Hirdetés
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Drága Kelzsoca és Szakértő barátaim.
Megint vak vagyok és nem lelem a CWM vagy TWRP telepítés leírását.
Az első oldalról a 4.4.4 frissítés kisebb nehézségekkel sikerült. SuperSU felment, frissült.
De a recovery leírást nem lelem. Van értelme felraknom, ha a lányom csak normál fogja használni?
Van értelme CWM vagy TWRP mentést készíteni, vagy egyszerűen ha majd már túltelepítette, túlszemetelte és használhatatlanná tette a rendszert, akkor egy FR elég...?
Köszi a válaszokat előre is.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Ace owner #4472 üzenetére
Most nagyon megijesztettetek.
Két hónapja vettem egyet kislányomnak karácsonyra.
Azóta a szekrényben áll
Rohanok haza megnézem púpos-e, szétesett-e.
A fenébe...
Vagy csak avhasználattól fog szerencsétlen esetben akkuhalált halni?
Nem szeretném. Hátha a 2014-esek már nem ilyenek... -
-
Milestone2
nagyúr
Köszi, éjjel megnézem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kelzsoca #4312 üzenetére
Hmmm... Pár telefont frissítettem már....Khmmm...
A JB, amivel kaptam az nem akarja az igazat, azt mondjátok pre-rootolt, de én hiába installálom a SuperSU-t, az mindig hiányolja a binárist...és sikertelenkedik
Vagy csak a 4.4.2 pre-rootolt?
A másik, azt írja a leírás, Ha nincs telepítve az illesztőprogram, az illesztőprogramot telepítő ablak jelenik meg (mikor az RKBatchTool.exe kikapcsolja a tabletet) Válassza a telepítés megadott helyről opciót...
Na ilyen W7 64bit alatt nincs, egyből a netről próbálja letölteni, onnan nem sikerül, és ezzel be is fejezi sikertelenként, a Szerepeljen a megadott hely a listában opció -amit a frissítő leírás ír- nem létezik...
No majd még utánanézek, most már nincs időm...driver hiányzik az biztos...majdcsak rálelek, mintha a custom 4.4.2-ben lett volna valami driver pack...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kelzsoca #4312 üzenetére
Köszönöm a pro és kontra hozzászólásokat!
És továbbra is megköszönök minden tapasztalatot!!!Geriinek annyit, itt nem arról van szó, hogy mit fogok venni, már megvette...a lányom (lányokhoz méltóan) nem apai tanácsok (és androidos tapasztalat) alapján választ, hanem a "jajj de szép fehér és nekem nem kell 7" (ami mondjuk SIM kártyát is fogadni tudott volna) csak minimum 8"..." terminus alapján, no meg a pénztárca is számít sajnos és ez a 34e ft volt amit még ki tudtam köhögni...
Aztán úgy is hozzám fog jönni nyafogva, hogy ha valamit nem ért vagy nem működik, bár leginkább az "...ez is szar, ennek is megtelt a memóriája, nem tudok már rá semmit telepíteni..." szöveget fogom legtöbbet hallani. Kicsit elszomorodtam, hogy a 8GB, az nem 8GB, de ez máshol is így van.
Berakok még egy 16-os SD-t, aztán meglátom valamelyik áthelyezős, linkelős metódus működik-e...
Ha tudtok ebben is megköszönném a tapasztalatokat...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #4307 üzenetére
(Folytatás)
Ha jól értelmezem itt a custom 4.4 a régebbi.
A gyári 4.4-nél is csak SuperSU a Playról és kész?
Van értelme, kell-e CWM-et telepíteni?
Vagy az csak az OC-hez kéne? Az engem nem érdekel.
Hát basszus, most hogy olvasgatok, ilyen gyenge az akku? -
Milestone2
nagyúr
Sziasztok közösség!
Lányomnak vettem egyet.
Fogunk még találkozni.
Frissítenék 4.4-re.
Olvasom az összefoglalót.
Látom van módosított is.
Érdemes azt?
Vagy inkább a hivatalosat?
Mi módosult?
Mi a különbség?
Köszi, ha válaszoltok.
(Hú de örülök, hogy ismerős arcot is látok:kelzsoca
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest