Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
kelzsoca #3883 üzenetére
Tegnap hívtam őket mivel az online állapotlekérdezés természetesen nem működik, de még a wayteq központban van, de nem tudnak semmit mondani, nem tudják mikor lesz kész, nem tudják mi van vele, a központban van, kusoljak és várjak türelemmel.
Ha az én tabletem lenne már borzasztó mérges lennék, jelenleg viszont csak ez a nevetséges support bosszant...
-
-
rob210
nagyúr
válasz
kelzsoca #3818 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, tudom, hogy jó szándékkal mondod, de nekem az alább leírtak miatt nem megoldás csak a stick.
Sajnos a MIFI-n keresztül is 3g forgalomnak tekintené a telekom
nem pedig mobil tvzésnek.
Mondjuk eleve egy gerinctelen dolognak tartom, hogy a a WP-men nem tudok tvzni, mert nem ad ki rá egy kompatibilis alkalmazást a telekom.
Mivel a készülék a mindig tvt tudja, csak úgy az egegbe szökne a 3g forgalmam.Az meg hogy kilövöm a 3g-t wifivel a tabra megint csak 3g nek számol és nem mobil tv nek
Ördögi körforgás, de androidos telefon meg nem akarok. -
SUPREME7
őstag
válasz
kelzsoca #3807 üzenetére
Az a bosszantó, hogy eddig is tuti néztem már, csak feltűnt volna ... Lehet, hogy korábban látta de már akkor is sz@rul működött, mostanra meg teljesen elpusztult?! Mindegy, remélem tényleg kicserélik neki, köszi. (Akik hasonló problémákkal küzdenek, csekkolják le, hátha)
-
-
zoltan6
addikt
válasz
kelzsoca #3727 üzenetére
extreme digitalnál sajnos nem ezt tapasztaltam,elküldtem garanciáztatni egy terméket (egy párezer ft-os fülhalgatót) egy ismerősömmel pestre a polus centerbe az üzletükbe,mert telefonon azt mondták leadhatom bármelyik üzletükbe garanciáztatni,ismerős elvitte majd 3-4 hét múlva jött az sms mehetek átvenni.
nagy nehezen elértem őket telefonon,hogy nemtudok érte menni,mert vidéken lakom,postázzák el kifizetem a szállítást,azt közölték velem,sajnos az nem megoldható,ott tudom csak átvenni ahol leadtam javíttatni,így kénytelen voltam felutazni pestre 4000ft-ért oda vissza vonattal,az 5000ft-os garanciáztatott termékért.aki nem hiszi elküldöm az emailt szivesen,mert emailt is írtam nekik. -
Ace owner
addikt
válasz
kelzsoca #3702 üzenetére
4. pontig jutottam. Hangerő fel + pwr gombot nyomtam, de nem váltott zöldre a programban semmi. Helyette elkezdett illesztőt keresni a winfos és nem is talált. A programban semmi sem történt.
Ja, most olvasom a legalját, lehet tárgytalan lesz csak kifutok a szerk. időből.
Ismeretlen eszköz sincsen..
-
druppel
csendes tag
válasz
kelzsoca #3689 üzenetére
Utólag telepített alkalmazás?
Most egy tök alap rendszeren nem hozza be a play-t, ha valamire rányomok, akkor nem reagál.
Komolyan nem tudom, hogy mi a faszt akar a wayteq ezzel a termékkel. Ha elküldeném szervizbe sem változna semmi, mert legjobb esetben cserélik egy ugyanilyen szarra, ami 2 hét múlva ugyanígy full meghal.
Azt sajnálom, hogy erre nem lehet készülékbiztosítást kötni, mert akkor tuti már 3x földhöz vágtam volna, hogy esélyem legyen egy normális tabletre.
Ma már azon gondolkoztam, hogy levideózom a hihetetlen gyorsaságát és teljesítményét, és felrakom youtube-ra, ha valaki rákeres a nevére, akkor lássa, hogy trágya.
Lehet azzal jönni, hogy speciális, és 1000-ből egy. De 1) értek az IT dolgokhoz 2) full nem speciális, mert minden fórum ezzel van tele. Ha a wayteq korrekt lenne, akkor beismerné, hogy szériahibás a tabletek x%-a, és a tulajdonosoknak visszaadná azt a 40 ezret, amit kidobtak erre a romhalmazra. Az elpocsékolt időről és a feszültségről nem is beszélve.
-
aneda
senior tag
válasz
kelzsoca #3689 üzenetére
Nekem nincs fent semmi csak kb 5 alkalmazas, Aquamail, Sakk, 2048, idokep, ejszakai szuro, oszt internetezes kozben altalaban akad mint a fene. Problemat okoz a billentyuzet elohivasa, gepeles, az oldalakat csak masodik probalkozasra nyitja meg, klikkeles, hosszu klikkeles pedig teljesen osszevissza mukodik.
Ezzel mit csinaljak? -
Giot
addikt
válasz
kelzsoca #3642 üzenetére
A probléma megoldódott. Tegnap este a töltőről lehúzás előtt, ki lett kapcsolva. Kikapcsolás, és kihúzás után, magától bekapcsolt. Azóta is normálisan működik.
Lehetséges az hogy megzavarta az akkumulátor szinte teljes lemerülése?Az akadozáshoz annyit tennék hozzá, hogy nálunk akkor kezd el akadozni, amikor a háttérben fut a Facebook chat programja, esetleg frissíti magát az FB program. Az FB applikációt úgy ahogy van ki szoktam kapcsolni az alkalmazás kezelőből chatprogramostól mindenestől.
Nemrég kb egy hétig itthon voltam, sajnos táppénz, volt időm használni órákat, olvasásra, böngészésre, video nézésre. Miután kikapcsoltam ezt a háttérben futó FB szörnyűséget, gond nélküli volt a használat. Miközben több applikáció futott egyszerre, Ebay, Gmail, Chrome, Fbreader.
Az érdekes az volt hogy hiába zártam be a chat vagy az FB alkalmazást a futó programok közül, időközönként mindig újraindította magát. Mint utólag megtudtam ez beállítás kérdése, hogy fogadja e az üzeneteket. Így a vége az lett hogy a telepített programok listájánál megkerestem az FB programot, és kényszerített leállással lőttem ki. Így állítva le a teljesen a Facebook programját. Amúgy zsivány hogy annak ellenére hogy nincs a futó programok között, mégis aktív az FB applikáció. -
Giot
addikt
válasz
kelzsoca #3639 üzenetére
2x lett újra húzva anno a szoftver, másodjára belefagyott a procedúrába. Ezután ment a szervizbe mivel semmire sem reagált. Ott újból szoftvert cseréltek rajta azóta, kb egy hónapig hibátlanul üzemelt. Már kezdtem elégedett felhasználóvá válni.
Ezek szerint megint szerviz? Én így nem tudok szoftverfrissítést csinálni hogy be van dugva a töltő. Másképp meg egyből kikapcsol.
Kösz a gyors reagálást! -
Nyusziman
tag
válasz
kelzsoca #3552 üzenetére
Köszönöm sikerült!!!
Azt vettem észre h automatikus fényerő nálam semmit sem ér! Meg se mozdul ha pl rávilágítok akkor elvileg vilagosodni kellene, ha pedig letakarom a fényérzékelőt akkor sötétednie kellene, de ez nem csinál semmit! Android 4.2.2 nél is ez volt a helyzet meg a 4.4.2 is
-
Nyusziman
tag
válasz
kelzsoca #3542 üzenetére
Sajnos amit linkeltel azzal is azt a problemat irja ki mint a korabbi bejegyzesemben irtam, pedig ha a beallitasokat megnezem akkor azt irja ki a tablet, hogy a Build-szam v2, es ha raklikkelek akkor hogy (nincs ra szukseg on fejleszto).
Kerdesem tovabbra h erdemes KitKatra frissiteni??
-
Nyusziman
tag
válasz
kelzsoca #3539 üzenetére
Szia Kelzsoca!
Az altalad megadott linkrol letoltottem az appot, de azt irta ki, hogy v2 szoftver kell a futtatashoz! A tabon a gyari 4.2.2 fut.
Kerdesem lenne tovabba, hogy erdemes frissiteni a KitKatra? Ha igen akkor a gyarto honlapjarol levo szerint, vagy mashonnan fozott rommal?Koszonom segitseged!,
Nyusziman
-
-
Viktoár
addikt
válasz
kelzsoca #3429 üzenetére
Közben megnéztem a managerben is a hálózati beállításokat.
Itt is az invitel.mobilnet szerepel.
Átírtam a telenoros apn-t de nem fogadta el.
Új apn-t csináltam így megjelent egy g betű a wifi jelnél.
Mostmár van net,igaz nem túl fürge de van!
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és a kitartást hogy nem adtátok fel.
Bocs ha nem voltam rögtön túl informatív a mobilnetünkkel kapcsolatban,én azt hittem telenor az telenor.
Szóval most megy és nagyon örülök neki.Köszi szépen mindenkinek.
-
Viktoár
addikt
válasz
kelzsoca #3410 üzenetére
Simről levettem a pint már elég régen mert untam hogy a pc-n is állandóan kéri.
Wifi nincs bekapcsolva szóval nekem ez meghaladja a tudásomat.Miért írja ki a főképernyőn hogy telenor.hu amikor a wifijelnél meg azt írja nics internet?
3g logónak nem kellene megjelennie?
-
Viktoár
addikt
válasz
kelzsoca #3388 üzenetére
Rendben,most nincs nálam a készülék,de este szerintem elhozom és kezelésbe veszem.
Egy kicsit láma kérdés,de lehet gond hogy pannon-t ír ki? Amikor kaptuk a sticket az inviteltől akkor még pannon volt és számítógépen nincs vele gond.
Pontosan milyen szoftvert frissítsek rajta? Ha az androidra gondoltál,még a JB-t sem nagyon nézte meg az asszony mert ma hozta a gépet a futár.Szerintem 2014-es,a media markt-ból rendeltem,tegnap.
-
Viktoár
addikt
válasz
kelzsoca #3384 üzenetére
Nos akkor kipróbáltam a huawei e153-as mobilsticket,de nem hoz be oldalt a böngésző.
Először amikor rádugom akkor zölden villog a led rajta majd kicsit később,gondolom amikor "települ" már kéken. Bemegyek a beállításokba/vezeték nélküli/továbbiak/mobilhálózatok és itt a mobilszolgáltatóknál meg is találja a pannont.Kiválasztom és van olyan hogy pannon net és mms.A net-nél bejelölöm a karikát így kék pötty lesz ott. Net továbbra sincs,hogyan tovább?
A jelerősséget mutatja a jobb alsó sarokban de a böngésző nem hoz be semmit.
-
fausto
addikt
válasz
kelzsoca #3364 üzenetére
Sejtettem, hogy nem így lesz
Az van, hogy szeretném újra végigpróbálgatni az összes android verziót (4.2V2, 4.4, 4.4RKitkat), mert most az RKitKat nagyon akad nekem. De van 10-15 olyan program, amit mindig, minden eszközömre felrakok (pl. Swiftkey, FB Messenger, ilyesmi), úgyhogy azt szeretném, hogyha azután, hogy van egy szűz androidom, ne kelljen egyenként kikeresni és feltelepíteni ezeket az app-okat, hanem egyszerűen felmenjen. Ha esetleg erre van egy alternatív ötleted, azt is megköszönném! -
Viktoár
addikt
válasz
kelzsoca #3339 üzenetére
Mindig saját kárán tanul az ember.Én is vásároltam már úgy hogy később be kellett ismernem hogy elhamarkodottan döntöttem és nem a legmegfelelőbb készüléket választottam.Azóta inkább rászánok pár napot és bújom a netet a kiszemelt készülékkel kapcsolatban hogy melyik lenne a legideálisabb választás.
Személy szerint az alcatel one touch 8hd-t választanám,de az asszonynak inkább ezt a wayteq tetszik és mivel neki lesz ezért az ő szava a döntő.Most próbálok fogást keresni rajta hogy az alcatelt válassza ugyanis az nekem nem fájna annyiba.
Amire kellene arra elég lenne az is dehát nőket észérvekkel meggyőzni......... egyszerűen időpocsékolás.Mindent úgy képzelnek el mint egy ruhavásárlást,ez szép ezt vesszük.
-
Giot
addikt
válasz
kelzsoca #3271 üzenetére
Szervizben a kütyü!
Telefonon vázoltam még mi a nyűg, azon felül hogy most már be sem kapcsol, instabil volt a rendszer, a netezés legtöbbször keservesen lassú. Sokszor böngészés közben teljesen padlót fogott, csak "homokóra".
Remélem helyre tudják pofozni, és jobb lesz mint újkorában. -
-
Sirandrish
legenda
-
Clemi
veterán
válasz
kelzsoca #3083 üzenetére
Ha ismét lejátssza velem ezt a "download" módba váltást csak úgy magától, akkor beviszem.
De egyébként a hangerő le+bekapcs gomb a "download" módból felélesztés? Csak mert ahogy rémlik a többi ilyen bealvós esetben is mintha csak arra reagált volna. A reset és a bekapcs vagy hangerő fel+bekapcs gombok hosszú nyomására semmi reakció nem volt.
-
Clemi
veterán
válasz
kelzsoca #3081 üzenetére
Köszi kelzsoca, de van egy sanda sejtésem, hogy ha leadom, 3 hét után úgy kapnám vissza ahogy most van, legfeljebb egy gyári szoftver frissítéssel, amit én is meg tudok csinálni. Sajnos, vagy szerencsére a hibák amikkel összefutok, összefutottam, nem konzekvensek és nagyon ritkásak, legfeljebb azért tűnik úgy, mert ha bármit tapasztalok, jövök és már írom is be ide.
Amivel eddig kínlódtam az az akku hirtelen merülés volt arról a bizonyos 40%-ról kikapcsolásig 2 óra alatt. Ez sokáig gáz volt, aztán kiszúrtam a Skype-ot mint bűnöst, és megoldódott. Utána volt ez a Nand Flash hibám, amit csak teljes kábeles szoftver frissítéssel sikerült kiküszöbölnöm, de azóta nem jelentkezett. Ez a magától lekapcsolós és tetszhalott állapotban leledzés eddig talán 2-3x fordult elő, amiben a poén igazából nem is a lekapcsolás, hanem a tetszhalott állapot. Volt még ezen kívül a lassú boot idő, bár ez valószínű csak engem zavar, (főleg a PC-m 20mp-es totál használatra kész állapotához képest a bios lefutásától mérve). Ezen kívül viszont továbbra is problémásnak találom, hogy a Play-ről történő frissítés közben el a kezekkel a táblától mert közben semmilyen műveletet nem visel el, vagyis a multitasking mint olyan erősen felejtős, mintha 1 magos lenne a tábla.
Halkan felmerül bennem a kérdés, hogy ez lehet egy kezdődő Nand Flash hiba? Lehet ezt valamivel tesztelni, ellenőrizni? Ha kibukik valami hiba beviszem szervizbe, de így ezzel a használati mennyiséggel ami nálam van, eleve az esély is elég kicsi arra, hogy a hibák kijöjjenek. -
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca #3055 üzenetére
És ugyebár ideje lenne végre elfelejteni a flash-t mint önmagát. Nincs, kész, ennyi, vége van...tessék felfogni ezt mindenkinek!
Én személy szerint örülnék ha ezek a hack-elések is befejeződnének...mert az egy hack, és nem gyári megoldás...egy plusz hibalehetőség...érdekes hogy Almáéknál elfogadott hogy nincs és kész. Ha itt droidon is már rég befejeződött volna az álmegoldások sorozata, akkor észbe kapna a sok millió webfejlesztő hogy ideje váltani arról a fosról. -
IpiBcsi
tag
válasz
kelzsoca #2978 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos így sem működik. Feltelepítettem a PPP Widget-et, amikor beledugom a sticket megkérdezi, hogy minden csatlakoztatáskor induljon-e el. OK, majd szépen elvonul a háttérbe és nem lehet onnan előcsalogatni.
A Beállítások/mobilhálózatoknál továbbra is azt írja ki, hogy hiba történt a hálózatkeresésnél, de ha az automatikus hálózatkeresésre bökök, akkor meg kiírja, hogy regisztrálva a hálózaton. Az APN-t a Telenorhoz beállítottam, elmentettem, de aztán nem jön elő sehogyan sem, Írok a Wayteq-nek. -
Notalab
tag
válasz
kelzsoca #2976 üzenetére
Köszönöm kelzsoca! Értem, és tudom, hogy nem kötelező, inkább csak információ szerzésként és/vagy ajánlás kérésként érdeklődöm.
Pl. a telefonos fórumok (Advance) már szinte csak a szoftverek cserélgetéséről szól (ahhoz sem értek annyira) egy idő után.
Vajon van-e előnye itt -a 79qci-nél- az egyes KitKat verzióknak (a garancián túl). Gyorsabb, kevésbé terheli a rendszert, más kinézete van, stb... vagy tényleg ugyan azt tudja. Telefonoknál a "kipucolva van" kifejezést olvasom, meg a memória kezelést, laggolást, stb...
Tényleg csak az eltérésekre vagyok kíváncsi, már csak azért is mert ha egyforma a két rendszer, nem bajlódom vele. -
asd6274533
csendes tag
válasz
kelzsoca #2967 üzenetére
Gyári romokat cserélgetem, mivel viszonylag friss a készülék, ezért azt próbálgatom, hogy van-e valami, ami 4.2ben megy, és 4.4ben nem.
(Csak egy kicsit idegesítő, hogy ROM frissítésnél újra kell rakni az összes alkalmazást, még Titaniummal is körülményes)
AZért kérdeztem, mert a gyári ROM telepítésénél feljön egy wipe "ablak", és nem tudtam, hogy azt a recovery csinálja vagy valamiféle telepítő. Arra gondoltam, hogy ehhez kell a gyári recovery.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Óvodások homokozója
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest