Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atoth

    aktív tag

    válasz Milestone2 #4313 üzenetére

    Én új korában frissítettem V2-es szoftverre, azóta nem nyúltam hozzá. Az itteni hozzászólások pro és kontra nem tudtak meggyőzni róla, hogy érdemes lenne 4.4-re frissíteni.
    Általában netezésre és könyvolvasásra használom, plusz két mailbox-ot szinkronizálok. Ezen kívül van rajta pár könnyebb játék, amivel a gyerek szokott szórakozni. Böngészőből a gyárit használom, a Chrome szinte teljesen használhatatlanná teszi a gépet, állandóak voltak a megakadások, nem lehetett kikapcsolni, majd amikor sikerült, akkor nem lehetett bekapcsolni, csak újra indítani.. Amióta letöröltem, a sebesség elfogadható, kisebb megakadások (4-5 másodperc) csak bekapcsolás után vannak, amikor bekapcsol wifi és beindul az email szinkronizálás. A böngészés általában jó sebességgel, megy, de vannak oldalak, amik belassítják (pl. a tech2.hu). Ami zavaróan lassú, az az email kliens, gondolkodom rajta, hogy lekapcsolom teljesen a szinkronizálást és letörlöm a gmail-t.
    A wifivel nekem nem volt problémám, bár gyengébb, mint általában a családban lévő más eszközök, de ahol kell használható, az egyéb problémákat pedig a rputernek tudom be, mert a többi géppel is vacakol időnként.
    Én decemberben vettem, az akkumulátora most is bír 2-3 órát használattól függően. Ettől függetlenül 1-1 órát használom akkumulátorról, ha van a közelben hová dugni, akkor töltőről megy.
    Nekem negatívum,, hogy a kijelzőn lévő fólia gyűjti a karcokat, de igazából csak kikapcsolva látszana a karcok, meg lehet cserélni a fóliát.
    Van egy gyári tok hozzá, én 2000 Ft-ért vettem, védelem céljára megfelel, de a vékonyságot, ami az egyik legjobb ebben a készülékben, elveszi. Lehet, hogy nézek hamarosan valami univerzális 8"-os tokot.
    Összességében nem bántam meg, hogy megvettem. Amikor kiválasztottam, tudtam, hogy nem egy csúcskészülék, amire én használom, arra jó. De az is igaz, hogy ha lesz pénzem és okom rá, akkor habozás nélkül le fogom cserélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák