Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor 88
friss újonc
Sziasztok, valakinek megvan még az xTAB-50 gyári .img fájlja? Sehol nem találom.
-
hz0917
tag
Sziasztok!
A ragacsossá váló hátlapot milyen oldószerrel érdemes eltávolítani?
(Hátha még jár erre valaki) -
r66
aktív tag
Hello, nincs meg esetleg valakinek a 'kelzsoca'-féle ROM? Sajnos már minden elérhetőség megszűnt...
-
kisguly
tag
válasz
pityke630328
üzenetére
A Wayteq oldaláról töltsd le az ICS2 romot. Ott van a tárhely csere megoldás is. Ezután a memóriakártya lesz az alapértelmezett tárhely.
-
pityke630328
újonc
Sziasztok fórumozók! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Egy kamionos barátom hozott egy x50 tabot, ami a bekapcsolásnál a logónál megállt. Csináltam rajta egy gyári szoftver frissítést, így műkködik maga a gép rendessen, viszont az igo nem csinálja meg a save mappát. Minden újraindításnál újra kell a beállításokat elvégezni. A Sygic truck-ot is próbáltam rátenni, mert a barátomnak inkább az kellene, de annál pedig azt írja ki, hogy nincs a memóriakártya engedélyezve. Ha valakinek van valami ötlete kérem, hogy írjon. Akár priviben is. Köszönöm a segítséget előre is. Az email címem: pityke63@gmail.com
-
Ligend
tag
válasz
kisguly
üzenetére
Itt egy tipp IMEI szám kiderítésére.
-
kisguly
tag
Szép estét Mindenkinek!
Xtabon hogy tudom meg az imei számot? -
eax1650
aktív tag
válasz
Gstyler
üzenetére
Szia!
Nekem is jelentkezett, de nem bonyolult javítani ill. kicserélni. A keretben lévő csavarok kivétele után - volt itt már szó róla, képekkel is - kipattintható/levehető a hátlap. Itt elérhető az USB csatlakozó. Nekem csak újra forrasztani kellett, mert elengedett két láb. Ha nem tudsz otthon forrasztani, szerintem akár egy telefonos is megcsinálja.
Nagyon szeretem a masinát, bár már van újabb nevim is, de ez még nem ment nyugdíjba! -
Gstyler
senior tag
Nem tudom, h valaki járt-e így, de nekem a tab usb csatlakozója kezdi megadni magát. Mocorog a helyén és hol érintkezik hol pedig nem. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy több pénzért néznek rá egy szervízben, mint amennyit ér az egész készülék? Köszönöm
-
<>jana<>
senior tag
Sziasztok. Én lehet, hogy eladom a tabomat. Sajnos repedt a kijelzõ, de teljesen működő képes. Ha valaki érdekelne priviben írjon rám.
-
-
sztefan
csendes tag
Nehezen talál GPS jelet,10-15 perc vagy még több.
-
kisguly
tag
-
-
sztefan
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, a nagyon belassult TAB-ot szeretném újra telepíteni, sajnos hiába kutakodtam csak a gyári ROM-ot találtam.
Mit ajánlanátok, illetve nincs-e meg valakinek valamelyik jobban használható ROM?Válaszokat előre is köszönöm.
-
Ligend
tag
A sys_txt.zip-ben található plugin.ini-ben kivettem a kommentet a [rawdisplay] és dpi sorok elől, és az utóbbit 240-re állítottam, ahogy javasoltad. Ha az így módosított tartalmú sys_txt.zip-et a megadott helyre másolom, a SzülinApp nem indul el. Az eredeti zip-pel működik. Van ötleted, mi lehet a probléma? 7-Zip-pel és a Windows beépített tömörítőjével is próbáltam.
-
Upo
addikt
Ugye a szülinapp faq-ban bennevan hogy nem készülékhez kötődik hanem a fiókhoz, másik készülékre is fel lehet rakni. Meg hogy 7" alatti készülékekre elérhető ingyenesen. Akkor most ha ott van a fiókomban és átviszem az xtab-ra akkor az most legális vagy nem?
-
r66
aktív tag
-
szerzol
senior tag
Ingyen IGO androidra, csak 10 napig!
-
Zafi
tag
Sziasztok.
Leszeretném cserélni a gyári romot, olvastam kelzsoca féle romokról, de most nem tudom melyiket kell felrakni /melyik a jobb/???? -
Surplus
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy hete kaptam egy majdnem új xTAB-50 GPS készüléket. Megtaláltam ezt a fórumot és olvasok. Sok hivatkozás van a Next Generation Fórum-ra (Kelzsocs), de azok nem működnek. Így a letöltés nem lehetséges. Az online-on költözködésre történő hivatkozást olvastam.
Lehet tudni valamit a várható történésekről, illetve a letöltések megoldásáról, akár priviben is.
UI. Egyébként a készülékkel kapcsolatosan csak itt és a másik fórumon jutottam értékelhető információkról.
Most azzal küzdök, hogy a készülék jól látható módon belassult.
Elnézést, hogy ilyen hosszú voltam. -
besaints
tag
Aki Miskolc környékén vállalna javítást, kérem keressen meg. Kijelző gondok..
Részletek: #6562
-
kisguly
tag
Szép estét Mindenkinek!
Egy kis probléma adódott.
Eddig is előfordult az, hogy hébe-hóba újraindult a tab. Mostanában viszont annyira sűrűn, hogy nagyon. Egymás után többször. Már újra raktam a gépet. A gyári Kelzsoca félével és Hjános féle CM9-t. Eddig is a CM9-t használtam.
Mi lehet a baj? -
r66
aktív tag
válasz
diges60
üzenetére
Egész pontosan aktiválni sem kellett, bár én levelezgettem előtte a Sygic-kal, lehet, hogy ők állították át. /Vagyis nem tudom, ez mennyire történik 'automatikusan' és főleg, hogy jár-e mindenkinek. /
Eltávolítani simán lehetett uninstallal /bár a Sygic_voucher mappát kézzel kell törölni/.
-
diges60
csendes tag
válasz
namegin
üzenetére
Sziasztok!
Olvasgatom r66 és namegin hozzászólásait.
Jól értem? Nektek a Sygic Voucher Only verzióhoz van kódotok és azzal tudtátok aktiválni a Sygic Navigation-t?
Annak idején én is a Voucher Only-val együtt vettem az xTAB 50-esemet, megvan a kódkártya,
még működik is, de ahogy nézem, a Sygic Navigation felhasználóbarátabb.A Voucher-t csak simán uninstall-al szedtétek le, vagy valami plusz gyalulás is kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest