Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Csak érdekességnek az akkuhoz, meg a készenléti idő alatti merüléshez.
Ha repülő módban van, vagy csak simán készenlétben úgy, hogy az opció szerint lezárt képernyőnél lekapcsolja a WiFi-t gyakorlatilag egy nagy humbug, legalábbis ami a WiFi és az internet kapcsolatot igénylő programok energia felhasználását illeti. Eddig a készenléti idő nagyjából felét harmadát gyakorlatilag lekapcsolt képernyővel ugyan, de ébren töltötte a tábla és ennek megfelelően fogyott az energia is.
Ehhez képest, mostanában egyszerűen lekapcsolom a WiFi-t mielőtt készenlétbe teszem és láss csodát épp most néztem a kb 12 óra készenléti idő alatt, mindössze nem egész 2 óra volt a sutyiban ébren töltött idő. Az is igaz persze, hogy ilyenkor ha felébresztem nem szabad hozzányúlni, amíg le nem fut a google belső frissítései, amit hanggal jelez, mert olyan hátast dob a rendszer, hogy néha már a reset gombot akarom nyomkodni. Persze ebben az az érdekes, hogy konkrétan letiltottam a szinkronizálásokat, de azok a letiltások csak a menüben jelennek meg, valójában pont ugyanúgy kommunikál hazafelé a rendszer, amint hálózathoz jut, mintha minden alap beállításon lenne és amíg őméltósága nem végzett, mindenkinek és mindennek kocc.
Ez persze mind mind a kukarobi rendszer marhasága, semmi köze a hardverhez, de legalább már kezdem kiismerni a sunyiságát. -
Monyos
aktív tag
-
Monyos
aktív tag
A készüléknél amit nekem adtak, hogy nézzek rá ugyan ez a helyzet. 15 perc alatt, csak a launcher-t bámulva csutkára lemerül a masina, az utolsó néhány százalékon pedig elkezd vibrálni a kijelző és egyszer csak kikapcsol.
Garancia már természetesen nincs rá....
Akksi cserét vállalnak valahol? Szervizbe mennyi lehet? -
Nerd
aktív tag
Szervizbe leadva. A vicces az volt, hogy kiskereskedesben lett leadva, ahol az elado gyozkodott, hogy a keszulek akksijara csak felevet vallal a gyarto. Szerencsere nem kellett sokat gyozkodni, hogy menjen csak a keszulek szervizbe... Egy honap mulva kiderul, hogy a szerviz milyen munkat vegez...
-
hjanos1
senior tag
-
kelzsoca
félisten
Értem, nem tudtam, egyébként le lehet írni valamit többször is, csak ugye nem sok értelme van.
(#2030) rob210
Lehetnek hibás-problémás darabok, de az eladott mennyiséget tekintve ezek száma elenyésző, tehát nem szerencse kérdése, ettől függetlenül ha valaki hibásnak vélt gépet fog ki, akkor be kell vizsgáltatni.
Itt a fórumon megpróbálunk segíteni, de értelemszerűen nem minden megoldható távgyógyítással. -
rob210
nagyúr
Ezt nem tudom hányszor kell még kifejteni.
Nekem egy gagyi 1 antennás Tenda routerem van w316r
Simán jó a wifi-m.Ebből a készülékből két féle van vagy jó a wifije, vagy nem.
Sajnos nem mindenkinél szuperál.
Nekem tökéletes tettem is fel már 2 szer térerő és sebesség mérést is.
3 készüléket egyszerre mértem.
Xperia P concorde tab wayteq79qci Az xperia néhol alámaradt jelerősségben, mert annak ingadozott a jele.
A wayteqem stabilan hozta a szintet mindenhol.
A concorderól meg inkább ne beszéljünkEz is olyan mint az autóvásárlás, vagy jót fogsz ki vagy nem.
-
becenevem
aktív tag
Én is visszaküldtem a Media Marktnak. Használhatatlan a wifi. Ha a router mellett ültem, akkor ment. Ott próbáltak kapcsolódni, nem sikerült nekik. Utána diktáltam, hogy mit írjon, mert ha azt, hogy nem működik a wifi, akkor azonnal visszaküldik, hogy semmi baja.
A szomszéd asszony akart egy tabot, 40 ezre volt rá. Most én járkálhatok helyette, mert nem ért hozzá, nem tudja elmagyarázni, hogy mi a baj.
Tudom át kellett volna állítani a routert, bla-bla. 4 routert próbáltam, igaz abból 2-2 egyforma. Minden beállítás, külön csatornákon. Változtatva a B-G-N. Minden eszköz tökéletesen működik, ez nem. Majd meglátom, hogy mi lesz. Majd eladom valahogy.
-
Milka 78
nagyúr
1 - Én vagyok az emberke,de inkább neked csak fórumtárs.
2 - Ezt abból tudom,hogy én vagyok az egyetlen aki a 3.ik példányt nyúzza itt a fórumon(ez idáig).
3 - Érintő panel és 512mb hiánya volt a két hibás motyó(köze nincs a wifi-hez,de mind a 3 példány nagyjából egyforma wifi jelet produkált)
4 - Sosem védtem a wifi-jét,sőt középszerűnek hívtam (keresőde beírod és ott a bizonyíték)
5 - Ebből következően ne forgasd ki a szavaimat(utalva a wifi problémára),de annak örülök,hogy mosolyt tudtam csalni az arcodra.
6 - Szerintem ez nem a te géped és nem is a te fórumod,inkább válasz mást.Én és jópáran próbáltunk segíteni,de úgy látom a röhögésen kívül mást nem értünk el nálad...szerintem ezek után már nem is célunk. -
vass17
tag
Senki sem vitatja, hogy gyenge a wifi jele. Én konkrétan azt nem értem milyen alapon várjátok el a tökéletességet egy kedvezö áru tablettöl. Itt nem a kijelzö vagy az összszerelés minösége a kompromisszum, hanem a wifi erösség, mindenki ez alapján döntse el, hogy mi a fontos. Ha minden, akkor ott van dupla ennyiért az ipad mini. Ha nem igy müködnének a dolgok, senki sem venné a drágább termékeket.
-
apeelme
addikt
Úgy látom -te is- hadjáratot indítottál hogy ráerőltesd másokra a saját állításod. Te tényleg azt gondolod hogy ha valaki elégedett és nincs gondja a készülékkel akkor majd a TE hozzászólásaid után egyből naívan elhiszi és fejvesztve rohan eladni? Vagy a leendő vásárlókra "utazol"? Hagyd abba kérlek...legalább ma. Befürödtél egy hibás készülékkel, ami mint köztudott a nagy neveknél is előfordul.
Majd gariztatod és elégedettséged után jól elszégyelled magad...remélhetőleg. -
NoMagix
addikt
Csak e 5let volt!
Én még sosem piszkáltam a routereimet ilyen téren, mindig úgy használtam, ahogy gyárilag volt, és soha semelyik eszközömmel sem volt probléma a csatlakozás!
Az előző TP 1043ND-m atom stabil volt, most pedig egy T-home-os Ciscom van, ez is rendesen tolja a wifit! -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
Megnéztem én is itthon, a két készülék egymás mellett volt.
-
kelzsoca
félisten
A router nem valami nagy eresztés, egy D-LINK DIR-501-es, a másik egy Vodafone R201-es MiFi.
Azonos helyen nézve, a tablet (alumínium ház) és az S3-as telefonom (műanyag ház) között erősségben 3 lépés van, tehát durván 2 métert kell mennem adott ponttól a tablettel, hogy azonos erősséget kapjak.
Akinek problémája van a wifivel, és már átnézett minden beállítást (kis segítség) annak én is azt javaslom, hogy nézzen rá egy másik routerrel, vagy iktassa azt ki mint lehetséges hibaforrás, mondjuk egy telefonról leosztott hotspot-al.
Természetesen lehetőség van arra is, hogy tesztkörnyezetben legyen kimérve a hibásnak vélt készülék, ehhez a WayteQ-hez kell befáradni, és összenézik a mintadarabbal, tehát azonos hálózat, és azonos körülmények.
Mert itt a fórumon, még ha fejre állunk se tudunk összehozni két egyforma hálózatot, azonos körülményt, ezért ahány user, annyi féle eredmény jön ki.
-
kelzsoca
félisten
magyarul csaladi hazban, ahol emelet is van, a lakas osszes helyisegeben tuti nem fogod tudni hasznalni...
Ha nem gond akkor ezt cáfolnám, nagy családi ház, mondhatom hogy az egyik router a tőlem legtávolabb eső ponton helyezkedik el, közte van egy vékony ytong téglás fal (emeleti szoba), egy lépcsőház aminek felső része vastag beton (vassal jól behálózva) és egy 60-as fal, és a wifi megy szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest