Új hozzászólás Aktív témák
-
NGyuri
aktív tag
Ez így van. Egyébként ez a Samu árban ott van az xTab szintjén ([link])
A paraméterei jobbak, kivéve, hogy kisebb a kijelzője. Na persze nincs hozzá autós tartó, meg töltő, de az nem lehet manapság gond.PS: Nekem cégesként BBvan, amihez nincs normális (offline) navi, ezzel a Samuval ezt is megoldom, ráadásul nagyobb képernyőn tudok netezni, van benne iránytű (!), kamera...
-
NGyuri
aktív tag
Na, én eddig bírtam és elcseréltem egy Samu galaxy playerre. Ég és föld.
Köszi minden támogatást!
Üdv -
NGyuri
aktív tag
Sziasztok!
Erra a SD kártya kezelésre nincs valami gyógyír? Idegesít az állandó device out-device in...
Üdv
Köszi! -
NGyuri
aktív tag
válasz
Loituma69 #2864 üzenetére
na és azért reped el, mert vékony? Ez önmagában nem lenne, gond, csak azt a baj, hogy használat közben erősen melegszik a telefon ezen része és ez a vékony rész a hőtágulás során keletkező belső feszültséget nem viseli el. Ha a tied nem repedt el, akkor nagyon szerencsés vagy, mert még mindig tele van az erről szóló bejegyzésekkel a Sony Xperia arc fóruma...
Valóban, hülyeség, hogy az agps adatkapcsolatot használ? A gsm (umts, LTE,...) modul meg ehhez kell...
-
NGyuri
aktív tag
válasz
Loituma69 #2854 üzenetére
Szia!
Nekem volt Xperia arc-m, így merek nyilatkozni. Hogy nem melegszik wifi meg navi közben? Ne viccelj. Akkor miért volt az, hogy az első szériás telefonoknál elrepedt az előlapi kamera melletti vékony kis műanyag rész?Más: az arc, hasonlóan a többi a-gps-t is használó készülékhez, gyorsabban talál gps jelet, igen. De az pont az agps miatt van. Az xTabba nincs gsm modul...
Üdv
-
NGyuri
aktív tag
TMC:
próbálta már valaki külső TMC vevővel használni?
Egyébként a dobozán ez van, hogy "Traffic Message Chanel Ready"
Mindenesetre nálam nem ismeri fel a GNS vevőt...
Ja, és az Angry Birds jól megy rajta... a gyerekek örömére...
Tegnap óta, hogy átneveztem a két "ott felejtett" telefon apk-t (így eltűnt a cella készenlét folyamat is, ami eddig a fő akkufogyasztó volt), nagyot javult az akkuidőm.
-
NGyuri
aktív tag
válasz
SzaboZE #2745 üzenetére
Igazatok van. De nekem a BT arra kellene, hogy a navihangot (is) átvigyem az autóhifire. Tudom, hogy megy ez transzmitterrel is, de akkor állandóan arra a csatornára kell tenni az autórádiót. A másik ok a mobil netjének elérése, oké ez megy wifivel is, de erre is ott lehene a BT-s DUN.
Anno sokat vaciláltam a 960 meg e között, de a fejlettebb op rendszer, meg a jobb kijelző (meg a wifi miatt is) miatt ennél döntöttem.
Sikerült valakinek normálisan (=úgy hogy a WinXP mint androidos eszközt felismerje) telepítenie? Lehúztam az android sdk-t az usb driverral, de nem megy. Felismeri, hogy android lóg az usb-n, de nem tudja a drivert beállítani hozzá. Tárhely üzemmódban gond nélkül megy.
Üdv
-
NGyuri
aktív tag
válasz
Gregman #2047 üzenetére
Szia!
Én kb. egy jó hete vettem egyet. Alapvetően meg vagyok elégedve vele (korábban Mio PDA-m volt).
Ami nem tetszik az a nagyon erős merülés (cella készenlétben). Ma ennek utána olvastam és kilőttem a két kérdéses app-t. Talán így majd jobb lesz.
Amikor megvettem a régi fw volt rajta, majd azonnal frissítettem, így tényleg jobb a gps találata jobb lett.
Primo 2 van rajta, a korábbi gps GNS TMC vevőjével próbáltam, de nem megy vele. Primo alól "csak" a hálózati TMC működik.
Nem rossz a fényereje, én mindjárt felcsutkáztam maxra, de vettem anno hozzá napellenzőt, így nem volt gondom vele.
Ami hiányzik az a BT, mert azzal akár a kocsi hangrendszeréhez is csatlakoztatni lehetne (mint pl. a 960-t).
Ami még idegesít, hogy a laptopom winxt-je nem akarja feltelepíteni megfelelően.Üdv
Ngyuri
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest