szinten és mindig tökéletesen teszi a dolgát. Nem véletlen ez a bődületes napi használati statisztika. Remek App. Csak ajánlani tudom mindenkinek
-
-=Starwing=-
tag
Szerintem stabilabban is működik a Vibernél pl...
És az "instant hangüzenet" is csak nemrég debütált az utóbbinál....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korlátlan SMS opciók térnyerése sem tudta megfékezni a WhatsApp növekvő népszerűségét.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest