Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoth
aktív tag
válasz
Milestone2 #4313 üzenetére
Én új korában frissítettem V2-es szoftverre, azóta nem nyúltam hozzá. Az itteni hozzászólások pro és kontra nem tudtak meggyőzni róla, hogy érdemes lenne 4.4-re frissíteni.
Általában netezésre és könyvolvasásra használom, plusz két mailbox-ot szinkronizálok. Ezen kívül van rajta pár könnyebb játék, amivel a gyerek szokott szórakozni. Böngészőből a gyárit használom, a Chrome szinte teljesen használhatatlanná teszi a gépet, állandóak voltak a megakadások, nem lehetett kikapcsolni, majd amikor sikerült, akkor nem lehetett bekapcsolni, csak újra indítani.. Amióta letöröltem, a sebesség elfogadható, kisebb megakadások (4-5 másodperc) csak bekapcsolás után vannak, amikor bekapcsol wifi és beindul az email szinkronizálás. A böngészés általában jó sebességgel, megy, de vannak oldalak, amik belassítják (pl. a tech2.hu). Ami zavaróan lassú, az az email kliens, gondolkodom rajta, hogy lekapcsolom teljesen a szinkronizálást és letörlöm a gmail-t.
A wifivel nekem nem volt problémám, bár gyengébb, mint általában a családban lévő más eszközök, de ahol kell használható, az egyéb problémákat pedig a rputernek tudom be, mert a többi géppel is vacakol időnként.
Én decemberben vettem, az akkumulátora most is bír 2-3 órát használattól függően. Ettől függetlenül 1-1 órát használom akkumulátorról, ha van a közelben hová dugni, akkor töltőről megy.
Nekem negatívum,, hogy a kijelzőn lévő fólia gyűjti a karcokat, de igazából csak kikapcsolva látszana a karcok, meg lehet cserélni a fóliát.
Van egy gyári tok hozzá, én 2000 Ft-ért vettem, védelem céljára megfelel, de a vékonyságot, ami az egyik legjobb ebben a készülékben, elveszi. Lehet, hogy nézek hamarosan valami univerzális 8"-os tokot.
Összességében nem bántam meg, hogy megvettem. Amikor kiválasztottam, tudtam, hogy nem egy csúcskészülék, amire én használom, arra jó. De az is igaz, hogy ha lesz pénzem és okom rá, akkor habozás nélkül le fogom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Háború Izraelben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest